באג | כמה באגים באנדרואיד בגירסאות החדשות
-
תמיד במקלדת בחיפוש הספרים בספרייה לא היה את הבאג שהמקלדת קופצת, עכשיו זה הגיע גם לשם... (היה עדיף הפוך, להעתיק את הצורה של שם לשאר המקלדות)
תסביר לי מה הבעיה
לגבי מסך קטן (כמו שלי), אף שכידוע אין כ"כ השקעה מצד מתכנתי אוצריא שיתאים גם למסכי אנדרואיד קטנים (אם הבנתי נכון), אבל בהרבה מהמקרים אפשר להסתדר והבעיה רק בנראות, ויש בגירסאות החדשות מעלות וחסרונות לגבי מסכים קטנים, אני כמובן יתמקד בחסרונות... אחד החסרונות הוא שהכפתור לפתוח את חלונית הניווט נקבר מתחת לכפתור סוג תצוגת המפרשים, אם הוא יצוף מעל הכפתור הנ"ל יוכלו להשתמש בשני הכפתורים. דבר נוסף בהתחלה שצריך לבחור את קובץ הספרייה החלון נחתך, אפשר או שיתאים את עצמו למסך או שיהיה ניתן להוזזה.
תמיד עדיף קודם לפרגן
תדע שהיה לי מאוד מורכב (והרבה זמן...) להתאים הכול למסך קטן
לגבי מה שכתבת זה בטיפול -
צ צבי דורש ציון סימן נושא זה כשאלה ב
-
-
דבר נוסף, אני לא רואה אפשרות לתוספים באנדרואיד, זה בכוונה?
@י.-פל. התוכנה מציגה את האפשרות לתוספים רק במסך רחב-מחשב
במסך צר-טאבלט וכו' (כולל אם התוכנה פתוחה על חצי ממסך מחשב) התוכנה לא מציגה את התוספים
האם לתקן?
האם לעשות לדסקטופ בלבד? -
@צבי-דורש-ציון @י.-פל.
יש לי את הגרסא האחרונה מגוגל פלי
המקלדת לא עובדת בשום מקום חוץ ממתי שלא פתוח שום ספר, או שיש ספר פתוח ומחפשים בתוכו דברים@רר-רר תנסה להוריד את האחרונה מגיטהאב, עליה אני מדבר
-
דבר נוסף, אני לא רואה אפשרות לתוספים באנדרואיד, זה בכוונה?
@י.-פל. התוכנה מציגה את האפשרות לתוספים רק במסך רחב-מחשב
במסך צר-טאבלט וכו' (כולל אם התוכנה פתוחה על חצי ממסך מחשב) התוכנה לא מציגה את התוספים
האם לתקן?
האם לעשות לדסקטופ בלבד? -
מענין כי לפני יומים היה לי עדכון דרך הגוגל פלי וחשבתי שזה הגרסא האחרונה, לפני כן היה לי את גרסת הבדיקה, טוב אז נחכה שיהיה עדכון מסודר נבדוק,
האם היה שינוי שהיה אמור לעזור למקלדת?
@י.-פל. -
-
טוב
יצרתי db חדש עם הטבלאות אבל בלי הנתונים,
רוקנתי את כל התיקיה של התוכנה [ואת הלינקים וכו'] חוץ מספר אחד,
ועם כל זה בהפעלה הראשונה שאחרי טעינת הספריה - האפליקציה תקועה על מסך הפתיחה
תודה
-
כמה בעיות שנוצרות מכך שאי אפשר לגשת למיקום הספרייה:
- אי אפשר להכניס את קבצי הPDF של התלמוד בבלי
- וכן אי אפשר להוסיף ספרים אישיים (ההגדרה לא נמצאת אפילו), אם היה אפשר אולי היה פותר גם את הבעיה הקודמת (ה אני לא בטוח שקשור ישירות להנ"ל)
- אי אפשר לייצא ולייבא הערות אישיות
- וכן את הגיבוי של ההגדרות והסימניות וכו'
שכוייח!
-
- אי אפשר להכניס את קבצי הPDF של התלמוד בבלי
- וכן אי אפשר להוסיף ספרים אישיים (ההגדרה לא נמצאת אפילו), אם היה אפשר אולי היה פותר גם את הבעיה הקודמת (ה אני לא בטוח שקשור ישירות להנ"ל)
- אי אפשר לייצא ולייבא הערות אישיות
- וכן את הגיבוי של ההגדרות והסימניות וכו'
שכוייח!
-
ככל הידוע לי, זה לא ניתן לשינוי.
צריך לתקן את הבאגים שציינת, אך הדבר עצמו אינו ניתן לשינוי.@י.-פל. אולי אפשר שכל שאר הדברים כן יהיו במיקום חיצוני?
-
אנדרואיד 0.9.91:
(חלק מהדברים היו גם לפני כן, וכן הרבה מהדברים שהזכרתי קודם לכן בשרשור לא תוקנו ולא חזרתי על זה שוב כאן)- טעינת האפליקציה הרבה יותר מהירה, אבל מחכה כמה שניות עד שנפתח הספרייה, לבנתיים מוצג כאילו אין ספרייה
- הבעיות בקפיצת המקלדת החמירו מהגירסה הקודמת...
- בגלילה בחלון הניווט לפעמים נהיה מאד מאד איטי
בחלונית המפרשים-קישורים-הערות לא עובד הX לסגירה - צריך שהחלונית הנ"ל וכן חלונית ההגדרות כשפותחים בספריה או בעיון תהיה תואמת לגודל המסך ולא גודל קבוע, כמו חלונית ההגדרות הראשית
- ב"מדות ושיעורים" במסך קטן השדה של ערך להמרה לא נמצא, אפשר לסדר על ידי שזה יהיה ניתן להוזזה (יכול להיות לכאורה יותר נח מרק שיתאים למסך)
- הייתי שמח שיהיה קיצורי מקלדת גם באנדרואיד, אני לפעמים משתמש עם מקלדת פיזית... עריכה: אני רואה שחלק מהקיצורים כן עובדים, לפי הברירת מחדל
- תצוגת רשת בספרייה לא נגללת טוב, הרבה קפיצות
עד כאן מה שאני זוכר עכשיו ומה שהספקתי לראות.
יישר כח! -
אה, בקשה נוספת, אם אפשר שהאפליקציה לא תסתיר את השעון למעלה, או לפחות אפשרות
-

-
גירסה 0.9.92 - אנדרואיד
קודם מה תוקן... (בעיקר בהקשר של מסכים קטנים)
- נוספה האפשרות לתוספים באנדרואיד
- כפתור ההיסטוריה נכנס למסך גם במסכים קטנים
- תפריט צד שמאל מותאם לגודל המסך (ההגדרות בעיון עדיין לא)
- המעבר בין עיון לספריה מהיר
- כפתור החזרה באנדרואיד מחזיר בתוך האפליקציה
אולי יש עוד דברים שעוד לא שמתי לב...
תודה רבה!!באגים (אני לא כותב באגים שכבר נכתבו בשרשור, בעיקר דברים שהתחדשו בגירסה האחרונה):
- בגלל שסידרו את הסרגל למעלה להכניס את ההיסטוריה, הכרטיסיות התקטנו משמעותית (עכשיו אני רואה שזה בעיה גם במחשב ביישור לימין @י.-פל. )
- אי אפשר לזוז לכרטיסייה אחרת על ידי הוזזת המסך ימינה ושמאלה, אני יודע שהיו הרבה מתנגדים למהלך אבל לי אישית זה ממש עזר בפרט לאור העובדה שבמסכים קטנים מוצג מקסימום ספר אחד וקשה לעבור מספר לספר, עקרונית יש גם אפשרות של לחיצה ארוכה על הכרטיסייה ונפתח תפריט, אבל זה לא תמיד עובד (עכ"פ במסך קטן, צריך ללחוץ במיקום מאד מסויים)
- בסימניות נהיה הבעיה כמו בהיסטוריה שהכל כתוב במלא שורות והמיקום המדוייק כתוב ישר (צילום מסך בפוסט שלפני)
בבחירת מפרשים בסרגל הצד השורה לגלילת הרשימה מאד נמוכה (זה נמצא בעוד כמה מקומות באפליקציה כגון זמני היום, רק שזה לא כזה חשוב שם. אגב כרגע אני בכלל לא רואה את האפשרות לזמני היום) - בפתיחת הלוח שנה ממסך הספריה נפתח הכלים ולא ישר הלוח שנה
שכוייח עצום!!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות
)