בקשה | גרסה 0.9.95 - באגים בתוכנה בלבד!
-
לעוד מישהו עדכון הספרים דפק את התוכנה?
הפעלתי אותה היה כתוב לי מעדכן ספרים הגיע ל100% במשך הרבה זמן לא סיים את הפעולה
ואז סגרתי אותה, עכשיו אני מנסה לפתוח ויש לי פשוט את הסלוגן באמצע המסך במשך דקות ארוכות -
@הלומד תסגור דרך מנהל המשימות, ותמחק את הקבצים שנוספו ככל הנראה ליד הDB
בגרסה הבאה אי"ה זה לא יעשה בעיות -
-
ואז סגרתי אותה, עכשיו אני מנסה לפתוח ויש לי פשוט את הסלוגן באמצע המסך במשך דקות ארוכות -
פוסט זה נמחק!
-
ואז סגרתי אותה, עכשיו אני מנסה לפתוח ויש לי פשוט את הסלוגן באמצע המסך במשך דקות ארוכותהפעלתי אותה היה כתוב לי מעדכן ספרים הגיע ל100% במשך הרבה זמן לא סיים את הפעולה
ואז סגרתי אותה, עכשיו אני מנסה לפתוח ויש לי פשוט את הסלוגן באמצע המסך במשך דקות ארוכותפעם הבאה תמתין בסבלנות כמו ילד טוב.
בסוף זה מסיים, אני מבטיח לך, מנסיון!הגננת שלי אמרה כך: סבלנות לא קונים בשום חנות. אולי רק בעדכוני ספריית אוצריא קונים את הסבלנות...
-
אין מה להמתין כמו ילד טוב (כלומר כמו פראייר) כי בסוף הוא אומר שהעדכון נכשל.
זה קרה לי כמה פעמים במחשב אחד (ובמחשב אחר הכל עבד מצויין ומאוד מהר הוא גמר לעדכן לג' ספריה 7).
אז מחקתי גם את הקובץ db עצמו, והתוכנה הודיעה שאין מאגר ספרים ושאלה אותי אם אני רוצה להוריד, הורדתי והכל הסתדר. -
אין מה להמתין כמו ילד טוב (כלומר כמו פראייר) כי בסוף הוא אומר שהעדכון נכשל.
זה קרה לי כמה פעמים במחשב אחד (ובמחשב אחר הכל עבד מצויין ומאוד מהר הוא גמר לעדכן לג' ספריה 7).
אז מחקתי גם את הקובץ db עצמו, והתוכנה הודיעה שאין מאגר ספרים ושאלה אותי אם אני רוצה להוריד, הורדתי והכל הסתדר.אין מה להמתין כמו ילד טוב (כלומר כמו פראייר) כי בסוף הוא אומר שהעדכון נכשל.
אכו, כי הפעם זה עדכון עם שינוי סכמה, וא"א עדכון רגיל
אי"ה החל מהגרסה הבאה התוכנה תפעל בהתאם. ובנוסף - כלום לא ייהרס אם יסגרו באמצע, פשוט העדכון לא יקרה. ואחרון חביב - יהיה מחוון התקדמות גם בשלב האימות, כש שירגישו שמשהו זז ולא מחכים סתם לנצח... -
סיכום של ההודעות האחרונות: למחוק את הספריה, להוריד מחדש, לבטל עדכון אוטומטי עד שיצא גרסא חדשה לתוכנה?
@פלמנמוני תאשר
-
-
בעבר התצוגה מקדימה עבדה תמיד, וגם עם לא בחרתי אף ספר הוא הציג [בד"כ את בראשית או את הראשון בקטגוריה], בגרסה האחרונה בהפעלת התוכנה - התצוגה מקדימה ריקה, ורק לאחר כניסה לאחת הקטגוריות זה חוזר להציג אוטומטית את הספר הראשון בקטגוריה/את הנבחר.
לעניות דעתי, כדאי להחזיר לכמו שהיה, אם זה בכוונה ולא באג - אולי כדאי לעשות שהתצוגה מקדימה תסגר, זה קצת מוזר כשהיא פתוחה ואין בה כלום... -
בעבר התצוגה מקדימה עבדה תמיד, וגם עם לא בחרתי אף ספר הוא הציג [בד"כ את בראשית או את הראשון בקטגוריה], בגרסה האחרונה בהפעלת התוכנה - התצוגה מקדימה ריקה, ורק לאחר כניסה לאחת הקטגוריות זה חוזר להציג אוטומטית את הספר הראשון בקטגוריה/את הנבחר.
לעניות דעתי, כדאי להחזיר לכמו שהיה, אם זה בכוונה ולא באג - אולי כדאי לעשות שהתצוגה מקדימה תסגר, זה קצת מוזר כשהיא פתוחה ואין בה כלום...@arieldaniely מוזר, אצלי זה על בראשית, על מה אתה מדבר על הפעלה ראשונה או כל הפעלה ?
-
@חנניה רבינו הקדוש, לא עוזר לי תמונות כי כבר אז היו גופנים שכן הופיעו אבל היו כאלה שלא ועל זה דיברתי שסידרו כדוגמת תהילה, שלמה, שפע קלאסיק ועוד (ולא הבעיה היא לא בהתקנה לכל המשתמשים) כמדומה ש @יאיר-דניאל דניאל דיווח אז שאצלו מופיע שפע קלאסיק.
@יאיר-דניאל אתה יכול לדווח מה קורה אצלך ?צודק!
זה באג בגירסה החדשה, לא מופיע לי שפע ושפק קלאסיק

אצלי הגופנים הנ"ל מוצגים
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות