בקשת מידע | תולדת אוצריא
-
סתם שאלת תם מה הקשר לכותרת הפוסט
אולי למען הסדר הטוב לכולנו להעביר את הנושא למקום
סליחה על ההתפרצות

-
@צדיק-וטוב-לו יפה
אבל אפשר לפתוח שרשור חדש עם שם כיד הדמיון הטובה עליך
בכותרת עם בלא עבר עם בלא עתיד באו ותנו רעיונות איך מתקדמים וכו' 😉אני מאמין שכבודו מבין את דברי
וח"ו ששום אדם לא יפגע מדברי הם לתועלת הציבור נטו -
@צדיק-וטוב-לו יפה
אבל אפשר לפתוח שרשור חדש עם שם כיד הדמיון הטובה עליך
בכותרת עם בלא עבר עם בלא עתיד באו ותנו רעיונות איך מתקדמים וכו' 😉אני מאמין שכבודו מבין את דברי
וח"ו ששום אדם לא יפגע מדברי הם לתועלת הציבור נטו@u88 אני חושב שאין כ"כ הרבה מה לדון בעבר של אוצריא, כך שמיצנו את הנושא, ואפשר בהחלט להמשיך באותו שרשור.
-
@u88 אני חושב שאין כ"כ הרבה מה לדון בעבר של אוצריא, כך שמיצנו את הנושא, ואפשר בהחלט להמשיך באותו שרשור.
@צדיק-וטוב-לו אם דעתך נוטה לשם מי אני שאחלוק על כבודו
כוונת דברי שאתה עושה תולדות אוצריא מחר מחרתיים אדם יכנס לפורום והוא רוצה למצא את השתלשלות הדברים זה מחבר אותו לעצם הענין ונותן לו חיבור לתוכנה בצורה נסתרת.
-
@צדיק-וטוב-לו אם דעתך נוטה לשם מי אני שאחלוק על כבודו
כוונת דברי שאתה עושה תולדות אוצריא מחר מחרתיים אדם יכנס לפורום והוא רוצה למצא את השתלשלות הדברים זה מחבר אותו לעצם הענין ונותן לו חיבור לתוכנה בצורה נסתרת.
-
-
-
@צדיק-וטוב-לו חבל, הייתי מעדיף שהמשאבים שלכם יוקצו לאיסוף ספרים מבעלי הזכויות..
-
@pcinfogmach בכל מקרה אני ממש לא מייחל לרגע שעוז והדר או אור החיים ישתלטו על השוק.
הדבר הכי גרוע לשוק - זה שיש עליו מונפול.@pcinfogmach בכל מקרה אני ממש לא מייחל לרגע שעוז והדר או אור החיים ישתלטו על השוק.
המצב של היום זה מונופול.
ככל שיש יותר מתחרים יש פחות מונופול - לא? -
אותי מה שתפס
איך זה יכול להיות שגם אוצריא וגם זית וגם כלי הקודש וגם ארון ספרים הדיגטלי, ארבע תוכנות שכל אחד שינתה את העולם,
כולם התחילו באותו הזמן בשנת תשפ"ד. -
אותי מה שתפס
איך זה יכול להיות שגם אוצריא וגם זית וגם כלי הקודש וגם ארון ספרים הדיגטלי, ארבע תוכנות שכל אחד שינתה את העולם,
כולם התחילו באותו הזמן בשנת תשפ"ד.אותי מה שתפס
כולם התחילו באותו הזמן בשנת תשפ"ד.בגדול, רובם התחילו ביחד באותו שרשור ידוע במתמחים טופ.
רובם זה גם אותם אנשים פחות או יותר, ודו"ק. -
אותי מה שתפס
כולם התחילו באותו הזמן בשנת תשפ"ד.@אלכסנדר-צדש האמת?
לדעתי ל AI יש חלק מכריע בזה. -
לא שייך להכיר.
תתקין ותבין.מה זה ארון הספרים?
https://hebrewbooks.kesug.com/?i=2
-
לא שייך להכיר.
תתקין ותבין.מה זה ארון הספרים?
https://hebrewbooks.kesug.com/?i=2
אפשר הסבר קטן, נפתח לי תופס הרשמה ואז ישר החסימה שלי עבדה אני רוצה לדעת אם זה שווה את זה לשגע את חבר שלי שיפתח גם את האתר הזה
-
אפשר הסבר קטן, נפתח לי תופס הרשמה ואז ישר החסימה שלי עבדה אני רוצה לדעת אם זה שווה את זה לשגע את חבר שלי שיפתח גם את האתר הזה
@הלומד הקישור השני פתוח?
-
@הלומד אז תבקש את הקישור השני.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות