שיתוף | בסיומו של המסע...
-
כמי שעוקב אחר הנעשה בפורום בתקופה האחרונה, אני מרגיש חובה נעימה לציין לשבח את המסע המפרך שעברו המפתחים היקרים, ובראשם הרב י. פל שליט"א. בעקבות הקריסות הרבות שהיו בגרסאות הקודמות, ניכר שהושקעו מאמצים כבירים – בדם, יזע ודמעות, ומתוך נחישות שלא לוותר – כדי להגיע לגרסה מתוקנת ויציבה.
כעת, כשנראה שהגרסה האחרונה אכן הוכתרה בהצלחה, זה הזמן להביע את הערכתנו העמוקה ואת התודה שכולנו חבים להם. חילכם לאורייתא!
-
לא התכוונתי בסיומו של מסע שזו הגירסה האחרונה של אוצריא... ברור שיש עוד מה לתקן ולשפר, התכוונתי רק
שכשהגירסאות היו עם קריסות זה יותר מבאג - זה כמעט בלתי שמיש, ונראה לי שזה אכן נפתר.
הדברים נכתבו בעיקר בעקבות התפעלותי האישית (ואני חושב שכל מי שעקב קצת בפורום) מלראות את הרב י. פל (וחבריו) מנסה שוב ושוב ומוציא עוד גירסה ועוד אחת ולמרות כל התסכולים לא מתייאש, ולבסוף כשהבעיה אכן נפתרה חשבתי שנכון לציין את הערכתנו ותודתנו בפורום. -
לא התכוונתי בסיומו של מסע שזו הגירסה האחרונה של אוצריא... ברור שיש עוד מה לתקן ולשפר, התכוונתי רק
שכשהגירסאות היו עם קריסות זה יותר מבאג - זה כמעט בלתי שמיש, ונראה לי שזה אכן נפתר.
הדברים נכתבו בעיקר בעקבות התפעלותי האישית (ואני חושב שכל מי שעקב קצת בפורום) מלראות את הרב י. פל (וחבריו) מנסה שוב ושוב ומוציא עוד גירסה ועוד אחת ולמרות כל התסכולים לא מתייאש, ולבסוף כשהבעיה אכן נפתרה חשבתי שנכון לציין את הערכתנו ותודתנו בפורום. -
הרב @י.-פל. נ"י, העובד ללא ליאות -
זה אמיתי או אוטומטי ?
אתה עושה לילות כימים ??!!
שכל העושה לֵילותיו כַּיָמים -
זוכה ורואה לילותיו קַיָמים.
כי כל הברכות בתורה כלוּלוֹת,
ובלבד שלא יעשה ימיו כלֵילוֹת...
-
הרב @י.-פל. נ"י, העובד ללא ליאות -
זה אמיתי או אוטומטי ?
אתה עושה לילות כימים ??!!
שכל העושה לֵילותיו כַּיָמים -
זוכה ורואה לילותיו קַיָמים.
כי כל הברכות בתורה כלוּלוֹת,
ובלבד שלא יעשה ימיו כלֵילוֹת...
-
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות