המלצה | חלונית הגדרות תוספים
-
כבר כתבו (@צדיק-וטוב-לו) על זה שחלונית הגדרות התוספים מידי גדולה - אין סיבה שהיא תהיה על כל רוחב המסך.
בנוסף, בכל הפופאפים בתוכנה, לחיצה מעבר לגבולות הפופאפ סוגרת אותו, משאי"כ בחלון ההגדרות שמחייב יציאה ע"י לחיצה על החץ בצד ימין למעלה.
-
כבר כתבו (@צדיק-וטוב-לו) על זה שחלונית הגדרות התוספים מידי גדולה - אין סיבה שהיא תהיה על כל רוחב המסך.
בנוסף, בכל הפופאפים בתוכנה, לחיצה מעבר לגבולות הפופאפ סוגרת אותו, משאי"כ בחלון ההגדרות שמחייב יציאה ע"י לחיצה על החץ בצד ימין למעלה.
@יאיר-דניאל זה שתי מהלכים, זה במהלך של חלונית ההדפסה. אולי באמת כדאי לשנות את זה
-
@יאיר-דניאל זה שתי מהלכים, זה במהלך של חלונית ההדפסה. אולי באמת כדאי לשנות את זה
@פלמנמוני אם הייתי מבין מה כתבת, אז הייתי מבין מה כתבת...
-
אז חבל באמת שלא הבנת, כי אז היית מבין...
בכל מקרה התכוונתי לומר שיש שני סוגי דיאלוגים בתוכנה, וכל המאפיינים שציינת קיימים באחד מהם.
בשני לא קיימים המאפיינים הנ"ל, ובו משתמשים בהדפסה ובהתקנת והגדות תוספים.
אז הצעתך (שאיני שולל אותה) היא כזאת:
'להעביר את דיאלוג התקנת, עדכון והגדרות תוסף לדיאלוג הנוהג ברוב התוכנה'.@asz מה אתה אומר?
-
כבר כתבו
תן קרדיט...
בעת התקנת תוסף - הוא דורש הרשאות.
לענ"ד מסך בקשת ההרשאות גדול מידי ומרוח.
הייתי מצפה לחלונית קטנה יותר, עם כתב קטן יותר. -
כבר כתבו
תן קרדיט...
בעת התקנת תוסף - הוא דורש הרשאות.
לענ"ד מסך בקשת ההרשאות גדול מידי ומרוח.
הייתי מצפה לחלונית קטנה יותר, עם כתב קטן יותר.@צדיק-וטוב-לו תאמין לי - שלא היה אכפת לי לתת, אם הייתי זוכר מי כתב את זה.
בכ"א הנה:יאיר-דניאל כתב:
כבר כתבו (@צדיק-וטוב-לו)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות