בירור | האתר יצא לחופשה?
-
@איש-גמזו אני חושב שהציבור יצביע ברגליו
אפשר לעשות סקר לבדוק מי מוכן לעבוד על דברים מסויימים למרות הבטחות עתידיות (ששום דבר לא סגור מה יקרא בעתיד כמו שיצא לי לקרא לצערי)אמר פעם איש זקן "טוב ציפור אחת ביד מ1000 ציפורים על העץ", וד"ל (לא ח"ו באתי לפגוע באיש) כוונתי היא בא נמשיך והיה אם נקבל ספרים חדשים בOCR החדש נשמח כפליים
חבל לשבת בחיבוק ידיים ולא להתקדם בכלל
ושוב אבקש סליחה אם משהו נפגע מדברי או שנשמעו לא כמו שצריך
אני הבעתי את דעתי הכנה@u88 לא הבנת.
הטיעון הוא שאם באמת לא ישתפו אותם בספרים, אז אין באמת סיבה להצדיק להטריח אנשים לעבוד - בזמן שבתוכנה מקבילה זה כבר קיים בחינם.
זה אמנם קשה להחליט כך, ובאמת כל הכבוד שהיה להם את היושר והאומץ להחליט את זה.
מה שכן - אני חושב שצדק מי שכתב שאולי באמת צריך לנסות לפתח גם מודל OCR.
הרב זית הראה שזה אפשרי.
ופה יהיה ציבור שיוכל לעזור בחלק הטכני - למשל להגיה את התוצאות בשביל לשפר את המודל.
או אם יצטרכו לעבור על קטעים ולתמלל - בשביל שהמודל יבנה את עצמו.
עבודה קשה?
סביר להניח.
אבל בעז"ה התוצאה תצדיק את זה. -
@כל המתדיינים פה
עד כמה שהבנתי הOCR שלו הוא לכתב רש"י ואת זה אנחנו ממילא לא עושים אז מה זה נוגע לאתר ? -
העניין נורא פשוט, אכתוב זאת בזהירות, אני לא רוצה להבעיר פה אש, אנא אל תמשיכו לדון בעניין:
@יום-חדש-מתחיל טוען שזו נבזות להעביד אנשים, כשעם הocr של לא מתייאש זה יקח דקות.
מה תאמר, לא נקבל?
זה לא משנה - עדיין אנו מעבידים אנשים לשווא.כולם הסכימו איתו - והאתר לעת עתה נגנז, יתכן מאוד שהוא ישמש למטרות אחרות בהמשך - יתכנו הפתעות
-
-
מה עם הספרים שכבר גמרו את הרוב לא חבל, לפחות מה שהיה תנו אפשרות להשלים אני חושב שיותר חבל על זה שאני רואה את העבודה שלי (ושל כל אחד מהמתנדבים) יורדת לטמיון,
בקיצור אבקש בשמי ובשם כל מי שמצטרף אלי להחזיר את הספרים ממילא אוטוטו היינו גומרים אותם עוד לפני הOCR של לא מתייאש ו"איככה אוכל וראיתי באובדן עבודתי"
-
מה עם הספרים שכבר גמרו את הרוב לא חבל, לפחות מה שהיה תנו אפשרות להשלים אני חושב שיותר חבל על זה שאני רואה את העבודה שלי (ושל כל אחד מהמתנדבים) יורדת לטמיון,
בקיצור אבקש בשמי ובשם כל מי שמצטרף אלי להחזיר את הספרים ממילא אוטוטו היינו גומרים אותם עוד לפני הOCR של לא מתייאש ו"איככה אוכל וראיתי באובדן עבודתי"
-
אני חושב ויסכימו איתי הרבה כאן שעם כל האפשרויות החדשות שאולי יהיו (מקווים שכן) אנחנו מאוד שמחים לערוך ולעזור לכולם בעריכת הספרים אולי תחושה של עזרה למשהו גדול שכולם נהנים ממנו ורוצים לעזור לו ואם כבר החלטתם לסגור את זה לפחות תפתחו את עריכת ספרי דיקטה באתר העריכה אני מאמין שהספרים ייגמרו שם מהר..
-
אני חושב ויסכימו איתי הרבה כאן שעם כל האפשרויות החדשות שאולי יהיו (מקווים שכן) אנחנו מאוד שמחים לערוך ולעזור לכולם בעריכת הספרים אולי תחושה של עזרה למשהו גדול שכולם נהנים ממנו ורוצים לעזור לו ואם כבר החלטתם לסגור את זה לפחות תפתחו את עריכת ספרי דיקטה באתר העריכה אני מאמין שהספרים ייגמרו שם מהר..
@הצדיק-של-העיירה עריכת ספרי דיקטה פתוחה
-
פתוחה להורדה ועריכה אופליין לא? יש גם אפשרות לדפים בודדים?
-
פתוחה להורדה ועריכה אופליין לא? יש גם אפשרות לדפים בודדים?
@הצדיק-של-העיירה עריכת הספרים והתאמתם לאוצריא https://otzaria.org/library/dicta-books
-
@הצדיק-של-העיירה עריכת הספרים והתאמתם לאוצריא https://otzaria.org/library/dicta-books
@u88 אני לא רואה שם אופציה לעריכה רק להורדה ועריכה אופליין צריך לתת אופציה כמו אתר העריכה הרגיל
-
@צבי אוי! זה טוב!
מי כתב את זה?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות