בקשת מידע | תולדת אוצריא
-
אתה יכול להעביר לי אותו...
כולל cpu/ram? ומי יעבוד על החיפוש?
אגב, הגלילה היום חלקה בצורה שלא תיאמן... הוא הוריד בין 30% ל-70% מהפריימים!!!
הדפסה, הצגת pdf... הולך להיות מעניין...ממתינים בקוצר רוח!!!
זה לא יפה ככה למתוח אותנו...
אבל מצד שני, מאוד נחמד לדעת שישנם הפתעות נוספות בקנה... -
-
-
@איש-גמזו קודם שיתחילו לקשר את כל הספרים למקור.
מה מועיל לי קרן אורה, ערוך לנר, חתם סופר, שפת אמת - אם הם לא מקושרים לדף?
חצי מהתועלת יורדת.
קח כל קובץ מצוי, תמצא עוד לא מעט מפרשים חשובים שלא קיימים באוצריא או לא מקושרים.קרן אורה
ממתינים בקוצר רוח!!!
זה לא יפה ככה למתוח אותנו...https://github.com/Otzaria/otzaria-library/pull/26
תודה ל @יעקבישראל -
מה הבעיה עם החיפוש?
העובדה שכולם מציינים שהןוא פחות מוצלח מב״א.
-
-
@pcinfogmach אין לי מושג.
לי טוב המצב כעת באוצריא ובכלי קודש.
(אם כי היה מאד נח אם היו מוסיפים לאוצריא את הפיצ'ר שלך של כתיבת ספר/קטגוריה עם @) -
@pcinfogmach אין לי מושג.
לי טוב המצב כעת באוצריא ובכלי קודש.
(אם כי היה מאד נח אם היו מוסיפים לאוצריא את הפיצ'ר שלך של כתיבת ספר/קטגוריה עם @) -
אם כי היה מאד נח אם היו מוסיפים לאוצריא את הפיצ'ר שלך של כתיבת ספר/קטגוריה עם @)
מה זה?
@u88
כתיבה של:
חד גדיא @תלמוד בבלי - תחפש את המילים האלו רק בקטגוריית תלמוד בבלי.
כתיבת המילים ערבך ערבא צריך @רמבן @רשי - תחפש את המילים הללו רק ברש"י ורמב"ן. -
אולי מישהו ידביר לי פעם אחת ולתמיד מה יש בבר אילן שכל כך חסר לציבור?
והאם יש משהו בחיפוש של כתבי הקודש שאין באוצריא?גם אני לא מרגיש בד"כ חסרון בחיפוש של כלי הקודש על פני בר אילן. [במיוחד לאחר שהתווסף האפשרות קידומות דקדוקיות כבררת מחדל]
מלבד המהירות החיפוש שגם זה בד"כ לא כ"כ משמעותי בעיקר בחיפוש שאין כמויות תוצאות.
והסינון המדהים של ספרים ע"י @ מאד מאד מוצלח. אגב באוצר החכמה בגרסה האחרונה עשו כעין זה אך בצורה אחרת ע"י ספר: -
והאם יש משהו בחיפוש של כתבי הקודש שאין באוצריא?גם אני לא מרגיש בד"כ חסרון בחיפוש של כלי הקודש על פני בר אילן. [במיוחד לאחר שהתווסף האפשרות קידומות דקדוקיות כבררת מחדל]
מלבד המהירות החיפוש שגם זה בד"כ לא כ"כ משמעותי בעיקר בחיפוש שאין כמויות תוצאות.
והסינון המדהים של ספרים ע"י @ מאד מאד מוצלח. אגב באוצר החכמה בגרסה האחרונה עשו כעין זה אך בצורה אחרת ע"י ספר:ע"י ספר:
מעי"ז קיים בארון הספרים.
אוצה"ח לא יכלו לעשות @ כי זה כבר תפוס להם לשימוש אחר. -
והאם יש משהו בחיפוש של כתבי הקודש שאין באוצריא?
אם תגידו לי חיפשו טבלאי אקבל את דבריכם - למרות שזה מאד קל ליישום.
אז תגידו לי מה חסר לכם שאין כיום וכבר נתקדם הלאה!דוקא בחיפוש?
חיפוש טבלאי - יש באוצריא בחיפוש מתקדם, רק בצורה אחרת.
אבל עדיין חסרות הגדות רבות:

[וכמו"כ - חיפוש מילים לפי הסדר]מלבד זאת -
קישורים פעילים [כאשר מופיע פסוק או מראה מקום אחר - לעבור ישירות למקום המדוייק].ועל כולנה - הדיוק. נכון שלא מושלם. אבל בכל אופן בחלק מן הספרים [עדיין] הרבה יותר טוב מאוצריא.
-
והאם יש משהו בחיפוש של כתבי הקודש שאין באוצריא?
אם תגידו לי חיפשו טבלאי אקבל את דבריכם - למרות שזה מאד קל ליישום.
אז תגידו לי מה חסר לכם שאין כיום וכבר נתקדם הלאה!דוקא בחיפוש?
חיפוש טבלאי - יש באוצריא בחיפוש מתקדם, רק בצורה אחרת.
אבל עדיין חסרות הגדות רבות:

[וכמו"כ - חיפוש מילים לפי הסדר]מלבד זאת -
קישורים פעילים [כאשר מופיע פסוק או מראה מקום אחר - לעבור ישירות למקום המדוייק].ועל כולנה - הדיוק. נכון שלא מושלם. אבל בכל אופן בחלק מן הספרים [עדיין] הרבה יותר טוב מאוצריא.
-
@איש-שלו הגדרת מצויין. אבל צריך למצוא דרך לעשות את זה בלי לפגוע בעיצוב.
[אולי אם זה רק במתקדם זה לא נקרא 'לפגוע בעיצוב'?.. -
@pcinfogmach
מה שיש בבר אילן שחסר לי בתוכנות האחרות, זה שהמפרשים נפתחים כחלון עצמאי, שאליו נטענים רק הקטעים הרלוונטים, כך שכאשר אני מחפש האם מופיע מילה X בY מפרשים, לא מופיעים תוצאות מתחילת הספר לסופו.
ובאופן כללי התוכנה יציבה מאוד, עם קיצורי מקשים של מקש אחד, קישורים לחיצים וקישורים עם ctrl+l שמביאים לי את כלל הדפים המקושרים.
ואין שם טעויות AI או דפים שלא קשורים.
נושאים מקושרים, רמב"ם ושו"ע מקושרים לגמרא בצורה מיוחדת.
ולגבי החיפוש התכוונתי לחיפוש מתקדם:

אני לא מסתדר עם חיפוש טבלאי...
אבל עם החיפוש מתקדם אני משתמש המון:
לדוגמא:30: #!כהנים# #!גדולים# #!פינחס#בדרך כלל החיפוש הזה מביא לתוצאות גם במקרה שחיפושים אחרים לא הניבו תוצאות.
עריכה:
יש לציין, שבחיפוש מתקדם באוצריא זה במידה מסויימת יותר נוח, שזה קיים באפשרות לחיצה לכל המילים, ולא צריך להגדיר מילה מילה:

אבל, הצעת שיפור @פלמנמוני שהתוכנה תזכור את הסימונים האחרונים, ולא יתאפס המרחק וכו' בחיפוש מתקדם.
הא, וגם קיצור מקשים לפתיחת חיפוש מתקדם נפרד מחיפוש מתקדם... -
@pcinfogmach
מה שיש בבר אילן שחסר לי בתוכנות האחרות, זה שהמפרשים נפתחים כחלון עצמאי, שאליו נטענים רק הקטעים הרלוונטים, כך שכאשר אני מחפש האם מופיע מילה X בY מפרשים, לא מופיעים תוצאות מתחילת הספר לסופו.
ובאופן כללי התוכנה יציבה מאוד, עם קיצורי מקשים של מקש אחד, קישורים לחיצים וקישורים עם ctrl+l שמביאים לי את כלל הדפים המקושרים.

לדוגמא:30: #!כהנים# #!גדולים# #!פינחס#בדרך כלל החיפוש הזה מביא לתוצאות גם במקרה שחיפושים אחרים לא הניבו תוצאות.
עריכה:
יש לציין, שבחיפוש מתקדם באוצריא זה במידה מסויימת יותר נוח, שזה קיים באפשרות לחיצה לכל המילים, ולא צריך להגדיר מילה מילה:

אבל, הצעת שיפור @פלמנמוני שהתוכנה תזכור את הסימונים האחרונים, ולא יתאפס המרחק וכו' בחיפוש מתקדם.
הא, וגם קיצור מקשים לפתיחת חיפוש מתקדם נפרד מחיפוש מתקדם... -
@pcinfogmach

עריכה:

הא, וגם קיצור מקשים לפתיחת חיפוש מתקדם נפרד מחיפוש מתקדם...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות