בעיה | תוספים לא עובדים בגירסה 93
-
@מתחזק אכן, זה יעבוד רק מהגירסא הבאה (שעוד לא שוחררה לציבור)
-
-
@יאיר-דניאל
תודה על הכל!!!!
בפועל, יש דרך כעת לקבל את המאגר, שאין ברירה אלא לחכות לגירסה הבאה? -
@יאיר-דניאל
תודה על הכל!!!!
בפועל, יש דרך כעת לקבל את המאגר, שאין ברירה אלא לחכות לגירסה הבאה?@יאיר-דניאל
תודה על הכל!!!!
בפועל, יש דרך כעת לקבל את המאגר, שאין ברירה אלא לחכות לגירסה הבאה?לחכות. (ולהתפלל, כדברי הרב @י.-פל. )
-
@יאיר-דניאל
תודה על הכל!!!!
בפועל, יש דרך כעת לקבל את המאגר, שאין ברירה אלא לחכות לגירסה הבאה? -
@יאיר-דניאל
יישר כח!
הורדתי את המאגר.
כעת, כשיש עדכונים - מה אני עושה? -
@יאיר-דניאל
יישר כח!
הורדתי את המאגר.
כעת, כשיש עדכונים - מה אני עושה?@מתחזק כרגע - אין מה לעשות, רק להוריד את המאגר המלא.
בעזרת ה' בגירסה הבאה של אוצריא = 0.9.94 תוכל להוריד דרך התוסף בתוכנה את הספרים שאין לך עדיין.
אולי, בעזרת ה' - יהיה גם אפשרות להצגה רק את הספרים שעדיין לא הורדת.
(אני עדיין לא יודע איך ליישם את זה - כי איך התוסף יזהה ספרים שנעשו בהם שינויים וכדומה, אם יש למישהו רעיון - אשמח לשמוע
@י.-פל. ??? ). -
@מתחזק כרגע - אין מה לעשות, רק להוריד את המאגר המלא.
בעזרת ה' בגירסה הבאה של אוצריא = 0.9.94 תוכל להוריד דרך התוסף בתוכנה את הספרים שאין לך עדיין.
אולי, בעזרת ה' - יהיה גם אפשרות להצגה רק את הספרים שעדיין לא הורדת.
(אני עדיין לא יודע איך ליישם את זה - כי איך התוסף יזהה ספרים שנעשו בהם שינויים וכדומה, אם יש למישהו רעיון - אשמח לשמוע
@י.-פל. ??? ). -
אם יש למישהו רעיון - אשמח לשמוע
קובץ json קטן עם מספר גרסה לכל ספר.
yaml שרץ לאחר כל commit, ומעדכן את הjson בrelease.
התוסף ימשוך את הjson, וישווה.
תתייעץ עם הAI, אולי יהיה לו רעיון טוב יותר.@י.-פל. בעצת קלוד - יישמתי זאת בצורה שונה מעט, עיין בספויילר
פיצ'ר חדש בתוסף הורדת מאגר ספרים — זיהוי ספרים חדשים ועדכונים:
נוסף כפתור "הצג רק חדשים ועדכונים" שמאפשר למשתמש לראות בדיוק מה השתנה מאז הפעם האחרונה שהוא עדכן.
איך זה עובד:
בכל פעם שה-workflow מריץ build ויוצר את קבצי ה-ZIP, הוא מחשב טביעת אצבע (MD5) לכל תיקייה ושומר אותה ב-books_data.js. כשמשתמש מוריד תיקייה — התוסף שומר את הטביעה שלה באחסון מקומי. בפעם הבאה שהמשתמש פותח את התוסף, הוא משווה בין הטביעות ומציג:
🔵 חדש — תיקייה שמעולם לא הורדה
🟠 עודכן — תיקייה שהורדה בעבר אבל תוכנה השתנה מאז
התוצאה: המשתמש לא צריך לעבור על כל הרשימה — הוא רואה בלחיצה אחת רק את מה שרלוונטי לו.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות