שאלה | איך מורידים / מקבלים את הטקסטים מהאתר הזה?
-
אגב יש גם את הלשכה לפניות הציבור בכנסת, בעיקרון הם אמורים לטפל בכאלו סיפורים
@י.-פל. כתב בשאלה | איך מורידים / מקבלים את הטקסטים מהאתר הזה?:
זה לא יהיה.
אתה מתכוון עד כמה שניתן לצפות את התקדמות הAI...
-
זה לא יהיה.
@צבי-דורש-ציון אנא ממך
פנה אליהם -
@צבי-דורש-ציון אנא ממך
פנה אליהם@חנניה קשה לי לפנות למשהו שאני לא מספיק מחובר לבעיה, לא שאני לא מבין את זה, אבל לא השתתפתי מספיק בדיון בשביל שאני יבנה לעצמי את כל המערכת כמו שצריך.
בעבר פניתי לגופים כאלו לא אחת, ומה שאני יכול לשתף מנסיון זה מה שכתבתי כבר למעלה, כשפונים על ידי גוף בעיקר לפוליטקאים, זה משפיע עליהם מאד ולא משנה באיזה סדר גודל מדובר. -
@חנניה קשה לי לפנות למשהו שאני לא מספיק מחובר לבעיה, לא שאני לא מבין את זה, אבל לא השתתפתי מספיק בדיון בשביל שאני יבנה לעצמי את כל המערכת כמו שצריך.
בעבר פניתי לגופים כאלו לא אחת, ומה שאני יכול לשתף מנסיון זה מה שכתבתי כבר למעלה, כשפונים על ידי גוף בעיקר לפוליטקאים, זה משפיע עליהם מאד ולא משנה באיזה סדר גודל מדובר.@צבי-דורש-ציון מה הבעיה,יש הנוסח שכתב פה מאן דהוא- תיקח בשינויי עריכה ותשלח
-
@צבי-דורש-ציון מה הבעיה,יש הנוסח שכתב פה מאן דהוא- תיקח בשינויי עריכה ותשלח
@חנניה אתה צודק מאד בעיקרון, אבל קשה מאד להילחם על משהו שלא מספיק בוער לי עכשיו. הם אחר כך יפנו לבקש פרטים נוספים וכו'. אני מתנצל בפני אלו שלא מבינים למה זה שיקול, אני יכול להבין את חוסר ההבנה...
האמת שאם היה לי זמן אולי כן הייתי מצטרף, אבל זה לוקח לי הרבה זמן דברים כאלו ואין לי יותר מידי מהמוצר הזה...
-
זה לא יהיה.
-
@חנניה
ההבדל כמובן ברור. בין ליטול יוזמה וליצור בעצמך, לבין ליטול יוזמה ולהתלונן על אחריםאבל אין לי ענין לפתח את הנושא, ושיעשה כל אחד כהוראת רבותיו.
-
-

-
איפה כל האלו שזלזלו?
(צוחק, נחכה לתוצאות, בתקווה שיהיו)
אגב, שמתם לב שלכבוד נושא המכתב - הם נקטו בלשון מליצית?
-
לא חזבתי שמגיע על זה 12!! הצבעות! תוך שעה!

מי שרוצה גם כזה הרבה הצבעות, שישלח תלונה גם... -
לא חזבתי שמגיע על זה 12!! הצבעות! תוך שעה!

מי שרוצה גם כזה הרבה הצבעות, שישלח תלונה גם...@יום-חדש-מתחיל שלחתי ולא קיבלתי הצבעות..

-
@יום-חדש-מתחיל שלחתי ולא קיבלתי הצבעות..

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות