באג | אי אפשר להוסיף קבצי וורד
-
אני מוסיף קבצי וורד בגירסה החדשה, אבל משום מה זה לא עולה לי בתוכנה.
ככה זה נראה (מסתובב כל הזמן ולא מתקדם לשום מקום):

-
גם אצלי ככה...
-
אפשר להוריד את התוכנה הזאת ולהמיר
68b8ba95-81df-4cf9-a1c0-c7bd50944f52-המרה-לאוצריא.rar -
אפשר להוריד את התוכנה הזאת ולהמיר
68b8ba95-81df-4cf9-a1c0-c7bd50944f52-המרה-לאוצריא.rar -
@יהודה-זקש יש את הצורה הרשמית (להמרת קבצי וורד לאוצריא) וההכי אמינה ונכונה ומדוייקת. הושקע בה שעות רבות!!!
ההדרכה נמצאת כאן: https://otzaria.org/forum/post/13675
מי שרוצה ללכת עקום, ע"ז נאמר האלוקים עשה האדם ישר וגו'....@מיתר-33 כבר כתבתי לך ודיברתי איתך כמה פעמים, חבל שאתה לא מבין ומתעקש.
-
@יום-חדש-מתחיל
יש לי במחשב הרבה קבצי וורד שלי ושל אחרים.
אני לא הולך עכשיו ליצור מכל אחד מהם עותק TXT.
אני בסה"כ רוצה שהם ייפתחו באוצריא.
הם בתבנית נתמכת, ובכל זאת הם לא עולים.
מתגלגל מתגלגל ושום דבר לא קורה....
זה סוג של באג. -
@יום-חדש-מתחיל
יש לי במחשב הרבה קבצי וורד שלי ושל אחרים.
אני לא הולך עכשיו ליצור מכל אחד מהם עותק TXT.
אני בסה"כ רוצה שהם ייפתחו באוצריא.
הם בתבנית נתמכת, ובכל זאת הם לא עולים.
מתגלגל מתגלגל ושום דבר לא קורה....
זה סוג של באג.@איש-בנימין
@י.-פל.
גם אני מצטרף לבקשתו, יש לי קבצי וורד רבים שאני מעוניין שישארו כוורד, כדי להמשיך לכתוב וכדו', כך שזה יהיה מאוד תועלתי שיתוקן הבאג.
בזמנו סיון מצא ספריה לקריאת DOCX בפלוטר, כך שיכול להיות שמשהו קטן נפגע, ולא אמור לקחת זמן רב לתקן.יישר כוחך!!!
-
@יהודה-זקש יש את הצורה הרשמית (להמרת קבצי וורד לאוצריא) וההכי אמינה ונכונה ומדוייקת. הושקע בה שעות רבות!!!
ההדרכה נמצאת כאן: https://otzaria.org/forum/post/13675
מי שרוצה ללכת עקום, ע"ז נאמר האלוקים עשה האדם ישר וגו'....@מיתר-33 כבר כתבתי לך ודיברתי איתך כמה פעמים, חבל שאתה לא מבין ומתעקש.
-
@י.-פל. לעיונך
מענין שאם פותחים את הוורד בתוכנה הוא לא נפתח אבל כשסוגרים את התוכנה ופותחים אותה אזי אז הוורד כן נטען -
@י.-פל. לעיונך
מענין שאם פותחים את הוורד בתוכנה הוא לא נפתח אבל כשסוגרים את התוכנה ופותחים אותה אזי אז הוורד כן נטען -
@י.-פל. לעיונך
ניסיתם את הגרסה שהבאתי בדרייב?
כן.
ואכן נפתח [לוקח כמה שניות, אבל בסדר...]
כאן המקום לשאול - יש שני סוגים של קבצים בשני סמלים שונים
האחד [סימנתי בתכלת] נפתח, השני [באדום] מסתובב ומסתובב...עכשיו סוף סוף אני מבין. אוי ווי.
האדום הוא קובץ טקסט ריק,
שארית מלפני חודשים רבים, כשניסיתי להמיר את כל קבצי הוורד לטקסט תואם אוצריא...
אגב: ראה בפינה השמאלית העליונה [במסגרת הצהובה] - הלחצנים של התצוגה מקדימה מסתירים את הכותרת כאשר החלון אינו גדול].
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות