בקשת מידע | בעיות בתוספים שקשורות אליי = @יאיר דניאל
-
-
@יאיר-דניאל
אם כבר משדרגים את התוסף, אולי גם אופציה לספרים שאין באוצריא, המשתמש יכתיב לו מה שם הספר וכמה פרקים/עמודים יש בספר הזההלומד כתב:
@יאיר-דניאל
אם כבר משדרגים את התוסף, אולי גם אופציה לספרים שאין באוצריא, המשתמש יכתיב לו מה שם הספר וכמה פרקים/עמודים יש בספר הזהוכן
הלומד כתב:
עוד דבר לאחר בדיקה, אין לי את החלון הצף שמראה מה שם הפרק
-
כן, יש - כמובן אם הוספת את הספרים לתוכנה = גם אם לא לDB.
דיברתי על ספרים חיצוניים לגמרי, אני אגיד לו מה שם הספר וכמה פרקים/דפים/עמודים יש בו
כן, יש - כמובן אם הוספת את הספרים לתוכנה = גם אם לא לDB.
דיברתי על ספרים חיצוניים לגמרי, אני אגיד לו מה שם הספר וכמה פרקים/דפים/עמודים יש בו
פחות. אני לא הולך לבצע את זה.
-
הלומד כתב:
@יאיר-דניאל
אם כבר משדרגים את התוסף, אולי גם אופציה לספרים שאין באוצריא, המשתמש יכתיב לו מה שם הספר וכמה פרקים/עמודים יש בספר הזהוכן
הלומד כתב:
עוד דבר לאחר בדיקה, אין לי את החלון הצף שמראה מה שם הפרק
-
-
אצלי יש, לא יודע מה להגיד לך.
יש לך ווינדוס?
אולי זה קשור מה מערכת ההפעלה?@הלומד ווינדוס.
תסיר ותתקין שוב. -
@יאיר-דניאל רק מחקתי את כל ההתקדמות שלי, לא עבד...
-
@יאיר-דניאל ברוך השם במקרה גיליתי זה לא באג אצלי
ישנם ספרים שיש להם וישנם שלא, אני לא יודע לשים את האצבע מה השוני בין אלא שכן יש לבין אלו שאין כנראה AI יצליח בזה יותר ממני על ידי קריאת הקוד3 ספרים שאין בהם: תניא, מסילת ישרים, משנה ברורה
-
@יאיר-דניאל ברוך השם במקרה גיליתי זה לא באג אצלי
ישנם ספרים שיש להם וישנם שלא, אני לא יודע לשים את האצבע מה השוני בין אלא שכן יש לבין אלו שאין כנראה AI יצליח בזה יותר ממני על ידי קריאת הקוד3 ספרים שאין בהם: תניא, מסילת ישרים, משנה ברורה
-
@יאיר-דניאל
ישנם ספרים שמציגים שם פרק צף וישנם שלאדוגמא ל3 שלא: תניא, מסילת ישרים, משנה ברורה
-
@יאיר-דניאל
ישנם ספרים שמציגים שם פרק צף וישנם שלאדוגמא ל3 שלא: תניא, מסילת ישרים, משנה ברורה
@יאיר-דניאל
הבאג היה - שיש רשימת ספרים שבה מספר הפרקים היה מובנה ורשום כבר בתוך התוסף, זה נשאר מגירסה ישנה. תוקן כעת.
-
@הלומד עוד לא.
סבלנות. -
גירסה 1.1.7
(@הלומד הוספתי פונקציה בקוד - שתעדכן לך את הכותרות גם על ספרים שבמעקב כבר, כך שלא צריך להסיר ואז להוסיף ספר מחדש, אם לא הבנת, לא משנה).
-
גירסה 1.1.7
(@הלומד הוספתי פונקציה בקוד - שתעדכן לך את הכותרות גם על ספרים שבמעקב כבר, כך שלא צריך להסיר ואז להוסיף ספר מחדש, אם לא הבנת, לא משנה).
-
@יאיר-דניאל
שמתי לב לדבר קטן אבל משמעותי
הוא מושך את שמות הפרקים כמו שדיברנו
הבעיה שבאוצריא שמות הפרקים זה א, ב, ג ולא באמת שם הפרקלדוגמא מסילת ישרים במקום: זהירות זריזות רושם א, ב
עכשיו בכותרות זה כן לפי השמות, יש דרך שימשוך את השם של הפרקים משם?

אני מאמין שזה כך בעוד הרבה ספרים
-
@יאיר-דניאל
יחס....
-
@יאיר-דניאל מציע לשדרג את התוסף (מעקב לימוד+) - כך שבכל תוכנית ניתן יהיה להגדיר תזכורת בנפרד שתודיע על ההספק של התוכנית הספציפית.
אגב, התזכורת פועלת גם כשאוצריא לא פעילה?@יאיר-דניאל , תודה על הכל!
-
@יאיר-דניאל מציע לשדרג את התוסף (מעקב לימוד+) - כך שבכל תוכנית ניתן יהיה להגדיר תזכורת בנפרד שתודיע על ההספק של התוכנית הספציפית.
אגב, התזכורת פועלת גם כשאוצריא לא פעילה?@יאיר-דניאל , תודה על הכל!
-
@יאיר-דניאל
הבעיה שבאוצריא שמות הפרקים זה א, ב, ג ולא באמת שם הפרקלדוגמא מסילת ישרים במקום: זהירות זריזות רושם א, ב

@יאיר-דניאל

אבדוק בל"נ, אם אזכור.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות