בעיה | בעיה בהורדת הספריה
-
אחרי שאני מוריד את הספריה דרך התוכנה והחילוץ מסתיים, אני מקבל את השגיאה הבאה:
@otzaria-bot
Error: SqliteException(1): while preparing statement, no such column: fileType, SQL logic error (code 1) SELECT id, title, categoryld, orderIndex, fileType, filePath ,Causing statement (at position 48):heShortDesc
FROM book
WHERE COALESCE(fileType, ") NOT IN ('link', 'url')
ORDER BY orderIndex, title

-
אחרי שאני מוריד את הספריה דרך התוכנה והחילוץ מסתיים, אני מקבל את השגיאה הבאה:
@otzaria-bot
Error: SqliteException(1): while preparing statement, no such column: fileType, SQL logic error (code 1) SELECT id, title, categoryld, orderIndex, fileType, filePath ,Causing statement (at position 48):heShortDesc
FROM book
WHERE COALESCE(fileType, ") NOT IN ('link', 'url')
ORDER BY orderIndex, title

השגיאה היא חוסר התאמה בין גרסת האפליקציה לגרסת הספרייה שהורדה. האפליקציה מחפשת עמודה
fileTypeבטבלתbookשלא קיימת בקובץseforim.dbשהתקבל.מה לנסות:
-
הורד את החבילה המלאה מהגרסה האחרונה (0.9.94) — היא כוללת אפליקציה וספרייה תואמים:
- Windows:
otzaria-0.9.94-windows-full.exe
- Windows:
-
לחלופין — הורד את
seforim.db.zstהעדכני ישירות:
https://github.com/Otzaria/SeforimLibrary/releases/latest/download/seforim.db.zst
ולהחליף את הקובץ הקיים בתיקיית הספרייה.
אם הבעיה נמשכת לאחר הורדת החבילה המלאה, מומלץ לפתוח issue ב-https://github.com/Otzaria/otzaria/issues כי זה עשוי להיות באג בשחרור האחרון.
-
-
איפה מורידים את הגרסה החדשה?
בהורדה הרשמית דרך האתר, יורד לי גרסה 0.9.94
@otzaria-bot -
איפה מורידים את הגרסה החדשה?
בהורדה הרשמית דרך האתר, יורד לי גרסה 0.9.94
@otzaria-bot -
אולי @otzaria-bot
-
לא הבנתי @otzaria-bot אתה ברוגז איתי ? למה לכולם אתה עונה תוך שניות ולי בשתיקה רועמת ? לא ידוע לי שבוטים גם הולכים לישון
-
@asz יש נתיב ש@otzaria-bot נתן לפני כמה הודעות העתקתי אותו והוא הוריד לי זסט בגודל 1.2 GB , זה זה ? הגודל המחולץ הוא 6,298,550,272 בתים, זה מה שיש לכם ?
-
@חד-צורבא לי יש יותר קטן
אבל תבדוק אם זה טוב ואיזה גרסת ספריה מוגדר לך,
בבוקר מסתמא יהיו אנשים שידעו על זה יותר טוב...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות