באג | במסד הנתונים של אוצריא חסר ערכי orderIndex לספרים
-
@י.-פל.
לא למה עושים פה עסק ממספריםתכלס האם בגרסה הנוכחית של אוצריא רש"י על בראשית למשל מופיע במקום ראשון או לא?
אצלי זה לא כך אם אצל אחרים זה כן כך יש על מה לדבר.אם מישהו היה מגדיר אותי כמתכנת אולי הייתי יכול לכתוב פוסט זה הצורה שלא היה הופך לדיון ציבורי
-
@י.-פל.
לא למה עושים פה עסק ממספריםתכלס האם בגרסה הנוכחית של אוצריא רש"י על בראשית למשל מופיע במקום ראשון או לא?
אצלי זה לא כך אם אצל אחרים זה כן כך יש על מה לדבר.אם מישהו היה מגדיר אותי כמתכנת אולי הייתי יכול לכתוב פוסט זה הצורה שלא היה הופך לדיון ציבורי
@pcinfogmach אני חושב שיש לך את הגרסה ש- @י.-פל. בנה ידנית, והיא תקולה.
יכול להיות? -
@י.-פל.
-
אוקיי בגלל שהתעקשתם פשוט התקנתי מחד את אוצריא ואכן כנראה שצדקתם ואיכשהו השתרבב לי גרסה ישנה של הDB
כעת הכל מוצג לפי הסדר -
P pcinfogmach סימן נושא זה כנפתר ב
-
אוקיי בגלל שהתעקשתם פשוט התקנתי מחד את אוצריא ואכן כנראה שצדקתם ואיכשהו השתרבב לי גרסה ישנה של הDB
כעת הכל מוצג לפי הסדר -
לא הבנתי - אוצריא לא מעדכן לבד?
-
לא הבנתי - אוצריא לא מעדכן לבד?
-
לא הבנתי
המסד של אוצריא תמי דצריך להיות המעודכן ביותר - אוצריא כתוכנה אמורה לדאוג לכך שהמסד שהיא משתמשת בו הוא תיד המעודכן ביותר - האם זה לא כך? -
לא הבנתי
המסד של אוצריא תמי דצריך להיות המעודכן ביותר - אוצריא כתוכנה אמורה לדאוג לכך שהמסד שהיא משתמשת בו הוא תיד המעודכן ביותר - האם זה לא כך? -
למה?
-
לא הבנתי
המסד של אוצריא תמי דצריך להיות המעודכן ביותר - אוצריא כתוכנה אמורה לדאוג לכך שהמסד שהיא משתמשת בו הוא תיד המעודכן ביותר - האם זה לא כך?אתה צריך להגדיר שהעדכון יהיה אוטומטי.

-
למה?
-
@י.-פל. כמו שאמר @pcinfogmach אין בזה שום היגיון.
מינימום זה שהברירת מחדל זה שזה מעדכן אוטומטית.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות