באג | איטיות בתוכנה
-
עקב כך שאני חוויתי כבר כמה פעמים איטיות מסויימת בתוכנה או יותר נכון פעילות שאיננה חלקה כמו שצריך - אני מעלה פה איפה אני רואה את זה ומה לדעתי הסיבה
אציין שכל פעם שהעליתי את הנושא כולם הכחישו את זה ואמרו לי שאין שום איטיות ושאם רק אעדכן וכו' וכו' - אבל זה מה שאני חווה כל פעם שאני פותח את התוכנה.- בעת גלילה בספר או במפרשים - הסיבה טעינה לא נכונה של נתונים רבים ברשימה - הכי מומלץ ליישם וירטואליזציה על פי רוב זה פותר את הבעיה
- מעבר בין טאב לטאב או סגירת הטאב. - הסיבה פעולות סינכונירות במקום א-סינכוריניות.
- שימוש יתר בהנפשות
- הורדת עידכונים - אינני יודע מה הסיבה אבל לבינתיים לא מצליח לעדכן אולי יש עומס על השרתים
אציין כל מה שכתבתי כאן זה ניחושים כי אי לא משתמש סדיר של התוכנה. ואני לא מכיר את הקוד שלה כלל.
-
עקב כך שאני חוויתי כבר כמה פעמים איטיות מסויימת בתוכנה או יותר נכון פעילות שאיננה חלקה כמו שצריך - אני מעלה פה איפה אני רואה את זה ומה לדעתי הסיבה
אציין שכל פעם שהעליתי את הנושא כולם הכחישו את זה ואמרו לי שאין שום איטיות ושאם רק אעדכן וכו' וכו' - אבל זה מה שאני חווה כל פעם שאני פותח את התוכנה.- בעת גלילה בספר או במפרשים - הסיבה טעינה לא נכונה של נתונים רבים ברשימה - הכי מומלץ ליישם וירטואליזציה על פי רוב זה פותר את הבעיה
- מעבר בין טאב לטאב או סגירת הטאב. - הסיבה פעולות סינכונירות במקום א-סינכוריניות.
- שימוש יתר בהנפשות
- הורדת עידכונים - אינני יודע מה הסיבה אבל לבינתיים לא מצליח לעדכן אולי יש עומס על השרתים
אציין כל מה שכתבתי כאן זה ניחושים כי אי לא משתמש סדיר של התוכנה. ואני לא מכיר את הקוד שלה כלל.
שימוש יתר בהנפשות
הורדת עידכונים - אינני יודע מה הסיבה אבל לבינתיים לא מצליח לעדכן אולי יש עומס על השרתים
איפה זה נתקע?
-
שימוש יתר בהנפשות
הורדת עידכונים - אינני יודע מה הסיבה אבל לבינתיים לא מצליח לעדכן אולי יש עומס על השרתים
איפה זה נתקע?
-
@פלמנמוני
בשלב ההורדה@pcinfogmach מעניין, כי כמה דיווחו על זה, ורק בגרסה האחרונה. זה לא נראה עומס על השרתים, זה הורדה מגיהאב
-
צודק בהורדה מהדפדפן זה לקוח כמה רגעים
-
- שימוש יתר בהנפשות
בעת גלילה בספר או במפרשים - הסיבה טעינה לא נכונה של נתונים רבים ברשימה - הכי מומלץ ליישם וירטואליזציה על פי רוב זה פותר את הבעיה
ממש כך איטיות שלא תמיד הייתה בגירסאות הקודמות
כשגוללים בתוך ספר זה לא רץ אלא נתקע כזה, מדדה ,
והחוויה פחות נעימה ...
אבל לא הבנתי את הסיבה המובאת [ סתם כי אני לא מבין בזה] -
בעת גלילה בספר או במפרשים - הסיבה טעינה לא נכונה של נתונים רבים ברשימה - הכי מומלץ ליישם וירטואליזציה על פי רוב זה פותר את הבעיה
ממש כך איטיות שלא תמיד הייתה בגירסאות הקודמות
כשגוללים בתוך ספר זה לא רץ אלא נתקע כזה, מדדה ,
והחוויה פחות נעימה ...
אבל לא הבנתי את הסיבה המובאת [ סתם כי אני לא מבין בזה] -
-
ואולי באמת צריך למחוק מהפורום דברים שלא רלווטיים מאיפה לי לזכור מתי יצאה הגירסא
ולכתוב נושא חדש על משהו שיש לו כבר נושא [ אפשר לקבל ע''ז נזיפה ...(: ] -
ואולי באמת צריך למחוק מהפורום דברים שלא רלווטיים מאיפה לי לזכור מתי יצאה הגירסא
ולכתוב נושא חדש על משהו שיש לו כבר נושא [ אפשר לקבל ע''ז נזיפה ...(: ]
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות