באג | שרשור באגים ובקשת פיצ'רים תוסף קניין הרגלים
-
רק בגרסה הבאה, בנתיים אל תעשה כלום, זה יעבוד איך שזה עכשיו
בגוגל
קניין הרגלים אוצריא - Google Chrome 2026-07-29 02-46-44.mp4באוצריא 0.9.96
אוצריא 2026-07-29 02-44-24.mp4שים לב להבדלים: בגוגל כאשר אני עומד על הידית גרירה הסמן הופך לכף יד וכאשר אני לוחץ הכף יד נסגרת ולוקחת את ההרגל למקום שבקשתי
באוצריא נשאר סמן עכבר וזה נראה שהוא גורר אבל לא משחרר למקום החדש, זה כשלעצמו חידוש בגרסא הקודת אפילו לא גרר
זה קשור להגדת הAPI?עריכה: שאלה מקלאוד:
לאחר שעניתם שdragstart נתמך (מה שבקשתי בגרסה הקודמת ואמרת שיהיה בגרסה הזו), האם יש הגדרה מיוחדת שצריך להוסיף ב-manifest.json כדי להפעיל את ה-Drag API בתוך ה-iframe של התוסף? או שיש הגבלה ידועה על setDragImage / dataTransferזה הדבר האחרון וסופית סיימתי עם התוסף הזה
-
@פלמנמוני @י.-פל. @המלאך @דוד-משה-1 @otzaria-bot @מיכאלוש
דבר קטן אחרון וסיימתי, בגדול זה מוכן עכשיו אני רק משפר קצת ביצועים
קלאוד שואל:
שלום,אנחנו מפתחים תוסף לאוצריא ורוצים לוודא שהשמירה לאחסון עובדת בצורה מיטבית.
כמה שאלות טכניות:
כמה זמן לוקח Otzaria.call('storage.set', ...) בממוצע? האם יש הבדל בין שמירה של אובייקט קטן לגדול?
האם יש API לשמירה מרוכזת (batch)? כלומר לשמור כמה מפתחות בפעולה אחת במקום קריאות נפרדות.
האם יש event או callback שמופעל לפני שהתוסף נסגר / האפליקציה יוצאת? (כמו beforeunload בדפדפן)תודה!
-
רק בגרסה הבאה, בנתיים אל תעשה כלום, זה יעבוד איך שזה עכשיו
בגוגל
קניין הרגלים אוצריא - Google Chrome 2026-07-29 02-46-44.mp4באוצריא 0.9.96
אוצריא 2026-07-29 02-44-24.mp4שים לב להבדלים: בגוגל כאשר אני עומד על הידית גרירה הסמן הופך לכף יד וכאשר אני לוחץ הכף יד נסגרת ולוקחת את ההרגל למקום שבקשתי
באוצריא נשאר סמן עכבר וזה נראה שהוא גורר אבל לא משחרר למקום החדש, זה כשלעצמו חידוש בגרסא הקודת אפילו לא גרר
זה קשור להגדת הAPI?עריכה: שאלה מקלאוד:
לאחר שעניתם שdragstart נתמך (מה שבקשתי בגרסה הקודמת ואמרת שיהיה בגרסה הזו), האם יש הגדרה מיוחדת שצריך להוסיף ב-manifest.json כדי להפעיל את ה-Drag API בתוך ה-iframe של התוסף? או שיש הגבלה ידועה על setDragImage / dataTransferזה הדבר האחרון וסופית סיימתי עם התוסף הזה
-
-
🌟 קניין הרגלים — תוסף חדש לאוצריא
רוצים לעקוב אחר ההרגלים היומיים שלכם בצורה חכמה ונוחה? הכירו את קניין הרגלים — תוסף מתקדם שנבנה במיוחד למשתמשי אוצריא.
📋 מה תוכלו לעשות?
✅ מעקב יומי, שבועי וחודשי — הגדירו הרגלים עם יעד מותאם לכל יום בשבוע
📊 סטטיסטיקות וגרפים — ראו את ההתקדמות שלכם בגרף חזותי, עם השוואה בין שבועות וחודשים
🎯 ציון קניין וציון הגזמה — הגדירו לעצמכם רף הצלחה ורף מינימום, והמערכת תצבע את הציון בהתאם
🔖 סימניות וסינון — ארגנו את ההרגלים לפי נושאים עם צבעים ושמות מותאמים אישית
📝 הערות יומיות — רשמו הערה קצרה לכל הרגל בכל יום
↩️ ביטול פעולה — טעיתם? לחצו ביטול וחזרו למצב הקודם
🔒 נעילת גישה בסיסמה — שמרו על הפרטיות שלכם
⏰ תזכורות — קבלו התראה בשעה שתבחרו בכל יום
💾 גיבוי וייבוא — גבו את הנתונים וייבאו אותם בקלות
🌙 מצב לילה — מסתנכרן אוטומטית עם ערכת הצבעים של אוצריא
התוסף עובד לפי לוח השנה העברי — חודשים, ימים וניווט הכל בעברית מלאה.
דורש אוצריא 0.9.96+
תודה רבה ל:
@פלמנמוני @נתנאל_26 @י.-פל. @יהודה-זקש
בלי כל אחד מכם זה היה מוכן אולי עוד שנהקובץ התוסף: habit.otzplugin
-
-
@הלומד תביא את התמנוה לקלוד - הוא מבין היטב מה כתוב שם
-
@הלומד תביא את התמנוה לקלוד - הוא מבין היטב מה כתוב שם
-
חבר'ה ברוך ה' המלאכה הושלמה סופית!
התוסף בחנותעריכה: תודה רבה ל @יאיר על התמונה לחנות
מעכשיו שרשור זה ישמש לבאגים שאנשים מצאו
ובקשת פיצ'רים חדשים (רק אם זה באמת ממש חשוב לך כי זה ידרוש ממני לעבוד עם קלאוד שוב...) אבל מה שבאמת חשוב אני בלי נדר אשתדל להוסף -
כתבתי כמה רעיונות וכלים בעבודת ד' שניתן לעשות להוסיף להם פיצ'ר, אשמח מאוד אם יש מי שיוכל לבצע זאת, ובפרט כעת לקראת חודש אלול אין יותר מתאים מתוסף זה!
להלן רעיונות לתכונות נוספות העשויות לשפר את חשבון הנפש.docx[תודה עצומה אני משתמש ונהנה ביותר הצלחתי להתקדם בזכות זה בדברים שאני תקוע הרבה זמן וההשפעה של התוסף מטורפת ומחברת אותי חזק לחשבון הנפש! אין מילים!]
-
באגים ששמתי לב אליהם בעצמי יתוקנו לאחר זמן אלול
בשבועי לא בוצע אוטומטי ביום שלא אמור להיות פעיל משפיע על ציון יומי לאחר שהמשתמש עובר את כמות הלא בוצע שמותר לו- אני רוצה שלא ישפיע כלל על ציון יומי עד שהמשתמש לא יפעיל אותו ידנית, גם אם המשתמש עבר את כמות הלא בוצע שמותר לו (תבדוק שאין אותה תקלה בחודשי)
שינוי ידני של יום לא פעיל לא משנה את הציון בהרגל שבועי וכן הצבע של הלא בוצע בכל אותו שבוע לא הופך חזרה מאדום לאפור (תבדוק שאין אותה תקלה בחודשי)
כאשר אני לוחץ הצג רק לא סומן בדף הבית ומדפדף ימים בחודש המספר כמה נשארו שכתוב ליד מוצג רק סומן היום לא מתעדכן
אם אני מסמן הרגל הוא ממשיך להופיע בלא סומן היום
כאשר המסך קטן יותר בדף הרגל כפתורים חזרה לחודש נוכחי, הוסף לארכיון, אפס חודש, אפס הרגל, מחק הרגל, ייצוא לCSV, חזור נשארים במקומם וצריך לגלול את המסך לצד. במקום לרדת שורה אוטמית כמו שעושים הכפתורים בדף הבית
לשנות את החישוב של ציון חודשי בהרגל יומי ל: X חלקי (ימים שיש בחודש מינוס אונס) (לא הגיוני שבגלל פספוס 1 הציון יהיה 0%)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות