באג | כמה באגים באנדרואיד בגירסאות החדשות
-
תגובה: עדכון | גרסה 0.9.89 - באגים בבקשה...
לא עדכנתי גירסה באנדרואיד כבר ממש מזמן (עוד לפני הDB הראשון...) אז אין לי מושג מה קשור ממש לגירסאות האחרונות ומה קודם, בכל אופן מכיוון שזה נראה הרבה באגים די משמעותיים, לא רציתי שיעלם בשרשור הבאגים אז כתבתי פוסט נפרד
- לאחר שבסוף הצלחתי להעתיק את קובץ הספרייה מתוך האפליקציה וכל הנסיונות וכו', אני מגלה שהאפליקציה לקחה לי למעלה מ35 GB למטמון!! (פתאום הבנתי למה ברגע אחד נגמר לי המקום במכשיר...)
- פתאום אחרי קצת זמן שימוש אני פותח את הספריה והוא לא מציג לי כלום, אם אני פותח ספר מהמועדפים או היסטוריה וכדו' זה נפתח תקין, אבל בספרייה חלון ריק ובהגדרות איפה שהאינדקס כותב לי שהספרייה ריקה. כשאני לוחץ על התאריך למעלה שבעצם אמור להוביל לדף היומי קופץ הודעה (אגב יפה צורת ההודעות הקופצות) לא נמצאה קטגוריה: תלמוד בבלי
- זמן טעינה ארוך מאד (יחסית) עד שהאפליקציה נפתח
- תמיד במקלדת בחיפוש הספרים בספרייה לא היה את הבאג שהמקלדת קופצת, עכשיו זה הגיע גם לשם... (היה עדיף הפוך, להעתיק את הצורה של שם לשאר המקלדות)
- לגבי מסך קטן (כמו שלי), אף שכידוע אין כ"כ השקעה מצד מתכנתי אוצריא שיתאים גם למסכי אנדרואיד קטנים (אם הבנתי נכון), אבל בהרבה מהמקרים אפשר להסתדר והבעיה רק בנראות, ויש בגירסאות החדשות מעלות וחסרונות לגבי מסכים קטנים, אני כמובן יתמקד בחסרונות... אחד החסרונות הוא שהכפתור לפתוח את חלונית הניווט נקבר מתחת לכפתור סוג תצוגת המפרשים, אם הוא יצוף מעל הכפתור הנ"ל יוכלו להשתמש בשני הכפתורים. דבר נוסף בהתחלה שצריך לבחור את קובץ הספרייה החלון נחתך, אפשר או שיתאים את עצמו למסך או שיהיה ניתן להוזזה.
כל זה מזמן שימוש מועט מאד בגירסה החדשה
יישר כח עצום!
-
תגובה: עדכון | גרסה 0.9.89 - באגים בבקשה...
לא עדכנתי גירסה באנדרואיד כבר ממש מזמן (עוד לפני הDB הראשון...) אז אין לי מושג מה קשור ממש לגירסאות האחרונות ומה קודם, בכל אופן מכיוון שזה נראה הרבה באגים די משמעותיים, לא רציתי שיעלם בשרשור הבאגים אז כתבתי פוסט נפרד
- לאחר שבסוף הצלחתי להעתיק את קובץ הספרייה מתוך האפליקציה וכל הנסיונות וכו', אני מגלה שהאפליקציה לקחה לי למעלה מ35 GB למטמון!! (פתאום הבנתי למה ברגע אחד נגמר לי המקום במכשיר...)
- פתאום אחרי קצת זמן שימוש אני פותח את הספריה והוא לא מציג לי כלום, אם אני פותח ספר מהמועדפים או היסטוריה וכדו' זה נפתח תקין, אבל בספרייה חלון ריק ובהגדרות איפה שהאינדקס כותב לי שהספרייה ריקה. כשאני לוחץ על התאריך למעלה שבעצם אמור להוביל לדף היומי קופץ הודעה (אגב יפה צורת ההודעות הקופצות) לא נמצאה קטגוריה: תלמוד בבלי
- זמן טעינה ארוך מאד (יחסית) עד שהאפליקציה נפתח
- תמיד במקלדת בחיפוש הספרים בספרייה לא היה את הבאג שהמקלדת קופצת, עכשיו זה הגיע גם לשם... (היה עדיף הפוך, להעתיק את הצורה של שם לשאר המקלדות)
- לגבי מסך קטן (כמו שלי), אף שכידוע אין כ"כ השקעה מצד מתכנתי אוצריא שיתאים גם למסכי אנדרואיד קטנים (אם הבנתי נכון), אבל בהרבה מהמקרים אפשר להסתדר והבעיה רק בנראות, ויש בגירסאות החדשות מעלות וחסרונות לגבי מסכים קטנים, אני כמובן יתמקד בחסרונות... אחד החסרונות הוא שהכפתור לפתוח את חלונית הניווט נקבר מתחת לכפתור סוג תצוגת המפרשים, אם הוא יצוף מעל הכפתור הנ"ל יוכלו להשתמש בשני הכפתורים. דבר נוסף בהתחלה שצריך לבחור את קובץ הספרייה החלון נחתך, אפשר או שיתאים את עצמו למסך או שיהיה ניתן להוזזה.
כל זה מזמן שימוש מועט מאד בגירסה החדשה
יישר כח עצום!
תמיד במקלדת בחיפוש הספרים בספרייה לא היה את הבאג שהמקלדת קופצת, עכשיו זה הגיע גם לשם... (היה עדיף הפוך, להעתיק את הצורה של שם לשאר המקלדות)
תסביר לי מה הבעיה
לגבי מסך קטן (כמו שלי), אף שכידוע אין כ"כ השקעה מצד מתכנתי אוצריא שיתאים גם למסכי אנדרואיד קטנים (אם הבנתי נכון), אבל בהרבה מהמקרים אפשר להסתדר והבעיה רק בנראות, ויש בגירסאות החדשות מעלות וחסרונות לגבי מסכים קטנים, אני כמובן יתמקד בחסרונות... אחד החסרונות הוא שהכפתור לפתוח את חלונית הניווט נקבר מתחת לכפתור סוג תצוגת המפרשים, אם הוא יצוף מעל הכפתור הנ"ל יוכלו להשתמש בשני הכפתורים. דבר נוסף בהתחלה שצריך לבחור את קובץ הספרייה החלון נחתך, אפשר או שיתאים את עצמו למסך או שיהיה ניתן להוזזה.
תמיד עדיף קודם לפרגן
תדע שהיה לי מאוד מורכב (והרבה זמן...) להתאים הכול למסך קטן
לגבי מה שכתבת זה בטיפול -
תמיד במקלדת בחיפוש הספרים בספרייה לא היה את הבאג שהמקלדת קופצת, עכשיו זה הגיע גם לשם... (היה עדיף הפוך, להעתיק את הצורה של שם לשאר המקלדות)
תסביר לי מה הבעיה
לגבי מסך קטן (כמו שלי), אף שכידוע אין כ"כ השקעה מצד מתכנתי אוצריא שיתאים גם למסכי אנדרואיד קטנים (אם הבנתי נכון), אבל בהרבה מהמקרים אפשר להסתדר והבעיה רק בנראות, ויש בגירסאות החדשות מעלות וחסרונות לגבי מסכים קטנים, אני כמובן יתמקד בחסרונות... אחד החסרונות הוא שהכפתור לפתוח את חלונית הניווט נקבר מתחת לכפתור סוג תצוגת המפרשים, אם הוא יצוף מעל הכפתור הנ"ל יוכלו להשתמש בשני הכפתורים. דבר נוסף בהתחלה שצריך לבחור את קובץ הספרייה החלון נחתך, אפשר או שיתאים את עצמו למסך או שיהיה ניתן להוזזה.
תמיד עדיף קודם לפרגן
לגבי מה שכתבת זה בטיפולתסביר לי מה הבעיה
היה באג ישן שבחיפוש ואיתור כמעט תמיד המקלדת יורדת מתי שפותחים אותה, ובזמנו @דוד-משה-1 נדמה לי טען שזה בעיה בפלאטר, בספרייה זה לא היה, ועכשיו זה נמצא בכל המקומות שיש מקלדת
תמיד עדיף קודם לפרגן
תדע שהיה לי מאוד מורכב (והרבה זמן...) להתאים הכול למסך קטןברור, רק שחשבתי שזה בכלל לא מעסיק... (זה בראש שלי ככה כי בעבר סיוון כתב את זה, אבל אני מבין שעברו מאז הרבה מים אפילו בנחלי האכזב)
יישר כח גדול מאד על ההשקעה! -
כרגע גוגל בודקים גרסה לאנדרואיד, אחרי שהיא תתקבל זה יעלה בעז״ה לחנות של נטפרי - ואז יהיה פתאום לחץ מצד משתמשי אהדרואיד נוספים...
@י.-פל. כ"ש וכ"ש שכדאי שאני יכתוב...
כשכתבתי חשבתי על זה, בעבר לא מידי עדכנתי על בעיות באנדרואיד כי כנראה אין הרבה משתמשים, אבל אחרי שזה בחנות זה כבר סיפור אחר...
-
תסביר לי מה הבעיה
תמיד עדיף קודם לפרגן
לגבי מה שכתבת זה בטיפול -
צ צבי דורש ציון סימן נושא זה כשאלה ב
-
-
דבר נוסף, אני לא רואה אפשרות לתוספים באנדרואיד, זה בכוונה?
@י.-פל. התוכנה מציגה את האפשרות לתוספים רק במסך רחב-מחשב
במסך צר-טאבלט וכו' (כולל אם התוכנה פתוחה על חצי ממסך מחשב) התוכנה לא מציגה את התוספים
האם לתקן?
האם לעשות לדסקטופ בלבד? -
@צבי-דורש-ציון @י.-פל.
יש לי את הגרסא האחרונה מגוגל פלי
המקלדת לא עובדת בשום מקום חוץ ממתי שלא פתוח שום ספר, או שיש ספר פתוח ומחפשים בתוכו דברים@רר-רר תנסה להוריד את האחרונה מגיטהאב, עליה אני מדבר
-
דבר נוסף, אני לא רואה אפשרות לתוספים באנדרואיד, זה בכוונה?
@י.-פל. התוכנה מציגה את האפשרות לתוספים רק במסך רחב-מחשב
במסך צר-טאבלט וכו' (כולל אם התוכנה פתוחה על חצי ממסך מחשב) התוכנה לא מציגה את התוספים
האם לתקן?
האם לעשות לדסקטופ בלבד? -
מענין כי לפני יומים היה לי עדכון דרך הגוגל פלי וחשבתי שזה הגרסא האחרונה, לפני כן היה לי את גרסת הבדיקה, טוב אז נחכה שיהיה עדכון מסודר נבדוק,
האם היה שינוי שהיה אמור לעזור למקלדת?
@י.-פל. -
-
טוב
יצרתי db חדש עם הטבלאות אבל בלי הנתונים,
רוקנתי את כל התיקיה של התוכנה [ואת הלינקים וכו'] חוץ מספר אחד,
ועם כל זה בהפעלה הראשונה שאחרי טעינת הספריה - האפליקציה תקועה על מסך הפתיחה
תודה
-
כמה בעיות שנוצרות מכך שאי אפשר לגשת למיקום הספרייה:
- אי אפשר להכניס את קבצי הPDF של התלמוד בבלי
- וכן אי אפשר להוסיף ספרים אישיים (ההגדרה לא נמצאת אפילו), אם היה אפשר אולי היה פותר גם את הבעיה הקודמת (ה אני לא בטוח שקשור ישירות להנ"ל)
- אי אפשר לייצא ולייבא הערות אישיות
- וכן את הגיבוי של ההגדרות והסימניות וכו'
שכוייח!
-
כמה בעיות שנוצרות מכך שאי אפשר לגשת למיקום הספרייה:
- אי אפשר להכניס את קבצי הPDF של התלמוד בבלי
- וכן אי אפשר להוסיף ספרים אישיים (ההגדרה לא נמצאת אפילו), אם היה אפשר אולי היה פותר גם את הבעיה הקודמת (ה אני לא בטוח שקשור ישירות להנ"ל)
- אי אפשר לייצא ולייבא הערות אישיות
- וכן את הגיבוי של ההגדרות והסימניות וכו'
שכוייח!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות
)