בקשה | גרסה 0.9.95 - באגים בתוכנה בלבד!
-
דווקא לא,
ניסיתי לפתוח מפרשים למשהו והתוכנה נתקעה,
אחרי שהיא היתה תקועה מלא זמן,
סגרתי אותה במנהל המשימות והיא לא נפתחת אפילו שהתקנתי מחדש,
מה לעשות?מצפה-לישועת-ה כתב:
דווקא לא,
ניסיתי לפתוח מפרשים למשהו והתוכנה נתקעה,
אחרי שהיא היתה תקועה מלא זמן,
סגרתי אותה במנהל המשימות והיא לא נפתחת אפילו שהתקנתי מחדש,
מה לעשות?עדכון למתעניינים,
בעצת גמיני שיניתי את השם של תיקיית אוצריא לאוצריא אולד
C:\Users\USER\AppData\Roaming\otzaria old
ואז התוכנה נפתחה מחדש העתקתי את כל הדברים שהיו לי כמו ההערות אישיות, ושחזרתי מקובץ גיבוי את כל השאר (גיבוי מעודכן לאתמול אבל פחות נורא)
ואינדקסי מחדש והכל עובד,
יש למישהו דרך יותר פשוטה? -
אני רואה שבאתר אוצריא בדף ההורדה הכנסתם את גי' 0.9.95 בתור הגיר' הראשית.
האם אכן חלו תיקונים כך שזה מוגדר כבר כגי' יציבה? -
הבעיה שכתוצאה מכך משתמשים רבים שמעדכנים את התוכנה מקבלים הודעה שיש עדכון לספרים, שכרגע דורש הורדה חדשה של הDB.
ולכן לענ"ד כדאי להוציא גרסת 95 עם הDB החדש שכרגע ואותה לעשות כגרסה יציבה חדשה, כדי שלא יגרום לפתיחת עוד ועוד פוסטים / נושאים 'באג בעדכון אוטומטי של הספרים'. -
הבעיה שכתוצאה מכך משתמשים רבים שמעדכנים את התוכנה מקבלים הודעה שיש עדכון לספרים, שכרגע דורש הורדה חדשה של הDB.
ולכן לענ"ד כדאי להוציא גרסת 95 עם הDB החדש שכרגע ואותה לעשות כגרסה יציבה חדשה, כדי שלא יגרום לפתיחת עוד ועוד פוסטים / נושאים 'באג בעדכון אוטומטי של הספרים'.הבעיה שכתוצאה מכך משתמשים רבים שמעדכנים את התוכנה מקבלים הודעה שיש עדכון לספרים, שכרגע דורש הורדה חדשה של הDB.
יש כאן 2 בעיות נפרדות.
- עצם השינוי בDB: עברנו לגרסת DB חדשה, שעמל עליה לא מתייאש.
זה תקין, מי שמוריד גרסת FULL הכל בסדר אצלו, ורק מי שמוריד תוכנה בלבד מקבל את ההודעה הנ"ל. - עדכוני ספריה שוברים או לא מצליחים:
זה קרה כי עדכנתי שוב את הDB עם נתונים נוספים, וזה לא מצליח לחול עם הDB הקיימים של המשתמש. זה בע"ה יסתדר בגרסה הבאה בל"נ.
-
יש כאן 2 בעיות נפרדות.
זה תקין, מי שמוריד גרסת FULL הכל בסדר אצלו, ורק מי שמוריד תוכנה בלבד מקבל את ההודעה הנ"ל. - עדכוני ספריה שוברים או לא מצליחים:
זה קרה כי עדכנתי שוב את הDB עם נתונים נוספים, וזה לא מצליח לחול עם הDB הקיימים של המשתמש. זה בע"ה יסתדר בגרסה הבאה בל"נ.
-
@דאנציג
ומה זה עדכון הספריה שיצא אחרי העדכון? אני מבולבל לחלוטין.
כי זה התעדכן לי בלי בעיה עם המתקין הרגיל. -
-
@דאנציג
ומה זה עדכון הספריה שיצא אחרי העדכון? אני מבולבל לחלוטין.
כי זה התעדכן לי בלי בעיה עם המתקין הרגיל. -
המעלה הגדולה שיש באוצריא יותר מזית זה אפשרות להוסיף ספרים.
ולכן צריך לטפל בבעיה של מסמכי pdf שעולים מאוד איטי וכל פעם זה קשה לי.
ב. ואם אפשר להוסיף הוספת סמניות בתוך הספר כמו באקרובט המלא, ושנוי סמניות. ולא סמניות של התוכנה שנמחקת בכל התקנה מחדש.
תודה על הכל -
המעלה הגדולה שיש באוצריא יותר מזית זה אפשרות להוסיף ספרים.
ולכן צריך לטפל בבעיה של מסמכי pdf שעולים מאוד איטי וכל פעם זה קשה לי.
ב. ואם אפשר להוסיף הוספת סמניות בתוך הספר כמו באקרובט המלא, ושנוי סמניות. ולא סמניות של התוכנה שנמחקת בכל התקנה מחדש.
תודה על הכל -
באג מעצבן - רק במק (אפל)
כשלוחצים על לחצן הגדרות הוא מקטין את המסך ואין אחר-כך אפשרות לשחזר פתיחה על מסך מלא -
-
@צדיק-וטוב-לו
תעשה בבקשה את השרשור שכתבת - ואני אצמיד אותו. -
@צדיק-וטוב-לו
תעשה בבקשה את השרשור שכתבת - ואני אצמיד אותו.@י.-פל. הבעיה שאני עצמי מבולבל, מה המצב העדכני.
את האוצריא שלי השארתי קצת לא מעובכנת, כי הסטיק שלי לא ממש אהב את זה שהוצרכתי להוריד פעמיים את כל הספריה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות