בקשת מידע | אשכול תמיכה עבור התוסף כלי קודש לוורד (כתבי הקודש): תקלות הקשורות לאוצריא בלבד
-
@pcinfogmach אתה מודע לכך שזה ידע שימושי רק בשפות לוע לבל?
-
ו-PDF
כלפי הPDF זה קצת בעיה, כי הרבה אנשים נהנים ללמוד מצורת הדף (כמוני, שגם ייצרתי משהו כזה לרמב"ם רק עם טקסט ראה תמונה מצורפת

-
@המלאך
זה שיום מושאל. ושורש ההשאלה הוא מlucene.
בכל אופן אתה צודק שזה רק יבלבל מחקתי את זה.
כנראה ישבתי מדאי הרבה על lucene ששכחתי שיש עולם מחוצה לו. -
@אלכסנדר-צדש
אני לא יכול לעבוד עם בדרך כלל
אחר כך אני מקבל תלונות מכל הלא בדרך כלל
אי אפשר לעבוד ככהאני לא יכול לעבוד עם בדרך כלל
אי אפשר לעבוד ככהכמדומה שבעבר שהספרים האישיים של אוצריא היו במסד הכללי, כלי הקודש תמך רק בספרים האיישים שפרומט txt אך לא בקבצי פידאף.
היה בעיה בזה? -
@pcinfogmach אתה מודע לכך שזה ידע שימושי רק בשפות לוע לבל?
-
אני לא יכול לעבוד עם בדרך כלל
אי אפשר לעבוד ככהכמדומה שבעבר שהספרים האישיים של אוצריא היו במסד הכללי, כלי הקודש תמך רק בספרים האיישים שפרומט txt אך לא בקבצי פידאף.
היה בעיה בזה?כמדומה שבעבר שהספרים האישיים של אוצריא היו במסד הכללי, כלי הקודש תמך רק בספרים האיישים שפרומט txt אך לא בקבצי פידאף.
היה בעיה בזה?אם זה היה המצב כיום סבבה הבעיה שיש כיום מצב שאנשים רבים לא יוצרים מזה מסד בכלל. רק מוספים את זה לחלק הקטלוג של המסד זה אומר שהמנוע חיפוש צריך יישום ייחודי עבור זה.
כמו"כ כיום אין שום הבדלה (שאני יודע עליה) כלל בין קבצי הטקסט לשאר הקבצים. תתקנו אותי אם אני טועה אשמח לשמוע כך.פשוט לא בא לי לעבוד כל כך קשה. להתמודד עם חוט כזה מפותל.
@י.-פל. קשה לי להאמין שהעסק כה מפותל כמו שאני מתאר תעמיד אותי על המקום איפה אני תועה סיכום קצר של איך יישמתם את זה מאוד יעזור לי. -
כמדומה שבעבר שהספרים האישיים של אוצריא היו במסד הכללי, כלי הקודש תמך רק בספרים האיישים שפרומט txt אך לא בקבצי פידאף.
היה בעיה בזה?אם זה היה המצב כיום סבבה הבעיה שיש כיום מצב שאנשים רבים לא יוצרים מזה מסד בכלל. רק מוספים את זה לחלק הקטלוג של המסד זה אומר שהמנוע חיפוש צריך יישום ייחודי עבור זה.
כמו"כ כיום אין שום הבדלה (שאני יודע עליה) כלל בין קבצי הטקסט לשאר הקבצים. תתקנו אותי אם אני טועה אשמח לשמוע כך.פשוט לא בא לי לעבוד כל כך קשה. להתמודד עם חוט כזה מפותל.
@י.-פל. קשה לי להאמין שהעסק כה מפותל כמו שאני מתאר תעמיד אותי על המקום איפה אני תועה סיכום קצר של איך יישמתם את זה מאוד יעזור לי.אם זה היה המצב כיום סבבה הבעיה שיש כיום מצב שאנשים רבים לא יוצרים מזה מסד בכלל. רק מוספים את זה לחלק הקטלוג של המסד זה אומר שהמנוע חיפוש צריך יישום ייחודי עבור זה.
פשוט לא בא לי לעבוד כל כך קשה. להתמודד עם חוט כזה מפותל.
זה בד"כ אלו שלא זכו [לצערינו] עדיין להכיר את האור הגדול כלי הקודש, לאחר שיזכו כולם להכיר ולהתשמש ידעו להשים את הספרים האיישים במסד נתונים.
-
אני לא יכול לסמוך על זה
-
אני לא יכול לסמוך על זה
אני לא יכול לסמוך על זה
גם אם יהיה לזה הוראות ברורות [נניח בהתקנת התוכנה?]
-
@המלאך
הייתי שמח לשמוע ממך איך אתה היית מגדיר את שורש הפלונטר.
או אם אתה חושב שזה לא כל כך פלונטר.
אפשר גם בפרטי אם אתה מעדיף.
אבל הייתי שמח לשמוע מה עוד איש מקצוע חושב.@pcinfogmach אני חושב שההסתכלות שלך באופן כוללני, היא הסתכלות שונה משל המפתחים של אוצריא, הסברתי לך בזמנו למה..
ספציפית כאן מבחינת קוד שכתוב בצורה נכונה מודולרית ומסודרת אתה בוודאי צודק, (כמובן בלי להתיחס לפגיעה אם אכן ישנה - בביצועים), זה פשוט הגדרות שונות, קבצי טקסט זה קבצי טקסט, וPDF זה דברים שונים לגמרי,
ככל הנראה אם אוצריא הייתה משתמשת בשפות תכנות שדורשות ניהול זיכרון - סביר להניח שזה היה גורם להרבה בעיות, למזלה לפלוטר יש 'שוטר'.. -
אני לא יכול לסמוך על זה
גם אם יהיה לזה הוראות ברורות [נניח בהתקנת התוכנה?]
לא זה לא גישה נכונה לייצר משהו מעוות ולהוסיף הוראות כדי לפתור את הבעיה?
בפרט שרובא דאינשי לא קרואים כלום מההרואות. -
לא זה לא גישה נכונה לייצר משהו מעוות ולהוסיף הוראות כדי לפתור את הבעיה?
בפרט שרובא דאינשי לא קרואים כלום מההרואות.בפרט שרובא דאינשי לא קרואים כלום מההרואות.
השאלה כמה באמת שמים את הספרים במסד הנתונים לענ"ד קרוב ל 50 אחוז.
הלא כן? -
בפרט שרובא דאינשי לא קרואים כלום מההרואות.
השאלה כמה באמת שמים את הספרים במסד הנתונים לענ"ד קרוב ל 50 אחוז.
הלא כן?לענ"ד קרוב ל 50 אחוז.
מסתמא זה נתון שישתנה כל הזמן - לא?
-
@אלכסנדר-צדש
תודה רבה על המילים החמותלצערי אני מאלו שלא זוכר את כל התורה בע"פ, לכן זה חשוב לי 😀
[מדובר על כמויות ספרים כל הקש"ק ועוד.]לצערי, אני לא מאלו שדוגלים בעירוב של קובצי PDF עם OCR משובש בתוך מנוע חיפוש יעיל.
יש כאן, לעניות דעתי, משהו שלא נכון מהשורש. סליחה על הבוטות, אבל אני באמת חושב שהגיע הזמן שאוצריא ישנו את האופן שבו מוסיפים קובצי משתמש.
יש קבצים שהם למעשה הרחבה של מסד הנתונים, והם צריכים להיות חלק אינטגרלי ממנו. לעומתם, יש קובצי משתמש — כמו Word ו-PDF — שהם מסמכים חיצוניים.
לערבב בין שני הסוגים האלה יוצר מעין כלאיים: זה גם מכביד על מנוע החיפוש, וגם מקשה מאוד על מי שמנסה להתמודד עם המערכת ולבנות עליה יכולות חיפוש טובות.
בקיצער יש פה ברוך שהלואי שאוצריא יפסיקו לייצר אותו אחרת אני צריך לשבור את הראש איך להתמודד איתו
ואני יודע גם יודע שאני יכול "לסנן" את התכון אבל אני לא דוגל בפלסטרים. רק כשאין ברירה.
-
אז למה הם נמצאים בקטלוג? או שגם בזה אני טועה?
-
Word ו-PDF
הם לא נכנסים לDB גם במקרה שמשתמש רוצה
לפי זכרוני הכותרות שלהם כן נכנסות ל DB.
@הבל-הבלים -
לפי זכרוני הכותרות שלהם כן נכנסות ל DB.
@הבל-הבלים@יום-חדש-מתחיל @pcinfogmach

והם בקטלוג בגללאוקיי חברה חשבתי קצת - הוספת תיקיית משתמשים זה ישים בקלות בתוך הקטלוג
אבל זה כן מאונדקס לחיפוש
-
@יום-חדש-מתחיל @pcinfogmach

והם בקטלוג בגללאוקיי חברה חשבתי קצת - הוספת תיקיית משתמשים זה ישים בקלות בתוך הקטלוג
אבל זה כן מאונדקס לחיפוש
אוקיי חברה חשבתי קצת - הוספת תיקיית משתמשים זה ישים בקלות בתוך הקטלוג
אבל זה כן מאונדקס לחיפוש
לא לזה התכוונתי
להכניס בתצוגה של הקטלוג לא לרבב אותו בקטלוג של התוכנה עצמה.
ולהפריד למסד אחר זה אותו דבר רק בלבוש אחר.
אינודקס לחיפוש גם כן ישים בנפרד.
צריך הפרדה זה בלבול של שני עולמות שאינם קשורים זה לזה דיו. -
אוקיי חברה חשבתי קצת - הוספת תיקיית משתמשים זה ישים בקלות בתוך הקטלוג
אבל זה כן מאונדקס לחיפוש
לא לזה התכוונתי
להכניס בתצוגה של הקטלוג לא לרבב אותו בקטלוג של התוכנה עצמה.
ולהפריד למסד אחר זה אותו דבר רק בלבוש אחר.
אינודקס לחיפוש גם כן ישים בנפרד.
צריך הפרדה זה בלבול של שני עולמות שאינם קשורים זה לזה דיו.להגדרה הזו קוראים האוצריא מיזוג לעץ הספרים
והיא מאוד מאוד מבוקשת יעדו על זה כמות התגובות כאשר היה לזה באג אצל @יאיר-דניאל
יש סיבה שאם יש לי אחרונים אני צריך לפתוח ספרים אישים תיקיה פלונית אחרונים וכו' למה שזה לא יהיה באותו מקום? בלי להיות בDB -
להגדרה הזו קוראים האוצריא מיזוג לעץ הספרים
והיא מאוד מאוד מבוקשת יעדו על זה כמות התגובות כאשר היה לזה באג אצל @יאיר-דניאל
יש סיבה שאם יש לי אחרונים אני צריך לפתוח ספרים אישים תיקיה פלונית אחרונים וכו' למה שזה לא יהיה באותו מקום? בלי להיות בDB@נתנאל_26
בוא ניקח את אוצר הספרין של מיר למשל
הוא מחולק לשניים
למעלה יש את כל הספרים שצריך כדי ללמוד סוגיא בעיון בכל מקצועות התורה.
ולמטה יש את כל הספרים בני דורנו.תגיד לי אתה האם היה יותר יעיל למזג את שני הספריות?
ושוב אני רוצה להדגיש אני לא מדבר על ההרחבה הספיציפית של יאיר דניאל את זה אם אתם רוצים ממוזג סבבה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות