הצעת ייעול | אופציות מרובות לפעמים מבלבלות
-
לאנשים שקשה להם עם סיבוכים והמון אופציות אני מכיר כמה שזה מבלבל אותם ...
אפשר לעשות שלוש אפשרויות של מערכת כמו בוירטואל די גי' שיש באסיק פרו ומומחה ...
שבכל אחד יש אפשרויות יותר מהשני ...מקווה שהייתי מובן [ אני בכוונה כותב את זה כהצעות לשיפור ולא כבעיות
כי המערכת הזאת פשוט מדהימה !!!] -
לאנשים שקשה להם עם סיבוכים והמון אופציות אני מכיר כמה שזה מבלבל אותם ...
אפשר לעשות שלוש אפשרויות של מערכת כמו בוירטואל די גי' שיש באסיק פרו ומומחה ...
שבכל אחד יש אפשרויות יותר מהשני ...מקווה שהייתי מובן [ אני בכוונה כותב את זה כהצעות לשיפור ולא כבעיות
כי המערכת הזאת פשוט מדהימה !!!]@האור ניתן להשתמש בתוכנת 'זית'.
-
@י.-פל. אבל גם את הפוסט השני...
(אגב, יש תוכנות שחלק גדול מהאופציות ממוקמות תחת 'אפשרויות מתקדמות')
-
קודם כל שוב שאפו ענק לכל המפתחים והמסייעים !!
פשוט עבודת קודש כתוצאה מהעבודה הברוכה שלכם עשרות אלפי אברכים נהנים מהלימוד ומסתייעים
אני חושב שיש משהו מאוד חשוב ורואים את זה בכל העולם שהממשק חוזר להיות כמה שיותר פשוט ובמיוחד נקי בעיצוב שלו [ וכאן המקום להחמיא לאלו שהיו אחראים על העיצוב הנקי , שלא נראה כמוהו בשום תוכנה ליופי ונקיות בעין !!]
ולכן אני חושב שהעיצוב הנקי והמנימלסטי מאוד חשוב לפחות ברמת הבאסיק ,
אבל מצד שני אני חושב שזה שהתוכנה והקונספט הזה, זה כח אדיר להתקדמות "באפשרויות מתקדמות" שמאוד מוסיפות להרבה אברכים [ וביניהם אני ] וברור לי שהתוכנה הזאת תיהיה הכי יעילה ומתקדמת שקיים בעז''ה [ ואולי כבר היום ברובדים מסוימים ] ולכן אני חושב שזה קריטי שיהיה את המצב של באסיק ואפשרויות מתקדמות
[ למשל התוכנות אוצריא הראשונות היו פשוטות ברמה הכי ברורה שיש וכיום הם כבר יותר מורכבות ב''ה [ אבל זה מעלה דיון האם לא כדאי להפריד את התחכום לאופציה נפרדת כדי לנקות כמה שיותר את המסך
יש לציין שבמצב שאין דרגות ורמות אנשים פשוט אין להם כח ללמוד ולראות מה קיים בתוכנה ואז הם לא משתמשים אפי' בדברים הבסיסים כמו שרואים בתוכנות כמו אוצר החכמה ובר אילן שרוב האנשים מכירים רק 30 אחוז אולי מהאופציות הקיימות וכן בשורה הארוכה למעלה של בר אילן אף אחד לא עבר אחד אחד להבין מה כל קוביה טומנת בחובה, אבל אם בר אילן היו עושים מדרגות של רמות, אז את הבסיס כולם היו מכירים ואחרי זה היו עוברים להכיר את המורכב, אבל לא מקבלים כאב ראש רק מלחשוב להכיר את כל הקוביות שיש שם ...
מתנצל אם הארכתי זה פשוט חשוב לדעתי -
קודם כל שוב שאפו ענק לכל המפתחים והמסייעים !!
פשוט עבודת קודש כתוצאה מהעבודה הברוכה שלכם עשרות אלפי אברכים נהנים מהלימוד ומסתייעים
אני חושב שיש משהו מאוד חשוב ורואים את זה בכל העולם שהממשק חוזר להיות כמה שיותר פשוט ובמיוחד נקי בעיצוב שלו [ וכאן המקום להחמיא לאלו שהיו אחראים על העיצוב הנקי , שלא נראה כמוהו בשום תוכנה ליופי ונקיות בעין !!]
ולכן אני חושב שהעיצוב הנקי והמנימלסטי מאוד חשוב לפחות ברמת הבאסיק ,
אבל מצד שני אני חושב שזה שהתוכנה והקונספט הזה, זה כח אדיר להתקדמות "באפשרויות מתקדמות" שמאוד מוסיפות להרבה אברכים [ וביניהם אני ] וברור לי שהתוכנה הזאת תיהיה הכי יעילה ומתקדמת שקיים בעז''ה [ ואולי כבר היום ברובדים מסוימים ] ולכן אני חושב שזה קריטי שיהיה את המצב של באסיק ואפשרויות מתקדמות
[ למשל התוכנות אוצריא הראשונות היו פשוטות ברמה הכי ברורה שיש וכיום הם כבר יותר מורכבות ב''ה [ אבל זה מעלה דיון האם לא כדאי להפריד את התחכום לאופציה נפרדת כדי לנקות כמה שיותר את המסך
יש לציין שבמצב שאין דרגות ורמות אנשים פשוט אין להם כח ללמוד ולראות מה קיים בתוכנה ואז הם לא משתמשים אפי' בדברים הבסיסים כמו שרואים בתוכנות כמו אוצר החכמה ובר אילן שרוב האנשים מכירים רק 30 אחוז אולי מהאופציות הקיימות וכן בשורה הארוכה למעלה של בר אילן אף אחד לא עבר אחד אחד להבין מה כל קוביה טומנת בחובה, אבל אם בר אילן היו עושים מדרגות של רמות, אז את הבסיס כולם היו מכירים ואחרי זה היו עוברים להכיר את המורכב, אבל לא מקבלים כאב ראש רק מלחשוב להכיר את כל הקוביות שיש שם ...
מתנצל אם הארכתי זה פשוט חשוב לדעתי@האור
מעניין אותי לדעת מה מרגיש לך מתוחכם ולא נגיש שאמור להיות באפשרויות מתקדמות?
המשתמש הפשוט שכטענתך אינו מבחין בפוקנציות, יכול להנות מהתוכנה גם בלי להכנס להגדרות, וכך הוא לא יתוודע לרבות מהאופציות הקיימות, אבל הדבר היחיד שיחסר לו זה הצגת מפרשים / צורת וכדומה (עד כמה שהבנתי משגת באנשים שאינם מסתדרים עם טכנולוגיה), האם אתה מכיר אופציה שצריכה להיות תחת 'אפשרויות מתקדמות' בלבד?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות