באג | אחרי התקנה מלאה הספרייה לא מוצגת
-
אחרי שביצעתי הורדה של הגרסה העדכנית עם הספרייה (FULL) מופיע לי עמוד הספרייה ריק לחלוטין כאילו אין ספרים במאגר
ניסיתי להגדיר מחדש את מיקום של הקובץ seforim אך הוא לא מציג אותו באפשרויות הבחירה אלא רק את התיקייה
בחרתי את התיקייה הפעלתי מחדש את התוכנה אך כעת התוכנה תקועה בשלבי פתיחה עם לוגו באמצע המסך ולא מתקדמת בכלל -
אחרי שביצעתי הורדה של הגרסה העדכנית עם הספרייה (FULL) מופיע לי עמוד הספרייה ריק לחלוטין כאילו אין ספרים במאגר
ניסיתי להגדיר מחדש את מיקום של הקובץ seforim אך הוא לא מציג אותו באפשרויות הבחירה אלא רק את התיקייה
בחרתי את התיקייה הפעלתי מחדש את התוכנה אך כעת התוכנה תקועה בשלבי פתיחה עם לוגו באמצע המסך ולא מתקדמת בכללניסיתי להגדיר מחדש את מיקום של הקובץ seforim אך הוא לא מציג אותו באפשרויות הבחירה אלא רק את התיקייה
בחרתי את התיקייה הפעלתי מחדש את התוכנה אך כעת התוכנה תקועה בשלבי פתיחה עם לוגו באמצע המסך ולא מתקדמת בכלליש בעיה בDB זה DB ששייך לגרסא הבא 9.95 ב"ה מחר היא תצא
-
בחרתי את התיקייה הפעלתי מחדש את התוכנה אך כעת התוכנה תקועה בשלבי פתיחה עם לוגו באמצע המסך ולא מתקדמת בכלליש בעיה בDB זה DB ששייך לגרסא הבא 9.95 ב"ה מחר היא תצא
-
התקנתי באנדרואיד ואני מחלץ את הספרים מהספריה ועדיין כתוב שאין ספרים בספריה.
-
@כהן-גדול כי זה עוד לא הוגדר כגרסה יציבה, תוריד מגיטהאב
https://github.com/Otzaria/otzaria/releases/tag/0.9.95%2B699 -
@כהן-גדול כי זה עוד לא הוגדר כגרסה יציבה, תוריד מגיטהאב
https://github.com/Otzaria/otzaria/releases/tag/0.9.95%2B699 -
@יום-חדש-מתחיל הוסרו מהאתר גרסאות הפיתוח
-
כיון ש
-
כיון ש
-
כיון ש
-
-
י יום חדש מתחיל העביר נושא זה מ- בעיות - ספריית אוצריא ב-
-
מישהו יודע למה הוא לא מצליח לחלץ את הספרים באנדרואיד
-
יש צפי מתי תצא הגרסה החדשה?
אני תקוע עם הגרסה הבעייתית כבר כמה ימים וחושב אוליי לחזור אחורה לגרסה הישנה..@sbhtk1989
לא הבנתי.
מה יש לך כעת, ומה הבעיה?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות