בקשה | בדיקת רשימת ספרים - תורני או לא
-
לצורך פרוייקט מסויים, אני זקוק לסינון רשימת הספרים המצורפת, את הסינון הראשוני ביצע עבורי קלוד, בו הוא חילק את רשימת הספרים בין תורני/לא תורני/ספק.
אני זקוק למידע על כל ספרי ה"ספק" האם הם ספרים תורניים.
קלוד ביצע את החלוקה עפ"י המידע במכלול ובאתר ויקישיבה.
כך שגם סינון זה אינו מן המדוייקים.
בכל מקרה, מי שיוכל לעבור על הקובץ ולמחוק את הספרים שודאי אינם תורניים/להעביר מספק לתורני את הספרים דהם בודאי תורניים, ולעלות כאן, תבוא עליו ברכה.
תזכו למצוות!גוגל שיטס
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1vKrFlIR2C_zo1AtaySSZTXGN5lZ-7WOGDT-ggxvrASU/edit?usp=sharing -
לצורך פרוייקט מסויים, אני זקוק לסינון רשימת הספרים המצורפת, את הסינון הראשוני ביצע עבורי קלוד, בו הוא חילק את רשימת הספרים בין תורני/לא תורני/ספק.
אני זקוק למידע על כל ספרי ה"ספק" האם הם ספרים תורניים.
קלוד ביצע את החלוקה עפ"י המידע במכלול ובאתר ויקישיבה.
כך שגם סינון זה אינו מן המדוייקים.
בכל מקרה, מי שיוכל לעבור על הקובץ ולמחוק את הספרים שודאי אינם תורניים/להעביר מספק לתורני את הספרים דהם בודאי תורניים, ולעלות כאן, תבוא עליו ברכה.
תזכו למצוות!גוגל שיטס
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1vKrFlIR2C_zo1AtaySSZTXGN5lZ-7WOGDT-ggxvrASU/edit?usp=sharing@יאיר-דניאל אולי תעשה את זה בגוגל שיטס, וככה לא יהיו כפילויות בין אנשים?
-
@יאיר-דניאל אולי תעשה את זה בגוגל שיטס, וככה לא יהיו כפילויות בין אנשים?
@יאיר-דניאל אולי תעשה את זה בגוגל שיטס, וככה לא יהיו כפילויות בין אנשים?
אני ג"כ סובר כך
ואם אתה הולך לעשות את זה תעדכן כמה שיותר מהר
כדי שלא נעבוד סתם -
מעלה כעת - כמה דקות.
עריכה:
בוצע -
ידיעת תולדות עם ישראל נקרא תורני?
ידיעות המסיע להבין קורות עמינו בתקופות השונות נקרא תורני?
אם אפשר לכתוב הנחיות מינימליות המשג "תורני" הוא יכול להיות רחב מאד מחד ומצומצם מאידך@אבא-כדברה בדיוק בשביל העליתי את השיטס שתמחקו מה שאינו תורני, לדוגמא מגילות בר כוכבא (כוזיבא)
-
@אבא-כדברה למה ?
-
לדוגמא איגרת בעניני מסחר זה נשמע איגרת העוסקת בעניני חולין והגדרתה לא תורני ומאידך יתכן שזה עוסק בהלכות הנוגעות למסחר ואז זה תורני
עוד דוגמא שאלות הקראים על המסורה אם זה רק השאלות זה לא תורני אם זה עם תשובות זה תורני וכן תלוי גם מי משיב וכן ע"ז הדרך כהנה רבות
שיר לחתונה זה יכול להיות מלל מטופש בגדר לא תורני יכול להיות על גבול התורני והוא ספק ויכול להיות ששזור בו לכות אגדות ומדרשים ואז הוא תורני
ולהכליל כל דבר בגדר ספק אפשר למחוק את האפשרות של הלא תורני
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות