בקשה | גרסה 0.9.95 - באגים בתוכנה בלבד!
-
זכור לי שהנושא של זיהוי כל הגופנים המותקנים במחשב דובר כאן שתוקן כבר באחת הגירסאות האחרונות, אבל עכשיו בדקתי והמצב נשאר כמו פעם, מה הפשט ? חזרתם בכם או שזה באג ?
-
@חנניה רבינו הקדוש, לא עוזר לי תמונות כי כבר אז היו גופנים שכן הופיעו אבל היו כאלה שלא ועל זה דיברתי שסידרו כדוגמת תהילה, שלמה, שפע קלאסיק ועוד (ולא הבעיה היא לא בהתקנה לכל המשתמשים) כמדומה ש @יאיר-דניאל דניאל דיווח אז שאצלו מופיע שפע קלאסיק.
@יאיר-דניאל אתה יכול לדווח מה קורה אצלך ? -
@חנניה רבינו הקדוש, לא עוזר לי תמונות כי כבר אז היו גופנים שכן הופיעו אבל היו כאלה שלא ועל זה דיברתי שסידרו כדוגמת תהילה, שלמה, שפע קלאסיק ועוד (ולא הבעיה היא לא בהתקנה לכל המשתמשים) כמדומה ש @יאיר-דניאל דניאל דיווח אז שאצלו מופיע שפע קלאסיק.
@יאיר-דניאל אתה יכול לדווח מה קורה אצלך ?@חד-צורבא הוא צריך לשאול את הנהג הערבי.
https://otzaria.org/forum/post/23606 -
הספר: "אוצר המלך", שמקורו מיד הרמבם,
מופיע ב"אודות הספר" המקור: דיקטה.אז זו בעיה בDB, לא בתוכנה
@י.-פל. -
@יאיר-דניאל אתה יכול לדווח מה קורה אצלך ? -
@יאיר-דניאל אתה יכול לדווח מה קורה אצלך ?@חנניה רבינו הקדוש, לא עוזר לי תמונות כי כבר אז היו גופנים שכן הופיעו אבל היו כאלה שלא ועל זה דיברתי שסידרו כדוגמת תהילה, שלמה, שפע קלאסיק ועוד (ולא הבעיה היא לא בהתקנה לכל המשתמשים) כמדומה ש @יאיר-דניאל דניאל דיווח אז שאצלו מופיע שפע קלאסיק.
@יאיר-דניאל אתה יכול לדווח מה קורה אצלך ?צודק!
זה באג בגירסה החדשה, לא מופיע לי שפע ושפק קלאסיק

-
@חד-צורבא הוא צריך לשאול את הנהג הערבי.
https://otzaria.org/forum/post/23606@חד-צורבא הוא צריך לשאול את הנהג הערבי.
https://otzaria.org/forum/post/23606
-
@יאיר-דניאל אתה יכול לדווח מה קורה אצלך ?צודק!

-
שלח לי את הגופנים בפרטי
@פלמנמוני יש באג בשליחת קבצים בפורום - אנסה לשנות סיומת
-
@יום-חדש-מתחיל
בגרסה זו ניתן כבר לעדכן ספרים?
כי בפועל כתוב לי שהגרסה מעודכנת - ואוצריא לא היתה פתוחה לפני העדכון של הבוט על שינויים והוספות במאגר הספרים. -
@יום-חדש-מתחיל
בגרסה זו ניתן כבר לעדכן ספרים?
כי בפועל כתוב לי שהגרסה מעודכנת - ואוצריא לא היתה פתוחה לפני העדכון של הבוט על שינויים והוספות במאגר הספרים. -
כשאני עושה עושה את המפרשים בחלונית נפרדת ומצמיד את הטאבים משום מה הוא כופה עלי מצב מפרשים מתחת ואני לא יכול נניח ללחוץ על קטע בספר ושבטאב של המפרשים הוא יציג לי את מה ששיך לקטע הזה כמו בחלונית, ככה זה אמור להיות ?
כשאני עושה עושה את המפרשים בחלונית נפרדת ומצמיד את הטאבים משום מה הוא כופה עלי מצב מפרשים מתחת ואני לא יכול נניח ללחוץ על קטע בספר ושבטאב של המפרשים הוא יציג לי את מה ששיך לקטע הזה כמו בחלונית, ככה זה אמור להיות ?
זה בכל תצוגה מפוצלת, לא משנה מה תשים שם, זה עובר אוטומטית למפרשים למטה, כי אין מקום בצד
-
זה בכל תצוגה מפוצלת, לא משנה מה תשים שם, זה עובר אוטומטית למפרשים למטה, כי אין מקום בצד
-
@פלמנמוני זה ממש מציק, אי אפשר להגדיר לו שלא יציג כלום כשאני לוחץ על קטע או אולי יש לכם פיתרון אחר ?
@חד-צורבא מה אתה מסתבך, תגדיר ללא מפרשים וזהו.
-
@חד-צורבא מה אתה מסתבך, תגדיר ללא מפרשים וזהו.
@יום-חדש-מתחיל ??? אני לא מכיר כזאת הגדרה, אשמח לדעת איפה היא נמצאת, אגב הכפתור של סוג תצוגת המפרשים לא עובד במצב כזה
-
@יום-חדש-מתחיל ??? אני לא מכיר כזאת הגדרה, אשמח לדעת איפה היא נמצאת, אגב הכפתור של סוג תצוגת המפרשים לא עובד במצב כזה
@חד-צורבא פשוט מאוד תיכנס למפרשים, ותורד את כל הV'יים מכל המפרשים...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות