באג | וורד לאוצריא
-
@חנניה בטיפול - בהמתנה.
יש לי דברים חשובים יותר.
בל"נ יטופל בקרוב - אם אתה לא רואה תוך שבוע גירסה חדשה, תזכר אותי... -
@חנניה בטיפול - בהמתנה.
יש לי דברים חשובים יותר.
בל"נ יטופל בקרוב - אם אתה לא רואה תוך שבוע גירסה חדשה, תזכר אותי...@יאיר-דניאל אגב, יש אפשרות שהוורד יוצג בין הכרטיסיות הראשיות של התוכנה(עיון)?
-
@יאיר-דניאל אגב, יש אפשרות שהוורד יוצג בין הכרטיסיות הראשיות של התוכנה(עיון)?
@חנניה תסביר.
-
@חנניה תסביר.
@יאיר-דניאל שהוורד יהיה בין הכרטיסיות של האוצריא- הכרטיסיות של הספרים ולא של הכלים
-
@יאיר-דניאל שהוורד יהיה בין הכרטיסיות של האוצריא- הכרטיסיות של הספרים ולא של הכלים
@חנניה אין אפשרות
מה שכן אתה יכול להצמיד אותו לסרגל הימני. -
@חנניה אין אפשרות
מה שכן אתה יכול להצמיד אותו לסרגל הימני.@יאיר-דניאל למה אין אפ'?
קשור ל API ? -
@יאיר-דניאל למה אין אפ'?
קשור ל API ?@חנניה לפי שאלתך - כנראה לא הבנתי את בקשתך, יש איזה קצר בינינו - אני אף פעם לא מצליח להבין אותך...
-
@חנניה לפי שאלתך - כנראה לא הבנתי את בקשתך, יש איזה קצר בינינו - אני אף פעם לא מצליח להבין אותך...
@יאיר-דניאל עברתי לאישי
-
@יאיר-דניאל עברתי לאישי
-
@יאיר-דניאל מתזכר אותך.
לבקשתך.אם אתה לא רואה תוך שבוע גירסה חדשה, תזכר אותי...
-
@יאיר-דניאל מתזכר אותך.
לבקשתך.אם אתה לא רואה תוך שבוע גירסה חדשה, תזכר אותי...
@חנניה תודה!
אני באמצע לעבוד על כמה עניינים, יש גם הפתעה מסויימת שמתבשלת ע"י כמה חברים מקשיבים, מקווה שבוע הבא - ראשון, בל"נ, שאתפנה לזה. -
@חנניה תודה!
אני באמצע לעבוד על כמה עניינים, יש גם הפתעה מסויימת שמתבשלת ע"י כמה חברים מקשיבים, מקווה שבוע הבא - ראשון, בל"נ, שאתפנה לזה. -
@חנניה זה כתב לי כך על כמה תוספים, לא יודע מה הסיפור של זה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות