דילוג לתוכן
0
  • דף הבית
  • חוקי הפורום
  • מדריכים
  • פוסטים אחרונים
  • לא נפתר
  • תגיות
  • פופולרי
  • משתמשים
  • תרומות לאוצריא
  • צור קשר
  • דף הבית
  • חוקי הפורום
  • מדריכים
  • פוסטים אחרונים
  • לא נפתר
  • תגיות
  • פופולרי
  • משתמשים
  • תרומות לאוצריא
  • צור קשר
עיצובים
  • בהיר
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • כהה
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
לוגו אתר

פורום אוצריא

אוצריא - דף הבית
|
קח שותפות בהוספת ספרים
|
תרום לאוצריא
  1. דף הבית
  2. הצעות לשיפור - תוכנת אוצריא
  3. הצעת ייעול | אופציות מרובות לפעמים מבלבלות

הצעת ייעול | אופציות מרובות לפעמים מבלבלות

מתוזמן נעוץ נעול הועבר הצעות לשיפור - תוכנת אוצריא
הצעה לפיתוחהגדרותסביבת-עבודה
8 פוסטים 7 כותבים 203 צפיות 5 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • תגובה כנושא
    התחברו כדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ה
      ה
      האור
      כתב ב נערך לאחרונה על ידי

לאנשים שקשה להם עם סיבוכים והמון אופציות אני מכיר כמה שזה מבלבל אותם ...
      אפשר לעשות שלוש אפשרויות של מערכת כמו בוירטואל די גי' שיש באסיק פרו ומומחה ...
      שבכל אחד יש אפשרויות יותר מהשני ...מקווה שהייתי מובן [ אני בכוונה כותב את זה כהצעות לשיפור ולא כבעיות
      כי המערכת הזאת פשוט מדהימה !!!]

יום חדש מתחילי תגובה 1 תגובה אחרונה
      1
      • ה האור

לאנשים שקשה להם עם סיבוכים והמון אופציות אני מכיר כמה שזה מבלבל אותם ...
        אפשר לעשות שלוש אפשרויות של מערכת כמו בוירטואל די גי' שיש באסיק פרו ומומחה ...
        שבכל אחד יש אפשרויות יותר מהשני ...מקווה שהייתי מובן [ אני בכוונה כותב את זה כהצעות לשיפור ולא כבעיות
        כי המערכת הזאת פשוט מדהימה !!!]

יום חדש מתחילי
        יום חדש מתחילי
        יום חדש מתחיל
        מנהל ספריית אוצריא

@האור ניתן להשתמש בתוכנת 'זית'.

תגובה 1 תגובה אחרונה
        3
        • י. פל.י
          י. פל.י
          י. פל.

לכל מי שביקש עוד ועוד הגדרות - אנא, קראו את הפוסט הראשון.

צדיק וטוב לוצ צבי דורש ציוןצ 2 תגובות תגובה אחרונה
          1
          • י. פל.י י. פל.

צדיק וטוב לוצ
            צדיק וטוב לוצ
            צדיק וטוב לו
            תורם לאוצריא

@י.-פל. אבל גם את הפוסט השני...

(אגב, יש תוכנות שחלק גדול מהאופציות ממוקמות תחת 'אפשרויות מתקדמות')

תגובה 1 תגובה אחרונה
            1
            • י. פל.י י. פל.

צבי דורש ציוןצ
              צבי דורש ציוןצ
              צבי דורש ציון

@י.-פל. כתב:

אני מאלו שתמיד בקשו, והצעתי כמה פעמים בעבר שיהיה "אפשרויות מתקדמות"

כי ירושלים אמנם תבנה כשיכספו בני ישראל לה תכלית הכוסף עד שיחוננו אבניה ועפרה
              (רבי יהודה הלוי בכוזרי מאמר ה עפ"י הפסוק אתה תקום וגו')

תגובה 1 תגובה אחרונה
              1
              • ה
                ה
                האור
                כתב ב נערך לאחרונה על ידי האור

קודם כל שוב שאפו ענק לכל המפתחים והמסייעים !!
                פשוט עבודת קודש כתוצאה מהעבודה הברוכה שלכם עשרות אלפי אברכים נהנים מהלימוד ומסתייעים
                אני חושב שיש משהו מאוד חשוב ורואים את זה בכל העולם שהממשק חוזר להיות כמה שיותר פשוט ובמיוחד נקי בעיצוב שלו [ וכאן המקום להחמיא לאלו שהיו אחראים על העיצוב הנקי , שלא נראה כמוהו בשום תוכנה ליופי ונקיות בעין !!]
                ולכן אני חושב שהעיצוב הנקי והמנימלסטי מאוד חשוב לפחות ברמת הבאסיק ,
                אבל מצד שני אני חושב שזה שהתוכנה והקונספט הזה, זה כח אדיר להתקדמות "באפשרויות מתקדמות" שמאוד מוסיפות להרבה אברכים [ וביניהם אני ] וברור לי שהתוכנה הזאת תיהיה הכי יעילה ומתקדמת שקיים בעז''ה [ ואולי כבר היום ברובדים מסוימים ] ולכן אני חושב שזה קריטי שיהיה את המצב של באסיק ואפשרויות מתקדמות
                [ למשל התוכנות אוצריא הראשונות היו פשוטות ברמה הכי ברורה שיש וכיום הם כבר יותר מורכבות ב''ה [ אבל זה מעלה דיון האם לא כדאי להפריד את התחכום לאופציה נפרדת כדי לנקות כמה שיותר את המסך
                יש לציין שבמצב שאין דרגות ורמות אנשים פשוט אין להם כח ללמוד ולראות מה קיים בתוכנה ואז הם לא משתמשים אפי' בדברים הבסיסים כמו שרואים בתוכנות כמו אוצר החכמה ובר אילן שרוב האנשים מכירים רק 30 אחוז אולי מהאופציות הקיימות וכן בשורה הארוכה למעלה של בר אילן אף אחד לא עבר אחד אחד להבין מה כל קוביה טומנת בחובה, אבל אם בר אילן היו עושים מדרגות של רמות, אז את הבסיס כולם היו מכירים ואחרי זה היו עוברים להכיר את המורכב, אבל לא מקבלים כאב ראש רק מלחשוב להכיר את כל הקוביות שיש שם ...
                מתנצל אם הארכתי זה פשוט חשוב לדעתי

דאנציגד תגובה 1 תגובה אחרונה
                1
                • ה האור

קודם כל שוב שאפו ענק לכל המפתחים והמסייעים !!
                  פשוט עבודת קודש כתוצאה מהעבודה הברוכה שלכם עשרות אלפי אברכים נהנים מהלימוד ומסתייעים
                  אני חושב שיש משהו מאוד חשוב ורואים את זה בכל העולם שהממשק חוזר להיות כמה שיותר פשוט ובמיוחד נקי בעיצוב שלו [ וכאן המקום להחמיא לאלו שהיו אחראים על העיצוב הנקי , שלא נראה כמוהו בשום תוכנה ליופי ונקיות בעין !!]
                  ולכן אני חושב שהעיצוב הנקי והמנימלסטי מאוד חשוב לפחות ברמת הבאסיק ,
                  אבל מצד שני אני חושב שזה שהתוכנה והקונספט הזה, זה כח אדיר להתקדמות "באפשרויות מתקדמות" שמאוד מוסיפות להרבה אברכים [ וביניהם אני ] וברור לי שהתוכנה הזאת תיהיה הכי יעילה ומתקדמת שקיים בעז''ה [ ואולי כבר היום ברובדים מסוימים ] ולכן אני חושב שזה קריטי שיהיה את המצב של באסיק ואפשרויות מתקדמות
                  [ למשל התוכנות אוצריא הראשונות היו פשוטות ברמה הכי ברורה שיש וכיום הם כבר יותר מורכבות ב''ה [ אבל זה מעלה דיון האם לא כדאי להפריד את התחכום לאופציה נפרדת כדי לנקות כמה שיותר את המסך
                  יש לציין שבמצב שאין דרגות ורמות אנשים פשוט אין להם כח ללמוד ולראות מה קיים בתוכנה ואז הם לא משתמשים אפי' בדברים הבסיסים כמו שרואים בתוכנות כמו אוצר החכמה ובר אילן שרוב האנשים מכירים רק 30 אחוז אולי מהאופציות הקיימות וכן בשורה הארוכה למעלה של בר אילן אף אחד לא עבר אחד אחד להבין מה כל קוביה טומנת בחובה, אבל אם בר אילן היו עושים מדרגות של רמות, אז את הבסיס כולם היו מכירים ואחרי זה היו עוברים להכיר את המורכב, אבל לא מקבלים כאב ראש רק מלחשוב להכיר את כל הקוביות שיש שם ...
                  מתנצל אם הארכתי זה פשוט חשוב לדעתי

דאנציגד
                  דאנציגד
                  דאנציג
                  תורם לאוצריא

@האור
                  מעניין אותי לדעת מה מרגיש לך מתוחכם ולא נגיש שאמור להיות באפשרויות מתקדמות?
                  המשתמש הפשוט שכטענתך אינו מבחין בפוקנציות, יכול להנות מהתוכנה גם בלי להכנס להגדרות, וכך הוא לא יתוודע לרבות מהאופציות הקיימות, אבל הדבר היחיד שיחסר לו זה הצגת מפרשים / צורת וכדומה (עד כמה שהבנתי משגת באנשים שאינם מסתדרים עם טכנולוגיה), האם אתה מכיר אופציה שצריכה להיות תחת 'אפשרויות מתקדמות' בלבד?

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  1
                  • פלמנמוניפ
                    פלמנמוניפ
                    פלמנמוני

אני רואה את כל אזור ההגדרות כ'הגדרות מתקדמות'. אנו מנסים להגדיר כברירת מחדל איך שיהיה הכי נוח לאנשים, לפי ראות עינינו. מצדי משתמש יכול להשתמש בתוכנה מבלי להיכנס להגדרות כלל. אם הוא רוצה לשחק עם זה - הוא מוזמן בככבוד, בשביל זה ההגדרות קיימות...

תגובה 1 תגובה אחרונה
                    8

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.

נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.

בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗

הרשמה התחברות

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון