בקשת מידע | אשכול תמיכה עבור התוסף כלי קודש לוורד (כתבי הקודש): תקלות הקשורות לאוצריא בלבד
-
@pcinfogmach זה בכל מקרה יקח יום - יומיים עד שאתפנה לזה.
תודה על ההכוונה!ייתכן שאעשה זאת בעצמי
אשמח לקבל קישור להורדת מאגר דוגמא של קבצי משתמש כדי שאוכל לבדוק זאת
@pcinfogmach תודה!
זה עומד לי כל הזמן בקצה הראש...
אבל אין לי פנאי וסבלנות לזה - זה תחום שלא התעסקתי בו, מה שידרוש ממני הרבה ניסוי ותעיה, גם עם AI -
@pcinfogmach תודה!
זה עומד לי כל הזמן בקצה הראש...
אבל אין לי פנאי וסבלנות לזה - זה תחום שלא התעסקתי בו, מה שידרוש ממני הרבה ניסוי ותעיה, גם עם AI@יאיר-דניאל
השתמשתי בתוסף שלך לאוצריא זה הוריד לי קבצי טקסט לא db
אם אכן זה קבצי טקסט הרי שאין שום עניין שאטרח מכיון שהתוכנה תומכת כבר בקצי טקסט נסו ותראו -
@יאיר-דניאל
אם אכן זה קבצי טקסט הרי שאין שום עניין שאטרח מכיון שהתוכנה תומכת כבר בקצי טקסט נסו ותראוהשתמשתי בתוסף שלך לאוצריא זה הוריד לי קבצי טקסט לא db
אם אכן זה קבצי טקסט הרי שאין שום עניין שאטרח מכיון שהתוכנה תומכת כבר בקצי טקסט נסו ותראודהיינו?
יש אפשרות ליצור אינדקס ולחפש בקבצי טקסט כולל האפשריות החכמות שיש בחיפוש של כלי הקודש?
מלבד שלל האופציות שיש בתוכנה שיש אותם רק במסד נתונים db. -
@יאיר-דניאל
אם אכן זה קבצי טקסט הרי שאין שום עניין שאטרח מכיון שהתוכנה תומכת כבר בקצי טקסט נסו ותראו@יאיר-דניאל
אם אכן זה קבצי טקסט הרי שאין שום עניין שאטרח מכיון שהתוכנה תומכת כבר בקצי טקסט נסו ותראונכון מאוד
הדיון הוא שאחרי שמוסיפים את הקבצים האלו לאוצריא לdb התוסף שלך לא מזהה אותם.
מכיון שזה db שונה מה db של אוצריא -
@יאיר-דניאל
אם אכן זה קבצי טקסט הרי שאין שום עניין שאטרח מכיון שהתוכנה תומכת כבר בקצי טקסט נסו ותראונכון מאוד
מכיון שזה db שונה מה db של אוצריא@יאיר-דניאל
איך מוסיפים את זה לאוצריא? -
אם אכן זה קבצי טקסט הרי שאין שום עניין שאטרח מכיון שהתוכנה תומכת כבר בקצי טקסט נסו ותראודהיינו?
יש אפשרות ליצור אינדקס ולחפש בקבצי טקסט כולל האפשריות החכמות שיש בחיפוש של כלי הקודש?
מלבד שלל האופציות שיש בתוכנה שיש אותם רק במסד נתונים db.@אלכסנדר-צדש
לא - יש אפשרות "לפתוח" קבצי טקסט ולקרוא אותם. -
@יאיר-דניאל
איך מוסיפים את זה לאוצריא? -
@יאיר-דניאל
מכיון שזה db שונה מה db של אוצריאהדיון הוא שאחרי שמוסיפים את הקבצים האלו לאוצריא לdb התוסף שלך לא מזהה אותם.
כמה כבר שוקלים הקבצי טקסט הללו - אני מנסה להבי מה הדחיפות לההוסיף את זה ל-Db
-
@pcinfogmach כל אחד לפי כמות הספרים שיש לו
-
הרב @pcinfogmach מאד חשוב.
אני אישית חלק מאד גדול מהשימוש בתוכנה הוא מהספרים האישים שהוספתי למסד. [דרך גרסה ישנה של אוצריא שהיה אפשרות להוסיף ספרים אישים למסד הספרים הכללי]אבל הבשורה היותר גדולה שכל אחד יכול להוסיף את כל החידושי תורה שלו לכלי הקודש, כשיש לו חיפוש משוכלל ועוד שלל ביצועים נדירים.
-
בלי להשיב על עצם השאלה, יש כאן נפק"מ גם לקבצי וורד, שכרגע (לפי מה שאני מבין) כן אפשר להכניס אותם ל DB, ואילו בכלי הקודש זה כרגע לא נתמך כלל.
וזה הרי פשוט, שקבצי וורד זה רוב הקבצים שאברכים משתמשים בהם לחידושי תורה, ולא קבצי טקסט.
-
בלי להשיב על עצם השאלה, יש כאן נפק"מ גם לקבצי וורד, שכרגע (לפי מה שאני מבין) כן אפשר להכניס אותם ל DB, ואילו בכלי הקודש זה כרגע לא נתמך כלל.
וזה הרי פשוט, שקבצי וורד זה רוב הקבצים שאברכים משתמשים בהם לחידושי תורה, ולא קבצי טקסט.
@יום-חדש-מתחיל
אז הנושא זה החידושי תורה?
ולמה לכולם כל כך דחוף שזה יהיה חלק מהמסד ולא למשל חיפוש נפרד על קבצים אישיים? לא יותר טוב ככה?מחילה מכולם שאני מתעקש אני פשוט מנסה להחליט מה באמת המהלך הכי טוב פה אז אני קצת נודניק עד שהברים ייצאו ברורים בתכלית. תודה על הסבלנות
-
דרך מסך ההגדרות של האפילקצייה (F1) או דרך המתקין
-
@יום-חדש-מתחיל
ולמה לכולם כל כך דחוף שזה יהיה חלק מהמסד ולא למשל חיפוש נפרד על קבצים אישיים? לא יותר טוב ככה?מחילה מכולם שאני מתעקש אני פשוט מנסה להחליט מה באמת המהלך הכי טוב פה אז אני קצת נודניק עד שהברים ייצאו ברורים בתכלית. תודה על הסבלנות
כן. יש הרבה בפורום שכתבו שהם הכניסו ב'ספרים האישיים' עשרות!!! גי'גות.
ולמה לכולם כל כך דחוף שזה יהיה חלק מהמסד ולא למשל חיפוש נפרד על קבצים אישיים? לא יותר טוב ככה?
כיום זה באמת נמצא במסד נפרד לגמרי.
-
כן. יש הרבה בפורום שכתבו שהם הכניסו ב'ספרים האישיים' עשרות!!! גי'גות.
ולמה לכולם כל כך דחוף שזה יהיה חלק מהמסד ולא למשל חיפוש נפרד על קבצים אישיים? לא יותר טוב ככה?
כן אבל למה שיהיה במסד כלשהו בכלל זה קבצים אישיים - לא? אז מה העניין לייצר עותק (לא כל כך מוצלח) של הספרים?
-
כן אבל למה שיהיה במסד כלשהו בכלל זה קבצים אישיים - לא? אז מה העניין לייצר עותק (לא כל כך מוצלח) של הספרים?
@pcinfogmach חיפוש מהיר של חידוש.
-
@יום-חדש-מתחיל @י.-פל. חלק גדול מהבעיה שא"א להוסיף ספרים אישים במסד הכללי זה ההפסד של הקש"ק שהוסר מהמסד וממילא לא שייך שיהיה בכלי הקודש.
שאלתי האם יש היתכנות למסד פיראטי לא רשמי של המסד החדש ביחד עם קש"ק.
[כמובן רק אם מותר עפ"י ההלכה ואין בזה בעיה של גזל ח"ו]
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות