בקשת מידע | אשכול תמיכה עבור התוסף כלי קודש לוורד (כתבי הקודש): תקלות הקשורות לאוצריא בלבד
-
תוכל להסביר?
בדף הבית בשורת החיפוש אפשר לחפש בכל המאגרים בצורה קלילה ביותר
וכן בשורת הכותרת אם לוחצים על זה אפשר לחפש בכל המאגרים כנ"ל
וממילא גם אין טעם לתת תמיכה ב-DB - הלא כן?אם לוחצים על זה אפשר לחפש בכל המאגרים כנ"ל
וממילא גם אין טעם לתת תמיכה ב-DB - הלא כן?לא כן... כי הספרים האישיים שלי לא נמצאים שם - אלא א"כ פתחתי אותם לאחרונה.
אני טועה? -
הם לא נמצאים במצב סטטי אבל החיפוש כל שך יעיל שאתה כלל לא צריך אילן פרים או שום דבר אחר זה הרבה יותר מחיפשו evrything - הוא מחפש רק קבצים ואפשר לחפש לפי תיקייה או לפי קובץ ותיקייה גם יחד כך שאפשר לחפש בבלי - ברכות וכיו"ב.
ואם אתה באמת צריך אילן אז יש את האפשרות פתח קובץ שם אתה יכול לנעוץ את התיקייה שלך ושלום על ישראל
בקיצער יש לך כל מה שאהת רוצה ובצורה הרבה יותר טבעית
כמו"כ ספר שהוא ממש חשוב לך אפשר לנעוץ אותו והוא יישאר נעוץ בדף הבית -
הם לא נמצאים במצב סטטי אבל החיפוש כל שך יעיל שאתה כלל לא צריך אילן פרים או שום דבר אחר זה הרבה יותר מחיפשו evrything - הוא מחפש רק קבצים ואפשר לחפש לפי תיקייה או לפי קובץ ותיקייה גם יחד כך שאפשר לחפש בבלי - ברכות וכיו"ב.
ואם אתה באמת צריך אילן אז יש את האפשרות פתח קובץ שם אתה יכול לנעוץ את התיקייה שלך ושלום על ישראל
בקיצער יש לך כל מה שאהת רוצה ובצורה הרבה יותר טבעית
כמו"כ ספר שהוא ממש חשוב לך אפשר לנעוץ אותו והוא יישאר נעוץ בדף הבית@pcinfogmach כנראה אני לא מכיר מספיק טוב את התוסף שלך - במיוחד בגירסאות האחרונות.
איפה אפשר לנעוץ תיקייה?
מצאתי רק נעיצת קבצים -
א. חיפוש חכם ומשוכלל כולל קידומות מרחק בין מילים ועוד
ב. ניווט לתוך כותרות
ג. שמירת מיקום אחרון של העיון והחיפוש בספר
ד. פתיחה מהירה הרבה יותר של הספר
ה. ועוד ועוד ועוד.קודם תודה על המשוב.
לגופו של עניין
א - ג לא חייב להיות בDB בשביל זה אבל גם את זה אני לא הולך ליישם עד שהמתשמים היקרים שאני כל כך מעריך יתנו לי אור ירוק שזה הכיוון
ד. ברוב הספרים זה מקסימום לחכות עוד שניה לא יודע אם זה מוצדק
ה. על זה אין לי מה להגיב כי תמיד אנחנו רוצים עוד יותר טוב
אבל גם צריך להתחשב במפתח ולא לבקש סתם סברים כי מתחשק לנו עוד יותר טוב - אני קצת מאוכזב שעשו מזה כזה טררם כל הזמן וכעת מתברר שלא דובים ולא רוח אולי מקסימום איזה שועל.ה. על זה אין לי מה להגיב כי תמיד אנחנו רוצים עוד יותר טוב
דווקא זה מבחינתי הכי חשוב !!!
המציאות היא שמאז שיש לי את הספרים האיישים בכלי הקודש [אני עדיין בגרסה 991] אני משתמש בספרים האלו כל הזמן .
ואלו שאר הקבצים שנמצאים במחשב שלא כלולים ב DB של כלי הקודש גם ספרים חשובים מאד. לא יוצא לי כמעט להשתמש. למרות האופציה לפתיחה דרך התוסף. -
@pcinfogmach כנראה אני לא מכיר מספיק טוב את התוסף שלך - במיוחד בגירסאות האחרונות.
איפה אפשר לנעוץ תיקייה?
מצאתי רק נעיצת קבציםכנראה אני לא מכיר מספיק טוב את התוסף שלך
כשאתה לוחץ על פתח קובץ בדף הבית הוא פותח את הדיאלודג המובנה של ווינודס שם מלבד אפשרות נעיצה של תיקיות יש לך עוד הרבה דברים שבחיים לא יהיה לך בקטלוג כמו מחיקת קבצים שינוי שמם ועוד ועוד. גם הוא זוכר את התיקייה האחרונה שפתחת ומווט ישר לשם - מה יותר נוח ויעיל מזה?
-
המציאות היא שמאז שיש לי את הספרים האיישים בכלי הקודש [אני עדיין בגרסה 991] אני משתמש בספרים האלו כל הזמן .
ואלו שאר הקבצים שנמצאים במחשב שלא כלולים ב DB של כלי הקודש גם ספרים חשובים מאד. לא יוצא לי כמעט להשתמש. למרות האופציה לפתיחה דרך התוסף.ה. על זה אין לי מה להגיב כי תמיד אנחנו רוצים עוד יותר טוב
ואלו שאר הקבצים שנמצאים במחשב שלא כלולים ב DB של כלי הקודש גם ספרים חשובים מאד. לא יוצא לי כמעט להשתמש. למרות האופציה לפתיחה דרך התוסף.אוקיי כלומר אתה כן מוסיף את הקבצים לDB ואל מאחסן אותם לוקלית באוצריא?
בעצם מה התושבה שלך על השאלה ששאלתי פה?
https://otzaria.org/forum/topic/2103/סקר-כיצד-אתם-משתמשים-באפשרות-הוסף-תיקייה-לאוצריא/2?_=1785747185596
תודה -
ואלו שאר הקבצים שנמצאים במחשב שלא כלולים ב DB של כלי הקודש גם ספרים חשובים מאד. לא יוצא לי כמעט להשתמש. למרות האופציה לפתיחה דרך התוסף.ואלו שאר הקבצים שנמצאים במחשב שלא כלולים ב DB של כלי הקודש גם ספרים חשובים מאד. לא יוצא לי כמעט להשתמש. למרות האופציה לפתיחה דרך התוסף.
וכאן השאלה היא מה נקודת ההבדל מה לא נוח לך במה שיש היום? והאם אתה מודע לאפשרויות השימוש כיום שמקילות מאוד על השימוש הלוקלי הפשוט? אם זה רק נושא של אפשרות התצוגה שתהיה דומה לספרים שבDB הצעתי ליישם את זה בלי להכניס לDB....
ושוב תודה על כל העזרה. -
ואלו שאר הקבצים שנמצאים במחשב שלא כלולים ב DB של כלי הקודש גם ספרים חשובים מאד. לא יוצא לי כמעט להשתמש. למרות האופציה לפתיחה דרך התוסף.
וכאן השאלה היא מה נקודת ההבדל מה לא נוח לך במה שיש היום? והאם אתה מודע לאפשרויות השימוש כיום שמקילות מאוד על השימוש הלוקלי הפשוט? אם זה רק נושא של אפשרות התצוגה שתהיה דומה לספרים שבDB הצעתי ליישם את זה בלי להכניס לDB....
ושוב תודה על כל העזרה.וכאן השאלה היא מה נקודת ההבדל מה לא נוח לך במה שיש היום? והאם אתה מודע לאפשרויות השימוש כיום שמקילות מאוד על השימוש הלוקלי הפשוט? אם זה רק נושא של אפשרות התצוגה שתהיה דומה לספרים שבDB הצעתי ליישם את זה בלי להכניס לDB....
ושוב תודה על כל העזרה.עצם זה שזה באותו תוכנה אם אותם אופציות זה גורם לאנשים להשתמש בספרים האישיים, אם זה מדי מסובך והגדרות קצת שונות המציאות שהרבה פחות ישתמשו.
קשה להסביר את זה, אני משתף מנקודת מבט של לומד ולא של מתכנת. -
אני מבין - אז זה נושא של התרגלות. התרגלתם לאוצריא וזה מה שאתם רוצים. לצערי מצדי זה לא מוצדק. אני מוכן לעושת כל התאמה שתהפוך את זה ליותר נוח אבל סתם להכניס לDB זה לא באגנדה שלי.
אני מבקש מחילה מהציבור אבל זה מה שעולה פה מתוך הדברים.
אז תמהרו תגידו לי מהש אתם רוצים (לפני סוף בין הזמנים) מבלי להכניס לDB ובלי נדר אשתדל ליישם את זה.
ושוב תודה לכל העונים. -
כנראה אני לא מכיר מספיק טוב את התוסף שלך
כשאתה לוחץ על פתח קובץ בדף הבית הוא פותח את הדיאלודג המובנה של ווינודס שם מלבד אפשרות נעיצה של תיקיות יש לך עוד הרבה דברים שבחיים לא יהיה לך בקטלוג כמו מחיקת קבצים שינוי שמם ועוד ועוד. גם הוא זוכר את התיקייה האחרונה שפתחת ומווט ישר לשם - מה יותר נוח ויעיל מזה?
שם מלבד אפשרות נעיצה של תיקיות
איפה יש דבר כזה???
גם הוא זוכר את התיקייה האחרונה שפתחת ומווט ישר לשם - מה יותר נוח ויעיל מזה?
נכון, וזה מאוד נוח, אבל עדיין לא עוזר למי שצריך כמה תיקיות במקביל, לסד"א נדה, סד"ב הלכות ברכות וכו'
-
שם מלבד אפשרות נעיצה של תיקיות
איפה יש דבר כזה???
גם הוא זוכר את התיקייה האחרונה שפתחת ומווט ישר לשם - מה יותר נוח ויעיל מזה?
נכון, וזה מאוד נוח, אבל עדיין לא עוזר למי שצריך כמה תיקיות במקביל, לסד"א נדה, סד"ב הלכות ברכות וכו'
איפה יש דבר כזה???
לחיצה ימנית על התיקייה.
אל תגיד שאתה לא מתשמש בזה באקספלורר שלך בווינדוס
זה פיצר מאוד מאוד שימושיוזה בעצם םותר את הבעיה של סדר א ב ג ד וה' גם כן
-
הרב @pcinfogmach כמדומני שאינך מבין את רצונם של המשתמשים.
לאף אחד לא באמת אכפת (כמעט) האם זה יהי' בתוך ה DB או לא.הם ס"ה רוצים שבתוך הכלי קודש יוצגו כל הספרים האישיים. מתחת למכסה המנוע זה לא מעניין אף אחד האם זה בתוך ה DB או לא.
המציאות היא שאם זה בתוך האילן או הקטלוג או איך שקוראים לזה, וזה נראה משהו מובנה בתוך התוכנה -
אז משתמשים בספרים האלו דרך הכלי קודש.ואם זה לא מוצג ונראה כחלק אינטגרלי בתוכנה - אז לא משתמשים.
זה הכל.
-
לאף אחד לא באמת אכפת (כמעט) האם זה יהי' בתוך ה DB או לא.הם ס"ה רוצים שבתוך הכלי קודש יוצגו כל הספרים האישיים. מתחת למכסה המנוע זה לא מעניין אף אחד האם זה בתוך ה DB או לא.
המציאות היא שאם זה בתוך האילן או הקטלוג או איך שקוראים לזה, וזה נראה משהו מובנה בתוך התוכנה -
אז משתמשים בספרים האלו דרך הכלי קודש.ואם זה לא מוצג ונראה כחלק אינטגרלי בתוכנה - אז לא משתמשים.
זה הכל.
המציאות היא שאם זה בתוך האילן או הקלטלוג או איך שקוראים לזה, וזה נראה משהו מובנה בתוך התוכנה,
בדיוק !!
כל מילה סלע. -
איפה יש דבר כזה???
לחיצה ימנית על התיקייה.
זה פיצר מאוד מאוד שימושיוזה בעצם םותר את הבעיה של סדר א ב ג ד וה' גם כן
לחיצה ימנית על התיקייה.
זה פיצר מאוד מאוד שימושייא חכם באשי... אתה מתכוון להצמדה לגישה מהירה, אני רוצה הצמדה לדף הבית בתוסף שלך...
-
למה?
-
למה?
@pcinfogmach ?
כי זה הרבה יותר נוח, ככה פשוט.
במיוחד שבסייר הקבצים אני מצמיד לשם דברים שלא קשורים ללימוד, אלא לעיסוקי הצדדיים והשוליים.ואני לא אוהב שעמוס שם - כי ברגע שיש שם הרבה תיקיות, זה כבר מאבד את כל האפקט של זה
-
הודעה חשובה:
מכיון שאת רוב העבודה כבר עשיתי שמתי את זה פה
https://github.com/KleiKodesh/KleiKodeshProject/tree/user-books
אולי תבקשו מ @מסתתר שיגמור את העבודה (כרגע זה נתמך רק בסביבת DEV) -
@pcinfogmach ?
במיוחד שבסייר הקבצים אני מצמיד לשם דברים שלא קשורים ללימוד, אלא לעיסוקי הצדדיים והשוליים.ואני לא אוהב שעמוס שם - כי ברגע שיש שם הרבה תיקיות, זה כבר מאבד את כל האפקט של זה
@pcinfogmach ?
אוקיי אז להוסיף פיצר של נעיצת תיקיות מהמחשב לדף הבית? הבנתי אותך נכון?
-
זה הכל.
זה הכל.
כן אני מבין.
אבל לדעתי זה ככה בגלל שככה אוצריא החליטו שזה יהיה. (וכאן ראוים שוב את הכח המדהים שיש לאוצריא שיכולה לייצר מוסכמות כאילו זה ברור שכך צרך להיות)
ולדעתי זה לא החלטה נכונה.
ואם תאמר מי אומר שאני צודק עיין ערך תקופת תורת אמת ודו"ק. (כלומר שאז זה היה כמו שהוא החליט וכולם ציפו שכל תוכנה אחרת תעשה כמוהו) -
@pcinfogmach ?
אוקיי אז להוסיף פיצר של נעיצת תיקיות מהמחשב לדף הבית? הבנתי אותך נכון?
@pcinfogmach כן, מצויין!
אני חושב שזה יפתור את הבעיה לרוב המשתמשים - כך גם תוכל "לתמוך" בקבצי PDF.
תודה רבה ותזכה למצוות!
חיילך לאורייתא, וזכות הרבים תעמוד לך.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות