באג | באג בתוסף דיווח באגים
-
@פלמנמוני אולי אפשר להוסיף לסקריפט שישלח לAI של גיטאב קודם - לבדוק שלא נפתח כבר הבאג הזה?
בכל מקרה זה כבר ידרוש ממני יותר עבודה, כי אין לי שמץ בתחום הזההבאג הכי גדול - עשרות בעיות כפולות נפתחו...
ראיתי שאותו משתמש פתח 10 דיווחים - זה בעיה שלו...
ומ"מ = לדעתי הצר שווה את נזק המלך, אני חושב שרוב הדיווחים שם לא היו עולים לגיטאב בלי זה...
אבל אתה הוא זה שמטופל בתוצאות של זה... -
אולי אפשר להוסיף לסקריפט שישלח לAI של גיטאב קודם - לבדוק שלא נפתח כבר הבאג הזה?
התקדם משהו? עם תיקון התוסף- ליבי על המפתחים שליט"א
-
@יאיר-דניאל
ראשית ייש"כ אדיר על התוסף
שנית, יש לי בעיה שאם אני רוצה לכתוב דיווח כשהמחשב לא מקוון, ואח"כ כשהוא מקוון אני מנסה לשלוח זה עושה לי כאילו זה לא מחובר לאינטרנט (אולי זה בגלל הסינון?)

-
@יאיר-דניאל
שנית, יש לי בעיה שאם אני רוצה לכתוב דיווח כשהמחשב לא מקוון, ואח"כ כשהוא מקוון אני מנסה לשלוח זה עושה לי כאילו זה לא מחובר לאינטרנט (אולי זה בגלל הסינון?)

@תלמיד-אוצריא איזה סינון? כי אני בנטפרי ולא נתקלתי. בכ"א אבדוק את זה, בל"נ.
-
@יאיר-דניאל

@יאיר-דניאל

תצרף כאן הקלטה תעבורה
-
@יאיר-דניאל

תצרף כאן הקלטה תעבורה
@יום-חדש-מתחיל מה זה הקלטת תעבורה?
וגם כשאני עושה את זה זה כן נשלח (למרות שכתוב שזה לא נשלח) -
@יום-חדש-מתחיל מה זה הקלטת תעבורה?
וגם כשאני עושה את זה זה כן נשלח (למרות שכתוב שזה לא נשלח)@תלמיד-אוצריא א. לא ענית האם אתה בנטרפי.
ב. אם אתה בנטפרי, נוכל להתקדם הלאה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות