שאלה | איך מורידים / מקבלים את הטקסטים מהאתר הזה?
-
@חנניה רבינו הקדוש, עד כמה שידוע לי כרגע אין מבקר מדינה במדינת ישראל כך שצ"ע עד כמה זה רלוונטי
-
אחרי שעבר כמה ימים הייתי מציע שתנסה שוב לבקש אישור לספר מסוים במייל נפרד, בתא שמע זה עבד על שער הציון
רשימה נחמדה של רוב הספרים שיש להם (זה לא הכל)
מה תכלס מכל הדיבורים על מבקר המדינה משהוא פה פנה ?
-
אחרי שעבר כמה ימים הייתי מציע שתנסה שוב לבקש אישור לספר מסוים במייל נפרד, בתא שמע זה עבד על שער הציון
צריך לשאול את @יום-חדש-מתחיל
-
אני חושב שאחרי הOCR כל הנושא הזה מיותר, עד שמבקר המדינה יקבל ועד שהם יפנו ל"אקדמיה ללשון העברית" ועד ש... ועד ש... אנחנו כבר נוכל לתת להם מהחומר שלנו
-
אני חושב שאחרי הOCR כל הנושא הזה מיותר, עד שמבקר המדינה יקבל ועד שהם יפנו ל"אקדמיה ללשון העברית" ועד ש... ועד ש... אנחנו כבר נוכל לתת להם מהחומר שלנו
-
-
@י.-פל. כן.
אני חושב שבעז"ה אחרי כל ההתקדמות בעניין- בכל אופן שזה יהיה,
השלב הבא יצטרך להיות השקעה בהגההת הטקסטים בצורה מסאיבית
כולל אפ' להגהה באתר (ואולי גם אופליין?),
אמורים להגיע המון תיקונים. בסוף, אין תחליף לאנשים, ויהיו טקסטים שיחשפו בהדרגה לציבור לראשונה, עוד לפני שאיש עבר עליהם -
-
אגב יש גם את הלשכה לפניות הציבור בכנסת, בעיקרון הם אמורים לטפל בכאלו סיפורים
@י.-פל. כתב בשאלה | איך מורידים / מקבלים את הטקסטים מהאתר הזה?:
זה לא יהיה.
אתה מתכוון עד כמה שניתן לצפות את התקדמות הAI...
-
זה לא יהיה.
@צבי-דורש-ציון אנא ממך
פנה אליהם -
@צבי-דורש-ציון אנא ממך
פנה אליהם@חנניה קשה לי לפנות למשהו שאני לא מספיק מחובר לבעיה, לא שאני לא מבין את זה, אבל לא השתתפתי מספיק בדיון בשביל שאני יבנה לעצמי את כל המערכת כמו שצריך.
בעבר פניתי לגופים כאלו לא אחת, ומה שאני יכול לשתף מנסיון זה מה שכתבתי כבר למעלה, כשפונים על ידי גוף בעיקר לפוליטקאים, זה משפיע עליהם מאד ולא משנה באיזה סדר גודל מדובר. -
@חנניה קשה לי לפנות למשהו שאני לא מספיק מחובר לבעיה, לא שאני לא מבין את זה, אבל לא השתתפתי מספיק בדיון בשביל שאני יבנה לעצמי את כל המערכת כמו שצריך.
בעבר פניתי לגופים כאלו לא אחת, ומה שאני יכול לשתף מנסיון זה מה שכתבתי כבר למעלה, כשפונים על ידי גוף בעיקר לפוליטקאים, זה משפיע עליהם מאד ולא משנה באיזה סדר גודל מדובר.@צבי-דורש-ציון מה הבעיה,יש הנוסח שכתב פה מאן דהוא- תיקח בשינויי עריכה ותשלח
-
@צבי-דורש-ציון מה הבעיה,יש הנוסח שכתב פה מאן דהוא- תיקח בשינויי עריכה ותשלח
@חנניה אתה צודק מאד בעיקרון, אבל קשה מאד להילחם על משהו שלא מספיק בוער לי עכשיו. הם אחר כך יפנו לבקש פרטים נוספים וכו'. אני מתנצל בפני אלו שלא מבינים למה זה שיקול, אני יכול להבין את חוסר ההבנה...
האמת שאם היה לי זמן אולי כן הייתי מצטרף, אבל זה לוקח לי הרבה זמן דברים כאלו ואין לי יותר מידי מהמוצר הזה...
-
זה לא יהיה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות