בקשת מידע | תולדת אוצריא
-
@י.-פל.
שכחת לציין את הסייעתא דשמיא המיוחדת של אוצריא שזה לא דבר מובן מאליו (וזה אחד מהסיבות ששמרתי על פרופיל נמוך בהתחלה כשאוצריא הופיע כדי לא להפריע - היה לי תוכנה בדרך וביטלתי אותה הרבה אמרו לי חבל אני חושב ממש לא חבל!)@י.-פל.
שכחת לציין את הסייעתא דשמיא המיוחדת של אוצריא שזה לא דבר מובן מאליו (וזה אחד מהסיבות ששמרתי על פרופיל נמוך בהתחלה כשאוצריא הופיע כדי לא להפריע - היה לי תוכנה בדרך וביטלתי אותה הרבה אמרו לי חבל אני חושב ממש לא חבל!)אני עד היום חושב שזה חבל.
וכבר כתבתי לך את זה מספר פעמים, בפרטי ובמתמחים טופ.בכלל אחרי שלא מתייאש עשה את העבודה על המאגר של ספריא, אז נשאר לך לבנות את הממשק בלבד,
חבל שלא תעשה את זה כמו שאתה אוהב, כולם רק ירוויחו מזה.
יש לך כבר את כל הרעיונות מזית ומאוצריא, נשאר לך רק לממש.עדיין מחכים!
-
לאחרונה נכנסתי יותר ויותר לאוצריא וממש התחברתי אז ניסיתי לבדוק קצת איך זה נוצר ולמה
הבנתי שהיוצר המקורי זה @sivan22 בעקבות שרשור שדיברו על כך שהמאגרים היום הם תוכנות מיושנות
לא הצלחתי להבין למה החליטו לעשות את אוצריא חינמיומפאת כך שאני לא יקרא את השרשור המקורי במתמחים (1300 הודעות...)
לא הצלחתי להבין לאיפה @sivan22 נעלם ו-@יום-חדש-מתחיל מנהל אוצריא במקומו@הלומד פעם ניסיתי לסדר משהו פה https://otzaria.org/forum/post/1090
יש לך שם את הקישורים לשרשורים הרלוונטיים (אגב השרשור במתמחים ממש מרתק)
אם יש לך כח לעשות שם משהו מסודר עם להוסיף שם את כל החסר ואז הבא שישאל פשוט יוכלו לשלוח אותו לשם זה יכול להיות מצויין@י.-פל. אני דווקא נהנתי מהממשק עוד כשזה היה אפילו אצל סיוון, לא היה לי את הגרסאות הראשונות ממש, אבל אחרי שהרגיז אותי הממשק המיושן של בר אילן זה היה ממש מאיר עניים...
-
נ.ב. @י.-פל. דילגת על השאלה הרגישה - מי הבוס ומה האיררכיה כיום :), ועוד משהו, הבנתי ש @elie-gambache הוא 'המקצוען', אולי תגייסו אותו במקום שיעסוק בזית, זה יועיל לכלנו
-
-
@י.-פל.
שכחת לציין את הסייעתא דשמיא המיוחדת של אוצריא שזה לא דבר מובן מאליו (וזה אחד מהסיבות ששמרתי על פרופיל נמוך בהתחלה כשאוצריא הופיע כדי לא להפריע - היה לי תוכנה בדרך וביטלתי אותה הרבה אמרו לי חבל אני חושב ממש לא חבל!)אני עד היום חושב שזה חבל.
וכבר כתבתי לך את זה מספר פעמים, בפרטי ובמתמחים טופ.בכלל אחרי שלא מתייאש עשה את העבודה על המאגר של ספריא, אז נשאר לך לבנות את הממשק בלבד,
יש לך כבר את כל הרעיונות מזית ומאוצריא, נשאר לך רק לממש.
עדיין מחכים!
יש את 'כתבי הקודש' שאני מאוד נהנה להשתמש בו, ולא רק כחלונית לוורד, ויש שם כמה דברים שצריך לממש לדעתי גם באוצריא / זית.
@pcinfogmach אתה לא יודע איזה כיף זה להשתמש ב @ לסינון מאגרים לחיפוש - נוח פרקטי, ושמיש מאוד!!!
מסנן מראש את לספרים / נושאים הרלוונטים שבהם אני מעוניין לחפש, איך הסלוגן? - בלי טריקים בלי שטיקים.
לא צריך לפתוח רשימה לסימון / סינון, לא צריך לסנן אחרי חיפוש את התוצאות, פשוט קל נוח ומהיר.עריכה:
מה שצריך להוסיף לזה אפשרות סינון על פי מחברים (אם זה עוד לא נתמך).ואפשר גם לסנן לפי מחברים!!!
לא ניסיתי כי לא האמנתי, עד ש @pcinfogmach שאל אותי אם זה לא עבד לי!!!
אני צריך לחזור בתשובה, ולהאמין קצת יותר...יישר כוחך!!!
-
@י.-פל.
אני עד היום חושב שזה חבל.
כתבי הקודש כבר קיים תקופה - בגדר מציץ מן החרכים מה שמהווה פשרה בין ה"חבל" ל"לא להפריע" שלי.
-
@הלומד פעם ניסיתי לסדר משהו פה https://otzaria.org/forum/post/1090
יש לך שם את הקישורים לשרשורים הרלוונטיים (אגב השרשור במתמחים ממש מרתק)
אם יש לך כח לעשות שם משהו מסודר עם להוסיף שם את כל החסר ואז הבא שישאל פשוט יוכלו לשלוח אותו לשם זה יכול להיות מצויין@י.-פל. אני דווקא נהנתי מהממשק עוד כשזה היה אפילו אצל סיוון, לא היה לי את הגרסאות הראשונות ממש, אבל אחרי שהרגיז אותי הממשק המיושן של בר אילן זה היה ממש מאיר עניים...
הממשק המיושן של בר אילן זה היה ממש מאיר עניים...
פה אחד כולם אומרים בר אילן מיושן - אני סתם תוהה למה הם לא מחדשים את הממשק?
לא אחת שמעתי אנשים שעזבו את בר לגמרי ועברו לאחד מן האלטרנטיבות בגלל הממשק למרות שיש יותר ספרים בבר אילן. -
אני כבר תקופה עם אוצריא ולא הצלחתי להבין למה יש לזה כזאת הצלחה, יש לזה כמויות של מפתחים ללא מטרת רווח, אני חושב שזה המון בזכות העין טובה והפירגון של @י.-פל. וזה גם מה שמביא איתו סיעתא דשמיא מיוחדת
-
עדיין מחכים!
יש את 'כתבי הקודש' שאני מאוד נהנה להשתמש בו, ולא רק כחלונית לוורד, ויש שם כמה דברים שצריך לממש לדעתי גם באוצריא / זית.
@pcinfogmach אתה לא יודע איזה כיף זה להשתמש ב @ לסינון מאגרים לחיפוש - נוח פרקטי, ושמיש מאוד!!!
מסנן מראש את לספרים / נושאים הרלוונטים שבהם אני מעוניין לחפש, איך הסלוגן? - בלי טריקים בלי שטיקים.
לא צריך לפתוח רשימה לסימון / סינון, לא צריך לסנן אחרי חיפוש את התוצאות, פשוט קל נוח ומהיר.עריכה:
מה שצריך להוסיף לזה אפשרות סינון על פי מחברים (אם זה עוד לא נתמך).ואפשר גם לסנן לפי מחברים!!!
לא צריך לפתוח רשימה לסימון / סינון, לא צריך לסנן אחרי חיפוש את התוצאות, פשוט קל נוח ומהיר.יש פה מסר חזק למפתחי תוכנה ברמה כללית לפעמים פיצר אחד זה ההבדל בין אם משתמשים בתוכנה שלך או לא....
-
עדיין מחכים!
, ויש שם כמה דברים שצריך לממש לדעתי גם באוצריא / זית.
@pcinfogmach אתה לא יודע איזה כיף זה להשתמש ב @ לסינון מאגרים לחיפוש - נוח פרקטי, ושמיש מאוד!!!כבר ביקשתי את זה כאן:
https://otzaria.org/forum/post/22600ואפי' פתחתי בקשה בגיטהאב:
https://github.com/Otzaria/otzaria/issues/499לצערי, בשני המקומות לא ראיתי הצבעת הציבור.
-
@י.-פל. מה זה 'גיקים'?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות