באג | שליחת תיקוני טעויות לא עובד
-
@יום-חדש-מתחיל יתכן שכבר דובר מזה, אך לא מצאתי כרגע, דיווח על טעויות לא עובד בשליחה ישירות מהתוכנה, ייצאתי סקרפיט עם התיקון, להיכן אמורים לשלוח את זה?
מצו"ב הסקריפט
d0d96b90-6841-4691-84e5-8d22d94a3454-otzaria_send_saved_reports.bat -
@יום-חדש-מתחיל יתכן שכבר דובר מזה, אך לא מצאתי כרגע, דיווח על טעויות לא עובד בשליחה ישירות מהתוכנה, ייצאתי סקרפיט עם התיקון, להיכן אמורים לשלוח את זה?
מצו"ב הסקריפט
d0d96b90-6841-4691-84e5-8d22d94a3454-otzaria_send_saved_reports.bat@ori-bensimon
אני לא מבין בזה, צריך לשאול את @פלמנמוני , אבל אם הסקריפט עובד פשוט תפעיל אותו! -
@ori-bensimon
אני לא מבין בזה, צריך לשאול את @פלמנמוני , אבל אם הסקריפט עובד פשוט תפעיל אותו!זה מה שהוא כותב כשפותחים אותו:
Sending saved reports to Otzaria...
נכשל: 1777302394848522-631806608 (The underlying connection was closed: An unexpected error occurred on a send.)נשלחו בהצלחה: 0
נכשלו: 1
Press any key to continue . . . -
זה מה שהוא כותב כשפותחים אותו:
Sending saved reports to Otzaria...
נכשל: 1777302394848522-631806608 (The underlying connection was closed: An unexpected error occurred on a send.)נשלחו בהצלחה: 0
נכשלו: 1
Press any key to continue . . .@ori-bensimon
זה המתוקן או הלא מתוקן?
מהתוכנה יורד לך משהו בעייתי? תמיד עבד לי, לא בדקתי בגירסא אחרונה. -
@ori-bensimon
זה המתוקן או הלא מתוקן?
מהתוכנה יורד לך משהו בעייתי? תמיד עבד לי, לא בדקתי בגירסא אחרונה.מהתוכנה יורד לי משהו בעייתי
-
תמיד עבד גם לי נתקע, ואיין לי ידע בסקריפטים...
התקנתי מחדש את 9.9 וכעת עובד לימצורף הסקריפט
otzaria_send_saved_reports.bat -
תמיד עבד גם לי נתקע, ואיין לי ידע בסקריפטים...
התקנתי מחדש את 9.9 וכעת עובד לימצורף הסקריפט
otzaria_send_saved_reports.bat -
@ori-bensimon
לא טעית.
גם לי לא עובד, למרות שעד היום עבד מצויין.
@פלמנמוני (אתה עדיין מסתובב כאן?)
@מי-במקומו? -
@ori-bensimon
לא טעית.
גם לי לא עובד, למרות שעד היום עבד מצויין.
@פלמנמוני (אתה עדיין מסתובב כאן?)
@מי-במקומו? -
מצו"ב הסקריפט
d0d96b90-6841-4691-84e5-8d22d94a3454-otzaria_send_saved_reports.bat -
ייצאתי סקרפיט עם התיקון,
מה זה הסקריפט הזה?
מה הוא בא לעשות?@י.-פל.
סקריפט שבנה פלמוני שאפשר להוריד מהתוכנה עם כל הדיווחים, מה שנשאר לנו לעשות זה להפעיל אותו, וזה שולח לאוצריא.
אחר כך מגיע מייל מספריא ורואים איזה יופי זה נשלח להם...

-
ייצאתי סקרפיט עם התיקון,
מה זה הסקריפט הזה?
מה הוא בא לעשות?@י.-פל. הסקריפט זה מה שהתוכנה נותנת לי כשאני עושה ייצוא טעויות כאן:

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות