בקשת מידע | אשכול תמיכה עבור התוסף כלי קודש לוורד (כתבי הקודש): תקלות הקשורות לאוצריא בלבד
-
או רק של אוצריא?
רק אוצריא.
לא ראיתי בנתיים שינויים משמעותיים בזית. אגב - הוא עמוס לאחרונה בצורה שלא תיאמן... לו רק היו יודעים מה הוא עושה (בשוק העולמי - לא החרדי).רק אוצריא.
לא ראיתי בנתיים שינויים משמעותיים בזית. אגב - הוא עמוס לאחרונה בצורה שלא תיאמן... לו רק היו יודעים מה הוא עושה (בשוק העולמי - לא החרדי).אם כך זה מהווה בעיה עבורי - התוסף בנוי במוצהר על המסד של זית - לא אוצריא.
ופשוט הדבר גם כן שאני לא יכול להתחיל לתמוך בשני מסדים שונים לחלוטין....
אני אובד עצות.נ.ב. תודה על העדכון זה מאוד מייעל את העובדה שלי כשמעדכנים אותי מראש על שינויים.
-
רק אוצריא.
לא ראיתי בנתיים שינויים משמעותיים בזית. אגב - הוא עמוס לאחרונה בצורה שלא תיאמן... לו רק היו יודעים מה הוא עושה (בשוק העולמי - לא החרדי).אם כך זה מהווה בעיה עבורי - התוסף בנוי במוצהר על המסד של זית - לא אוצריא.
אני אובד עצות.נ.ב. תודה על העדכון זה מאוד מייעל את העובדה שלי כשמעדכנים אותי מראש על שינויים.
אני אובד עצות.
למה אתה לא יכול שיהיה שני חלקים בתוסף?
כמו שיש כתבי הקודש, היברובוקס וכו' - יהיה אחד לזית ואחד לאוצריא. -
אני אובד עצות.
למה אתה לא יכול שיהיה שני חלקים בתוסף?
כמו שיש כתבי הקודש, היברובוקס וכו' - יהיה אחד לזית ואחד לאוצריא.@צדיק-וטוב-לו
זה ייצר מדאי הרבה בלבלול -
רק אוצריא.
אם הבנתי נכון ההבדלים בקישורים לא כ"כ גדולים, זה הוספה של 2-3 סוגים חדשים, למשל קישורי טווח שמפנים משורה אחת לכמה שורות רצופות ולא רק לשורה בודדת, וכן קישור למילה ספציפית מהשורה.
אני חושב שיש דבר חדש נוסף באוצריא שזה גרסאות ספרים.בכל מקרה השינוי לא אמור להיות כ"כ גדול, אולי הגרסאות כן אבל הקישורים להבנתי זה תוספת קטנה עם תועלת רבה...
-
אם הבנתי נכון ההבדלים בקישורים לא כ"כ גדולים, זה הוספה של 2-3 סוגים חדשים, למשל קישורי טווח שמפנים משורה אחת לכמה שורות רצופות ולא רק לשורה בודדת, וכן קישור למילה ספציפית מהשורה.
אני חושב שיש דבר חדש נוסף באוצריא שזה גרסאות ספרים.בכל מקרה השינוי לא אמור להיות כ"כ גדול, אולי הגרסאות כן אבל הקישורים להבנתי זה תוספת קטנה עם תועלת רבה...
@arieldaniely
אחשוב על זה
אל תנסו לשכנע אותי
מה שאחליט אחליט -
@צדיק-וטוב-לו
זה ייצר מדאי הרבה בלבלול@צדיק-וטוב-לו
זה ייצר מדאי הרבה בלבלוללמה?
מה מבלבל בזה שבהגדרות אדם מגדיר האם הוא משתמש בזית או אוצריא?
אבל כרצונך. -
@arieldaniely
אחשוב על זה
אל תנסו לשכנע אותי
מה שאחליט אחליט -
אחשוב על זה
עשה כהבנתך...
בהתחלה תמכת בקבצי הטקסט של אוצריא, אחר-כך במסד של זית, לאח״מ בשל שתיהם... זה בהחלט קשה!
אולי (כך אני חושב מהתחלה), תוציא בכלל גרסה שכוללת הורדת מסד, וכולי? ממש עצמאי!בעיקרון, אני מסכים עם הנקודה שהעלית. עם זאת, יישום הגישה הזו היה מחייב אותי לא רק לפתח את התוכנה עצמה, אלא גם לפתח ולתחזק מסד נתונים עצמאי – משימה רחבה מאוד שקשה להציב לה גבול.
מלכתחילה לא היה לי אינטרס לקדם תוכנה כזו או אחרת. נכנסתי לפרויקט מתוך רצון לסייע לציבור במסגרת הזמן והיכולות העומדים לרשותי, וזה עדיין העיקרון שמנחה אותי.
התכנון המקורי היה להתחיל בתמיכה בקובצי טקסט ולאחר מכן לעבור למסד של זית, וזו עדיין התוכנית. גם כיום התוסף פועל מול המסד של זית ולא מול המסד של אוצריא.
למרות זאת, בעקבות בקשות רבות מאוד מצד המשתמשים, הרחבתי את התמיכה כך שתכלול גם את המסד של אוצריא.
יש לכך גם שיקול נוסף: המסד המקורי מבוסס על ספריא, וכמי שמכיר את התחום, אתה ודאי מודע למורכבות הרבה של המבנה והנתונים שם. מבחינתי, השקעת הזמן והמאמץ הנדרשים כדי לטפל במסד הזה אינה סבירה. התחזוקה שלו דומה לניסיון לעשות סדר בספרייה שנבנתה באופן לא אחיד, עם תוספות, הערות וקישורים שהצטברו לאורך זמן – משימה מורכבת מאוד שאינה נמצאת כיום בסדר העדיפויות שלי.
-
בעיקרון, אני מסכים עם הנקודה שהעלית. עם זאת, יישום הגישה הזו היה מחייב אותי לא רק לפתח את התוכנה עצמה, אלא גם לפתח ולתחזק מסד נתונים עצמאי – משימה רחבה מאוד שקשה להציב לה גבול.
מלכתחילה לא היה לי אינטרס לקדם תוכנה כזו או אחרת. נכנסתי לפרויקט מתוך רצון לסייע לציבור במסגרת הזמן והיכולות העומדים לרשותי, וזה עדיין העיקרון שמנחה אותי.
התכנון המקורי היה להתחיל בתמיכה בקובצי טקסט ולאחר מכן לעבור למסד של זית, וזו עדיין התוכנית. גם כיום התוסף פועל מול המסד של זית ולא מול המסד של אוצריא.
למרות זאת, בעקבות בקשות רבות מאוד מצד המשתמשים, הרחבתי את התמיכה כך שתכלול גם את המסד של אוצריא.
יש לכך גם שיקול נוסף: המסד המקורי מבוסס על ספריא, וכמי שמכיר את התחום, אתה ודאי מודע למורכבות הרבה של המבנה והנתונים שם. מבחינתי, השקעת הזמן והמאמץ הנדרשים כדי לטפל במסד הזה אינה סבירה. התחזוקה שלו דומה לניסיון לעשות סדר בספרייה שנבנתה באופן לא אחיד, עם תוספות, הערות וקישורים שהצטברו לאורך זמן – משימה מורכבת מאוד שאינה נמצאת כיום בסדר העדיפויות שלי.
אתה יכול להיות רגוע: במסד הנוכחי כמעט ולא נשארו בעיות.
נשארן עוד מספר בעיות שאני מקוה לפתור בימים הקרובים, לאחר מכן תישאר ״רק״ תחזוקה... -
מצויין!
אם כן למה לייצר מסד נפרד? -
בימים אלו אני טורח להוסיף תמיכה למסד נתונים האישי שכל כך ביקשו ממני להוסיף
ניתקלתי בבעיה חמורה לאחר שנודע לי שהרבה מהספרים האישיים המדוברים הם בכלל ספרי פי די אף ולא קבצי טקסט
התוכנה שלי פשוט לא תומכת באופן כזה של פתיחת קבצי פי די אף
אני כרגע אובד עצות כי זה יוצר לי בלגן גדול
אשמח לשמוע חוות דעת בנושא מהציבור -
בימים אלו אני טורח להוסיף תמיכה למסד נתונים האישי שכל כך ביקשו ממני להוסיף
ניתקלתי בבעיה חמורה לאחר שנודע לי שהרבה מהספרים האישיים המדוברים הם בכלל ספרי פי די אף ולא קבצי טקסט
התוכנה שלי פשוט לא תומכת באופן כזה של פתיחת קבצי פי די אף
אני כרגע אובד עצות כי זה יוצר לי בלגן גדול
אשמח לשמוע חוות דעת בנושא מהציבור -
עצות טכניות
-
שלום! אשמח לעזור. שוב - תוכל להסביר יותר טוב מה הבעיה, במקום בלאגן גדול?
יש בעקרון שני סוגי של PDF, כידוע, כאלו שהם תמונה, וכאלו שהם טקסט שיוצא לPDF.
במה אתה מסתבך? בטקסט? בתמונה? לתמוך בצורה רחבה?
לתמוך בחיפוש? בתצוגה? -
@מסתתר
לא לא הבנת
התוכנה שלי פשוט לא בנויה לזה לפתוח קבצי פי די אף דרך הקטלוג
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות