הצעת ייעול | להכין דיסק און קי חסום לגמחי"ם להתקנת אוצריא בלבד
-
עשיתי משהו זה מאד פשוט להשתמש בו
קישור לגיטהאב -
עשיתי משהו זה מאד פשוט להשתמש בו
קישור לגיטהאב -
@זונדל
אפשרות נוספת - כרטיס של מצלמה (או מיקרו עם מתאם), יש שם לחצן הגנה מפני כתיבה (הוו הקטן בצד, שניתן להזזה). -
-
-
@shishko
מה שאני מבין לא. עיין לעיל שדיברתי על זה. אין לי מק לנסות את זה, אבל מחיפוש נראה לי, שמק כלל לא תומך בNTFS -
ודאי שהוא יודע לקרוא אותו, מנסיון
הוא קורא אותו, אבל לא ניתן להעתיק ממק לNTFS או למחוק / לגזור בכונן NTFS.
בקיצר, לא ניתן לכתוב ממק לNTFS.
-
מה???
לי אמנם אין מק, אבל ישב לידי אברך בכולל יום שישי, וכמה פעמים הוא לקח ממני כונן SSD והעביר דרכו קבצים לאברך אחר. -
מה???
לי אמנם אין מק, אבל ישב לידי אברך בכולל יום שישי, וכמה פעמים הוא לקח ממני כונן SSD והעביר דרכו קבצים לאברך אחר.@יאיר-דניאל
מנסיון!
לאח שלי יש מק, הפעם האחרונה שנגעתי בו זה היה לפני כשנה, כך שיכול להיות שהשתנו הנתונים.
אבל בזמנו, מק לא תמך בNTFS, ולכן הייתי צריך לפרמט את האונקי שלי לexfat... -
@יאיר-דניאל
מנסיון!
לאח שלי יש מק, הפעם האחרונה שנגעתי בו זה היה לפני כשנה, כך שיכול להיות שהשתנו הנתונים.
אבל בזמנו, מק לא תמך בNTFS, ולכן הייתי צריך לפרמט את האונקי שלי לexfat...@יאיר-דניאל
מנסיון!
אבל בזמנו, מק לא תמך בNTFS, ולכן הייתי צריך לפרמט את האונקי שלי לexfat...מעניין ממש.
אולי זה תלוי באיזה מחשבים, לאותו אברך היה משהו די חדש. -
@יאיר-דניאל
מנסיון!
אבל בזמנו, מק לא תמך בNTFS, ולכן הייתי צריך לפרמט את האונקי שלי לexfat...מעניין ממש.
אולי זה תלוי באיזה מחשבים, לאותו אברך היה משהו די חדש.@יאיר-דניאל
אולי @י.-פל. יכתוב על זה בפוסט שלו במתמחים... הוא לא הזכיר את ה'גאונות' הזו
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות