באג | במסד הנתונים של אוצריא חסר ערכי orderIndex לספרים
-
מסד הנתונים של אוצריא חסר הרבה ערכי orderIndex לספרים — 6520 מתוך 7030 הספרים נשארו בברירת המחדל 999, ולכן אין לפי מה למיין את תצוגת הקטלוג. הערכים הללו קיימים בזית.
ההבדל ניכר כאשר למשל מנווטים בקלוג לרשי על התורה בזית זה מופיע לפי סדר החומשים ובמסד של אוצריא - לא.
-
מסד הנתונים של אוצריא חסר הרבה ערכי orderIndex לספרים — 6520 מתוך 7030 הספרים נשארו בברירת המחדל 999, ולכן אין לפי מה למיין את תצוגת הקטלוג. הערכים הללו קיימים בזית.
ההבדל ניכר כאשר למשל מנווטים בקלוג לרשי על התורה בזית זה מופיע לפי סדר החומשים ובמסד של אוצריא - לא.
בזית זה מופיע
א. מאיזה גירסא?
ב. יש לך מושג מהיכן בדיוק הנתונים נלקחים? אם מספריא, מהיכן בדיוק? -
בזית זה מופיע
א. מאיזה גירסא?
ב. יש לך מושג מהיכן בדיוק הנתונים נלקחים? אם מספריא, מהיכן בדיוק?@יום-חדש-מתחיל
אני לא יודע הרבה בגרסאות הראשונות של המסד של זית היה את זה אבל מאוד חקלי אחר כך זה שודרג
לדעתי בגרסה האחרונה זה עבר שדרוג מהותי אבל אני לא בטוח במאה אחוז
ייתכן מאוד שזה משהו שלא מתייאש עשה בעצמו אינני יודע
לא באמת התעמקתי במסד של ספריא כי אין לי כל כך גישה אליו עקב היותי בנטפרי
מחילה זה כל המידע שיש לי -
@יום-חדש-מתחיל
אני לא יודע הרבה בגרסאות הראשונות של המסד של זית היה את זה אבל מאוד חקלי אחר כך זה שודרג
לדעתי בגרסה האחרונה זה עבר שדרוג מהותי אבל אני לא בטוח במאה אחוז
ייתכן מאוד שזה משהו שלא מתייאש עשה בעצמו אינני יודע
מחילה זה כל המידע שיש לילא באמת התעמקתי במסד של ספריא כי אין לי כל כך גישה אליו עקב היותי בנטפרי
מחילה זה כל המידע שיש לייש ל @הלומד
אולי תכתוב מה בדיוק הוא צריך לבדוק - כך הוא יוכל לעזור לכולנו.וזו הזדמנות להודות על פעליך הרבים לתועלת הרבים.
יישר כוח לכל העוסקים במלאכת הקודש!!!
-
מחילה זה כל המידע שיש לייש ל @הלומד
אולי תכתוב מה בדיוק הוא צריך לבדוק - כך הוא יוכל לעזור לכולנו.וזו הזדמנות להודות על פעליך הרבים לתועלת הרבים.
יישר כוח לכל העוסקים במלאכת הקודש!!!
-
לטענת קלוד, במצב max, אתה פשוט מסתכל על מסד נתונים ישן. יש לו גם הוכחות לכך...
האם הוא צודק? -
איך אתה יכול להתווכח עם אדם מכח ראיות שאתה טוען שקלוד הביא, תביא את ההוכחות ויהיה על מה להתווכח
איך אתה יכול להתווכח עם אדם מכח ראיות שאתה טוען שקלוד הביא, תביא את ההוכחות ויהיה על מה להתווכח
נשמע מה הוא אומר, ונראה.
אין לי שום עניין לכתוב כאן...
זה דיון מקצועי - לא פומבי.
אם דחוף לך, אכתוב שהמספרים שהוא הביא, מדוייקים לv1, כששם אכן היו בדיוק 6250 ב999,אך זה לא רלוונטי - כי זה old branch, ובv18, לדוגמא, 2,023 ב999 מול 1,966 בזית - עם 7,287 כותרים, מול 7,349 בזית.
אתה מרוצה? -
נשמע מה הוא אומר, ונראה.
אין לי שום עניין לכתוב כאן...
זה דיון מקצועי - לא פומבי.
אם דחוף לך, אכתוב שהמספרים שהוא הביא, מדוייקים לv1, כששם אכן היו בדיוק 6250 ב999,אך זה לא רלוונטי - כי זה old branch, ובv18, לדוגמא, 2,023 ב999 מול 1,966 בזית - עם 7,287 כותרים, מול 7,349 בזית.
אתה מרוצה? -
@arieldaniely יש לזית את כל ספרי דיקטה שעדיין לא נכנסו לאוצריא
-
@arieldaniely יש לזית את כל ספרי דיקטה שעדיין לא נכנסו לאוצריא
-
@חד-צורבא למה?
@arieldaniely חבל על הספרים עדיין הם שימושיים עד שיבוא מי שיתנדב ויסדר אותם
-
@י.-פל.
לא למה עושים פה עסק ממספריםתכלס האם בגרסה הנוכחית של אוצריא רש"י על בראשית למשל מופיע במקום ראשון או לא?
אצלי זה לא כך אם אצל אחרים זה כן כך יש על מה לדבר.אם מישהו היה מגדיר אותי כמתכנת אולי הייתי יכול לכתוב פוסט זה הצורה שלא היה הופך לדיון ציבורי
-
@י.-פל.
לא למה עושים פה עסק ממספריםתכלס האם בגרסה הנוכחית של אוצריא רש"י על בראשית למשל מופיע במקום ראשון או לא?
אצלי זה לא כך אם אצל אחרים זה כן כך יש על מה לדבר.אם מישהו היה מגדיר אותי כמתכנת אולי הייתי יכול לכתוב פוסט זה הצורה שלא היה הופך לדיון ציבורי
@pcinfogmach אני חושב שיש לך את הגרסה ש- @י.-פל. בנה ידנית, והיא תקולה.
יכול להיות? -
@י.-פל.
-
אוקיי בגלל שהתעקשתם פשוט התקנתי מחד את אוצריא ואכן כנראה שצדקתם ואיכשהו השתרבב לי גרסה ישנה של הDB
כעת הכל מוצג לפי הסדר -
P pcinfogmach סימן נושא זה כנפתר ב
-
אוקיי בגלל שהתעקשתם פשוט התקנתי מחד את אוצריא ואכן כנראה שצדקתם ואיכשהו השתרבב לי גרסה ישנה של הDB
כעת הכל מוצג לפי הסדר -
לא הבנתי - אוצריא לא מעדכן לבד?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות