בקשת מידע | תגובות לתוסף שני טורים החדש
-
@חד-צורבא ?
אני פותח ספר באוצריא בצורה רגילה ואז עובר לתוסף והוא פותח לי את אותו ספר אבל מההתחלה ולא מאיפה שאחזתי -
לא שואב טוב את הגופן של התוכנה ולכן הכל מוצג בגופן ברירת המחדל ולא איך שהגדרתי בתוכנה (בקודם הוא ידע לזהות איזה גופן הגדרתי בתוכנה ולהשתמש בו)
וכן למה שהתוסף לא יהיה בתור כפתור בכל ספר למעלה, במקום לרוץ אליו כל פעם? -
ב"ה עשו שינוי במשיכת הגופנים בתוכנה
מהיום התוסף מושך את כל הגופנים ולא מציג את גופן הברירת מחדל המוזר
אגב, @פלמנמוני @י.-פל. או @מי שעשה את זה
יש מצב שאתם אומרים לי איך עשיתם את זה ? אני מעוניין לעשות ככה גם בתוסף שלא יצטרכו לכתוב ידנית את שם הגופן והוא ימשוך לבד את כל הרשימה של הגופנים שמותקנים במחשב -
@otzaria-bot יש סיכוי שאתה מסכם לי ברשימה את כל הבאגים והבקשות שנכתבו בשרשור
-
גם בגי' החדשה שהורדתי אי אפשר להדפיס רק למדפסת ממש, ולא למדפסת PDF וגם אי אפשר לעשות "שמור כPDF".
-
גם בגי' החדשה שהורדתי אי אפשר להדפיס רק למדפסת ממש, ולא למדפסת PDF וגם אי אפשר לעשות "שמור כPDF".
-
אני מנסה את שניהם, כשאני לוחץ על סמל הדפסה נפתח לי חלון הדפסה בצד יש רשימת מדפסות, וברשימה יש גם שמור כPDF, ברשימת המדפסות יש לי מדפסות PDF, אני יכול רק להדפיס במדפסת הראשית שלי, כל שאר האופציות לא פעילות.

-
אני מנסה את שניהם, כשאני לוחץ על סמל הדפסה נפתח לי חלון הדפסה בצד יש רשימת מדפסות, וברשימה יש גם שמור כPDF, ברשימת המדפסות יש לי מדפסות PDF, אני יכול רק להדפיס במדפסת הראשית שלי, כל שאר האופציות לא פעילות.

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות