בקשת מידע | הורדת תוכנת אוצריא בגירסת FULL
-
רק אני לא מצליח להוריד את אוצריא בגירסאה המלאה? ניסיתי כבר 4 פעמים דרך גיטאב ישירות, ועוד 3 פעמים דרך IDM - ולא עוזר כלום!
כל פעם זה נעצר באמצע ההורדה.
-
רק אני לא מצליח להוריד את אוצריא בגירסאה המלאה? ניסיתי כבר 4 פעמים דרך גיטאב ישירות, ועוד 3 פעמים דרך IDM - ולא עוזר כלום!
אני הצלחתי להוריד
זה קשור למהירות גלישה, אם הגלישה מידי איטית או חלשה מידי זה גורם לניתוק ההורדה באמצע
אני הורדתי את זה תוך 50 שניות עם סיבים.... -
אני הצלחתי להוריד
זה קשור למהירות גלישה, אם הגלישה מידי איטית או חלשה מידי זה גורם לניתוק ההורדה באמצע
אני הורדתי את זה תוך 50 שניות עם סיבים....@יהודי-צעיר אני עם סטיק באמת - אבל בעבר כן הצלחתי להוריד את גירסת הפול.
בכ"מ - זה חלק ממה שהIDM אמור לפתור, לא?
-
@יהודי-צעיר אני עם סטיק באמת - אבל בעבר כן הצלחתי להוריד את גירסת הפול.
@יהודי-צעיר אני עם סטיק באמת - אבל בעבר כן הצלחתי להוריד את גירסת הפול.
יש משהו בגיט שהקישור הורדה מתחלף כל פעם לכן זה לא פותר
זה נכון שהורדה עם IDM מהירה יותר ולכן יש פחות תקלות בהורדה, אבל אם לוקח לך שעה להוריד אז הרבה סיכויים שזה יכשל באמצע -
ועוד 3 פעמים דרך IDM - ולא עוזר כלום!
איך יתכן? IDM אמור להמשיך את ההורדה מהמיקום האחרון?!
כעת אני רואה שכתבת:@יהודי-צעיר כתב בבקשת מידע | הורדת תוכנת אוצריא בגירסת FULL:
זה לא טיעון בכלל:
אתה צריך ללחוץ על "רענן קישור הורדה", ומיד אחרי ההודעה על כך שהקישור רוענן - ללחוץ על המשך הורדה. -
ועוד 3 פעמים דרך IDM - ולא עוזר כלום!
איך יתכן? IDM אמור להמשיך את ההורדה מהמיקום האחרון?!
כעת אני רואה שכתבת:@יהודי-צעיר כתב בבקשת מידע | הורדת תוכנת אוצריא בגירסת FULL:
זה לא טיעון בכלל:
אתה צריך ללחוץ על "רענן קישור הורדה", ומיד אחרי ההודעה על כך שהקישור רוענן - ללחוץ על המשך הורדה.@י.-פל. אין לי כזה אופציה שם - אני אעלה תמונה מהנסיון הקרוב שלי
-
@י.-פל. אין לי כזה אופציה שם - אני אעלה תמונה מהנסיון הקרוב שלי
-
@י.-פל. לעשות את זה לפני תחילת ההורדה?
כי זה כן מתחיל להוריד - אבל עוצר באמצע -
@י.-פל. לעשות את זה לפני תחילת ההורדה?
כי זה כן מתחיל להוריד - אבל עוצר באמצע@י.-פל. לעשות את זה לפני תחילת ההורדה?
אתה צריך ללחוץ על "רענן קישור הורדה", ומיד אחרי ההודעה על כך שהקישור רוענן - ללחוץ על המשך הורדה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות