בירור | איך מעתיקים ספר שלם / חלק גדול
-
איך מעתיקים כמה עמודים מספר, בהעתקה הוא מעתיק לי רק את הקטע האחרון שסימנתי, למרות שזה המשך של גרירת העכבר על הרבה עמודים, וכן בבחירת כל הספר בקנטרל A. לצורך העניין, רציתי את מסכת תענית לקובץ וורד, ולא הצלחתי להעתיק, וגם הקובץ TXT מנוקד כך שלא עזר לי להעתיק ממנו. [בסוף לקחתי מתורת אמת באינטרנט]
-
יש אופציה גם לחצן ימני בעכבר ואז זה באמת מעתיק רק את הקטע האחרון
צודק, ממש מעניין, בדקתי שוב עכשיו - בבחירת קנטרל A זה לא עוזר, בבחירה עם גלילת המסך [מתחיל לבחור ואז גולל למטה עם העכבר שהכל יתפס] - לא עוזר, אך בבחירת שורה שורה וממשיך בירידה למטה שלא בגלילה בעכבר - באמת מועיל כשעושים קנטרל C. קצת מסובך, אבל לפחות עובד.
יהיה טוב אם יסדרו את זה. -
איך מעתיקים כמה עמודים מספר, בהעתקה הוא מעתיק לי רק את הקטע האחרון שסימנתי, למרות שזה המשך של גרירת העכבר על הרבה עמודים, וכן בבחירת כל הספר בקנטרל A. לצורך העניין, רציתי את מסכת תענית לקובץ וורד, ולא הצלחתי להעתיק, וגם הקובץ TXT מנוקד כך שלא עזר לי להעתיק ממנו. [בסוף לקחתי מתורת אמת באינטרנט]
-
י יום חדש מתחיל העביר נושא זה מ- כללי ב-
-
יש אופציה גם לחצן ימני בעכבר ואז זה באמת מעתיק רק את הקטע האחרון
צודק, ממש מעניין, בדקתי שוב עכשיו - בבחירת קנטרל A זה לא עוזר, בבחירה עם גלילת המסך [מתחיל לבחור ואז גולל למטה עם העכבר שהכל יתפס] - לא עוזר, אך בבחירת שורה שורה וממשיך בירידה למטה שלא בגלילה בעכבר - באמת מועיל כשעושים קנטרל C. קצת מסובך, אבל לפחות עובד.
יהיה טוב אם יסדרו את זה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות