באג | השבת אבידה
-
עדכנתי את הDB גירסה 10 ונעלם סדרת הספרים קובץ שיטות קמאי שהיו אצלי בשימוש קבוע יצוין ששמתי לב מאז שעדכנתי לגירסה 5
כל היודע על מקום הימצאו אשמח שיעדכן
תודה רבה.לא מצאתי issue ידוע על כך בגיטהאב.
מדובר בבעיית תוכן ספרייה ולא בתקלת אפליקציה. מספר אפשרויות:
1. הסדרה אולי שינתה שם/מיקום
כדאי לחפש בתוכנה עצמה: "שיטות קמאי" — אולי הוזז לקטגוריה אחרת.2. דיווח לגיטהאב
כיוון שהספרים נעלמו מאז גרסה 5 של הDB ועדיין חסרים בגרסה 10, מדובר ככל הנראה בהחסרה בכוונה או בטעות. כדאי לפתוח issue ב:
https://github.com/Otzaria/otzaria-library/issuesעם הפרטים: שם הסדרה המדויק, גרסת DB שבה נעלמה, והמיקום שבו נמצאה קודם (קטגוריה, ענף).
3. גיבוי זמני
אם יש ברשותך גרסה ישנה שלseforim.db— ניתן לחלץ ממנה את הספרים הספציפיים. -
זכור לי שהוסר עקב בעיות של זכויות יוצרים
עריכה: הנה@arieldaniely
אז למה שלא יעבור למאגר של יאיר דניאל -
@arieldaniely
אז למה שלא יעבור למאגר של יאיר דניאללא יודע
-
@arieldaniely
אז למה שלא יעבור למאגר של יאיר דניאל@arieldaniely
אז למה שלא יעבור למאגר של יאיר דניאללכאורה להיות שם, אבל מכיון שהוא עדיין לא זכה להשבת אבידת מחשבו, כנראה הדבר התעכב.
@יאיר-דניאל -
לא מצאתי issue ידוע על כך בגיטהאב.
מדובר בבעיית תוכן ספרייה ולא בתקלת אפליקציה. מספר אפשרויות:
1. הסדרה אולי שינתה שם/מיקום
כדאי לחפש בתוכנה עצמה: "שיטות קמאי" — אולי הוזז לקטגוריה אחרת.2. דיווח לגיטהאב
כיוון שהספרים נעלמו מאז גרסה 5 של הDB ועדיין חסרים בגרסה 10, מדובר ככל הנראה בהחסרה בכוונה או בטעות. כדאי לפתוח issue ב:
https://github.com/Otzaria/otzaria-library/issuesעם הפרטים: שם הסדרה המדויק, גרסת DB שבה נעלמה, והמיקום שבו נמצאה קודם (קטגוריה, ענף).
3. גיבוי זמני
אם יש ברשותך גרסה ישנה שלseforim.db— ניתן לחלץ ממנה את הספרים הספציפיים. -
למיטב זכרוני - הוא אכן מופיע כבר במאגר של ר' יאיר.
ובקרוב אמורים לקבל תשובה מבעל הזכויות, האם הוא מאשר להכניס למאגר הרשמי. -
המחבר של קש"ק נפטר לפני כמה שנים אני זוכר שהוא נפטר
נניח, איך זה סותר את:
צדיק-וטוב-לו כתב:
מבעל הזכויות,
?
בכל מקרה עי' כאן:
https://otzaria.org/forum/post/24394 -
@arieldaniely
אז למה שלא יעבור למאגר של יאיר דניאללכאורה להיות שם, אבל מכיון שהוא עדיין לא זכה להשבת אבידת מחשבו, כנראה הדבר התעכב.
@יאיר-דניאל@arieldaniely
@יאיר-דניאלהדבר מתעכב מחמת האווילות של חברת rl ששלחו לי סים משוייך לחשבון אחר, ישן, עם נטו מייל, והאווילות של חבורת הנציגים שם שלא מצליחה לאפס/להעביר את הסים על שמי.
מקווה שמחר בבוקר העניין יסתדר, נוכל להתחיל לעבוד.עריכה:
עכשיו סוף סוף סודר העניין.
עוד מעט אתחיל לעבור קצת על בעיות -
@arieldaniely
@יאיר-דניאלהדבר מתעכב מחמת האווילות של חברת rl ששלחו לי סים משוייך לחשבון אחר, ישן, עם נטו מייל, והאווילות של חבורת הנציגים שם שלא מצליחה לאפס/להעביר את הסים על שמי.
עוד מעט אתחיל לעבור קצת על בעיותבטוחני שאם הם היו מודעים לגודל העוול הציבורי העצום שהם גורמים הם היו נותנים לך סים חינם כפיצוי סימלי
-
@arieldaniely
עוד מעט אתחיל לעבור קצת על בעיות@יאיר-דניאל ב"ה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות