באג | עדכון אוטומטי
-
למה התוכנה לא מתעדכנת לי לבד?
יש לי 0.9.85 ואני רואה שכבר יצא מאז עוד.
אין לי כח להוריד כל פעם הכל מחדש ידני.
תודה רבה! -
למה התוכנה לא מתעדכנת לי לבד?
יש לי 0.9.85 ואני רואה שכבר יצא מאז עוד.
אין לי כח להוריד כל פעם הכל מחדש ידני.
תודה רבה!כדי שהתוכנה תתעדכן באופן אוטומטי, עליך לסמן את האפשרות "קבלת התראה על גירסאות מפתחים" בהגדרות התוכנה. לאחר מכן, בכל פעם שתפתח את התוכנה כשיש לה גישה לרשת וקיים עדכון זמין, תקבל התראה אוטומטית עם אפשרות לעדכן.
-
כדי שהתוכנה תתעדכן באופן אוטומטי, עליך לסמן את האפשרות "קבלת התראה על גירסאות מפתחים" בהגדרות התוכנה. לאחר מכן, בכל פעם שתפתח את התוכנה כשיש לה גישה לרשת וקיים עדכון זמין, תקבל התראה אוטומטית עם אפשרות לעדכן.
כדי שהתוכנה תתעדכן באופן אוטומטי, עליך לסמן את האפשרות "קבלת התראה על גירסאות מפתחים" בהגדרות התוכנה.
לא נכון!
בגירסאות 'רשמיות' התוכנה אמורה להקפיץ הודעה גם אם המשתמש לא סימן אפשרות זו.אולי יש איזה תקלה בתוכנה
-
אז מה אני צריך לעשות עשכיו אם אני רוצה לא להוריד הכל מחדש? יש אפשרות לקבל רק עדכון?
או שאני צריך לעשות כמו שכתב @otzaria-bot ולאשר קבלת גירסאות מפתחים ולקוות שבגירסא שתתעדכן התקלה הזו תוקנה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות