שיתוף | תודה - לכם!
-
קיבלתי היום (לראשונה...) את הפירוט המלא בנדרים פלוס: תרומות, תורמים והערות - והתרגשתי.
הסכום הכולל (כי אני כבר יודע שזה יהיה הפוסט הבא: כמה היה שם?) הוא כ6000 ש״ח, ווהערות - מרגשות ביותר!אז סליחה אם חשבתם שקראתי את מה שכתבתם, ותודה על המילים החמות!
אני בע״ה אשתף אותם עם כל צוות הפיתוח (את המילים החמות, לא את שאר הפרטים...), כדי שגם הם יוכלו להתרגש...שוב תודה!
-
מgpt:
עשיתי סטטיסטיקות בסיסיות לקובץ.
סיכום מהיר:
מדד ערך מספר עסקאות 129 סכום כולל ₪6,063 ממוצע לעסקה ₪47 חציון ₪20 תרומה נמוכה ביותר ₪1 תרומה גבוהה ביותר ₪400 תורמים מזוהים ייחודיים 81 טווח תאריכים 17/08/2025–31/05/2026 עסקאות הו״ק 27 סכום הו״ק ₪408 שמות שמופיעים יותר מפעם אחת 24 לפי חודשים לועזיים — הסכומים הבולטים:
- פברואר 2026: ₪1,341 — החודש הגבוה ביותר.
- נובמבר 2025: ₪977.
- מרץ 2026: ₪805.
- אוגוסט 2025: ₪782.
- מאי 2026: ₪766.
-
קיבלתי היום (לראשונה...) את הפירוט המלא בנדרים פלוס: תרומות, תורמים והערות - והתרגשתי.
הסכום הכולל (כי אני כבר יודע שזה יהיה הפוסט הבא: כמה היה שם?) הוא כ6000 ש״ח, ווהערות - מרגשות ביותר!אז סליחה אם חשבתם שקראתי את מה שכתבתם, ותודה על המילים החמות!
אני בע״ה אשתף אותם עם כל צוות הפיתוח (את המילים החמות, לא את שאר הפרטים...), כדי שגם הם יוכלו להתרגש...שוב תודה!
-
@י.-פל. וכמובן תודה רבה לכול המפתחים והעוזרים במלאכת הקודש!
הייתה יכול למכור את התוכנה הזאת ולהרוויח הרבה יותר מ6,000 ש"ח...
יש"כ גדול לכולם -
@י.-פל. הכסף הזה כבר נגמר או שהוא לביזבוזים
והאם יש לך עוד רעיון לעשות משהו שעולה כסף בשביל להעלות את נושא התרומות שוב ואז להקפיץ את התוכנה בעוד כמה רמות? -
@דנדי כתב:
לביזבוזים
מה זה?
חושבני משורש 'בזז' ובהטייתו המוכרת 'בזבז'...
-
@י.-פל. הכסף הזה כבר נגמר או שהוא לביזבוזים
והאם יש לך עוד רעיון לעשות משהו שעולה כסף בשביל להעלות את נושא התרומות שוב ואז להקפיץ את התוכנה בעוד כמה רמות? -
-
אפשר להצטרף לצוות המפתחים?
תפתח
צריך גישה לAI ולזמן וסבלנות לתקן באגים ואחרי שתתרום קוד טוב תמצא את עצמך בפנים
נ.ב. גילוי נאות אני בחודשים האחרונים לא עושה כמעט כלום באוצריא בעכבות חוסר בחלק מהדברים הללו
@דוד-משה-1 אי אפשר להצטרף רק לקבלת הארטיקים?
מאכזב. -
@דוד-משה-1 אי אפשר להצטרף רק לקבלת הארטיקים?
מאכזב.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות