בקשת מידע | תגובות לתוסף שני טורים החדש
-
@חד-צורבא יש לי 997 וכשאני מתקין גרסה 17 זה מה שמופיע לי

התקנתי את 1787777033648-שני-טורים-4.7.0 (1).otzplugin וקיוויתי שסוף סוף יהיה כפתור בפתיחת הדף בתוכנה ואני לא יצטרך לעבור לתוסף [כמו שהעלית תמונה] אבל זה לא קיים@eli8565 לא ניסיתי אמנם אבל נראה לי שבגרסא הזו יש את הכפתור בעיון
https://otzaria.org/forum/topic/2036/בקשת-מידע-תגובות-לתוסף-שני-טורים-החדש/112אתה השתמשת בגירסא אחרת קיצור מסובך לי הסביר היה קצת בלאגן אולי בימים הקרובים אני יעשה את זה גם בשלי לכשיתברר לי יותר מה ההבדל בין כל הגירסאות
-
אין שם, אבל תעשה את זה, לתוסף זה שינוי קטן אבל לאוצריא זה שינוי גדול [צעד קטן לאדם צעד גדול לאנושות] אתה מכין ל@pcinfogmach את הדרך
-
@חד-צורבא ?
אני פותח ספר באוצריא בצורה רגילה ואז עובר לתוסף והוא פותח לי את אותו ספר אבל מההתחלה ולא מאיפה שאחזתי -
לא שואב טוב את הגופן של התוכנה ולכן הכל מוצג בגופן ברירת המחדל ולא איך שהגדרתי בתוכנה (בקודם הוא ידע לזהות איזה גופן הגדרתי בתוכנה ולהשתמש בו)
וכן למה שהתוסף לא יהיה בתור כפתור בכל ספר למעלה, במקום לרוץ אליו כל פעם? -
ב"ה עשו שינוי במשיכת הגופנים בתוכנה
מהיום התוסף מושך את כל הגופנים ולא מציג את גופן הברירת מחדל המוזר
אגב, @פלמנמוני @י.-פל. או @מי שעשה את זה
יש מצב שאתם אומרים לי איך עשיתם את זה ? אני מעוניין לעשות ככה גם בתוסף שלא יצטרכו לכתוב ידנית את שם הגופן והוא ימשוך לבד את כל הרשימה של הגופנים שמותקנים במחשב -
@otzaria-bot יש סיכוי שאתה מסכם לי ברשימה את כל הבאגים והבקשות שנכתבו בשרשור
-
גם בגי' החדשה שהורדתי אי אפשר להדפיס רק למדפסת ממש, ולא למדפסת PDF וגם אי אפשר לעשות "שמור כPDF".
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות