המלצה | הוספת ספרים אישיים
-
הצעה:
כדאי לעשות משהו ברור, כדי שאנשים ידעו שאפשר להוסיף ספרים אישיים לאוצריא, כולל קבצי וורד.
אולי כדאי לכתוב משהו בסגנון: ״הכתבים האישיים שלך כך שאם אתה באמצע לכתוב חידושי תורה ואתה רוצה שהם יוצגו בתוך אוצריא וכן החיפוש ייערך גם בהם ניתן להוסיף את התקייה שלהם בספרים האישיים!
הכנס להגדרות>ספריה>תקיות מותאמות אישית-הוסף תקייה, ומעכשיו כל התוכן של הקבצים [כולל וורד TXT וכדו' שיש בתקייה שהוספת] יתווספו לספרים אישיים [ספריה>ספרים אישיים>התקייה שהוספת]
כמו כן יהיה אפשר באיתור לאתר את השם של הקובץ שהוספת [הספר] יש כפתור כלול ספרים אישיים
וכן ניתן לאתר דרך מסך הספרייה איתור ספר או מחבר בספריית אוצריא
אם הוספת חידוש שינית קובץ או שם של קובץ וכדו' כתבת עוד משהו זה מתעדכן בפתיחה הבאה של התוכנה [אולי אפשר לעשות פונקציה חדשה שיהיה אפשר לקרוא לרענון כל כמה דק' כך שזה יתעדכן אוטומטית]אני כותב זאת, מכיון שאנשים לא מכירים את זה! הראתי לאנשים את זה והם היו בהלם, וממש נהנו זה עזר להם המון!!!!!
-
הצעה:
כדאי לעשות משהו ברור, כדי שאנשים ידעו שאפשר להוסיף ספרים אישיים לאוצריא, כולל קבצי וורד.
אולי כדאי לכתוב משהו בסגנון: ״הכתבים האישיים שלך כך שאם אתה באמצע לכתוב חידושי תורה ואתה רוצה שהם יוצגו בתוך אוצריא וכן החיפוש ייערך גם בהם ניתן להוסיף את התקייה שלהם בספרים האישיים!
הכנס להגדרות>ספריה>תקיות מותאמות אישית-הוסף תקייה, ומעכשיו כל התוכן של הקבצים [כולל וורד TXT וכדו' שיש בתקייה שהוספת] יתווספו לספרים אישיים [ספריה>ספרים אישיים>התקייה שהוספת]
כמו כן יהיה אפשר באיתור לאתר את השם של הקובץ שהוספת [הספר] יש כפתור כלול ספרים אישיים
אם הוספת חידוש שינית קובץ או שם של קובץ וכדו' כתבת עוד משהו זה מתעדכן בפתיחה הבאה של התוכנה [אולי אפשר לעשות פונקציה חדשה שיהיה אפשר לקרוא לרענון כל כמה דק' כך שזה יתעדכן אוטומטית]אני כותב זאת, מכיון שאנשים לא מכירים את זה! הראתי לאנשים את זה והם היו בהלם, וממש נהנו זה עזר להם המון!!!!!
@dudua99 אתה לא במיקום הנכון, תעביר את הנושא שלך לכאן:
https://otzaria.org/forum/category/6/הצעות-לשיפור-תוכנת-אוצריא -
י י. פל. העביר נושא זה מ- מדריכים ותוכנות עזר לאוצריא ב-
-
הצעה:
-
@פלמנמוני אולי תוסיף לסיור מודרך רק את האפשרות לראות את "מקור הספר"??
מידי הרבה אנשים משגעים אותי פה בפורום על העניין הזה.תודה רבה
-
@פלמנמוני אולי תוסיף לסיור מודרך רק את האפשרות לראות את "מקור הספר"??
מידי הרבה אנשים משגעים אותי פה בפורום על העניין הזה.תודה רבה
כדאי גם לכתוב הסבר אם מצאת טעויות פנה למקור ולא לאוצריא
-
כדאי גם לכתוב הסבר אם מצאת טעויות פנה למקור ולא לאוצריא
-
כמו שהבנת בטח אני עדיין מתלמד...
אז בעצם אם אני מסמן ועושה דווח זה שולח דוח ישירות לספריא?
וכל ספר שמקורו לא ספריא לדווח לכם? -
כמו שהבנת בטח אני עדיין מתלמד...
אז בעצם אם אני מסמן ועושה דווח זה שולח דוח ישירות לספריא?
וכל ספר שמקורו לא ספריא לדווח לכם?@הלומד כל מה שקשור לדיווח דרך התוכנה - היא תדווח לגורם הרלוונטי.
מתי שאתה רוצה להעיר על משהו שלא דרך דיווח - אז כן, ספריא - לספריא, והשאר לאוצריא. -
@הלומד כל מה שקשור לדיווח דרך התוכנה - היא תדווח לגורם הרלוונטי.
מתי שאתה רוצה להעיר על משהו שלא דרך דיווח - אז כן, ספריא - לספריא, והשאר לאוצריא.תודה רבה
-
תודה רבה
-
@פלמנמוני חכה, ואז הת"ח יתחילו להתפלפל האם 'שלח בדוא"ל' ו'שליחה מאוחרת' הם כן לאוצריא, כי לא כתוב בהם 'ספריא'...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות