בירור | האתר יצא לחופשה?
-
מה עם הספרים שכבר גמרו את הרוב לא חבל, לפחות מה שהיה תנו אפשרות להשלים אני חושב שיותר חבל על זה שאני רואה את העבודה שלי (ושל כל אחד מהמתנדבים) יורדת לטמיון,
בקיצור אבקש בשמי ובשם כל מי שמצטרף אלי להחזיר את הספרים ממילא אוטוטו היינו גומרים אותם עוד לפני הOCR של לא מתייאש ו"איככה אוכל וראיתי באובדן עבודתי"
-
אני חושב ויסכימו איתי הרבה כאן שעם כל האפשרויות החדשות שאולי יהיו (מקווים שכן) אנחנו מאוד שמחים לערוך ולעזור לכולם בעריכת הספרים אולי תחושה של עזרה למשהו גדול שכולם נהנים ממנו ורוצים לעזור לו ואם כבר החלטתם לסגור את זה לפחות תפתחו את עריכת ספרי דיקטה באתר העריכה אני מאמין שהספרים ייגמרו שם מהר..
-
אני חושב ויסכימו איתי הרבה כאן שעם כל האפשרויות החדשות שאולי יהיו (מקווים שכן) אנחנו מאוד שמחים לערוך ולעזור לכולם בעריכת הספרים אולי תחושה של עזרה למשהו גדול שכולם נהנים ממנו ורוצים לעזור לו ואם כבר החלטתם לסגור את זה לפחות תפתחו את עריכת ספרי דיקטה באתר העריכה אני מאמין שהספרים ייגמרו שם מהר..
@הצדיק-של-העיירה עריכת ספרי דיקטה פתוחה
-
פתוחה להורדה ועריכה אופליין לא? יש גם אפשרות לדפים בודדים?
-
פתוחה להורדה ועריכה אופליין לא? יש גם אפשרות לדפים בודדים?
@הצדיק-של-העיירה עריכת הספרים והתאמתם לאוצריא https://otzaria.org/library/dicta-books
-
@הצדיק-של-העיירה עריכת הספרים והתאמתם לאוצריא https://otzaria.org/library/dicta-books
@u88 אני לא רואה שם אופציה לעריכה רק להורדה ועריכה אופליין צריך לתת אופציה כמו אתר העריכה הרגיל
-
@צבי אוי! זה טוב!
מי כתב את זה? -
@צבי אוי! זה טוב!
מי כתב את זה? -
@צבי אוי! זה טוב!
מי כתב את זה? -
מי כתב את זה?
עבדך הנאמן
אני חושב שאם היתה לי עוד חצי שעה היית יותר נהנה -
אני מבין שהייאוש מאוצריא מתחיל לחלחל לכולם...
ראיתי שי. פל. אמר שהוא רצה להוציא עדכון גירסה אבל אז נהיה בלאגן...
מה זהו? מרימים ידיים?@eli8565 ח"ו.
רק יש כעת עיסוקים יותר חשובים - למשל תיקוני באגים בתוכנה עצמה.
באג הגלילה בתוספים יכול לחכות. -
@eli8565 ח"ו.
רק יש כעת עיסוקים יותר חשובים - למשל תיקוני באגים בתוכנה עצמה.
באג הגלילה בתוספים יכול לחכות. -
אני מבין שהייאוש מאוצריא מתחיל לחלחל לכולם...
ראיתי שי. פל. אמר שהוא רצה להוציא עדכון גירסה אבל אז נהיה בלאגן...
מה זהו? מרימים ידיים?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות