המלצה | רעיונות לתוספים שימושיים לאוצריא - הצעת רעיונות
-
@חנניה אני בעד, מאוד!!
רק בעבר הצעתי לפתח (טרום הרעיון של התוספים) בתוכנה ו @asz התלאהב, אבל @הבל-הבלים התנגד, לא זכיתי להבין מדוע,
אבל אולי בתור תוסף זה באמת יעבור מצידו, (אינני יודע אם זה שייך) -
@חנניה אני בעד, מאוד!!
רק בעבר הצעתי לפתח (טרום הרעיון של התוספים) בתוכנה ו @asz התלאהב, אבל @הבל-הבלים התנגד, לא זכיתי להבין מדוע,
אבל אולי בתור תוסף זה באמת יעבור מצידו, (אינני יודע אם זה שייך) -
הנה הפוסט שלו, ותראה שם הרבה שמבינים כמוך כמו שציינתי
https://otzaria.org/forum/post/12570אבל לגבי פיתוח אין לי שום שמץ....
(לשמחתי)
-
לא יודע מה זה וורד באוצריא, אני חשבתי שכדאי לפתח עורך טקסט עם ההגדרות של אוצריא, משהו שיכנס בברירת המחדל לספרים אישיים.
הכלים שם לא צריכים להיות מה שיש בוורד, אלא שיהיה מקביל לקידוד HTML לאוצריא, כותרות וכו'.זכור לי שפעם משהו פרסם במתמחים תוכנה של מעבד תמלילים מבוסס דפדפן, אולי זה יעזור למישהו...
-
לא יודע מה זה וורד באוצריא, אני חשבתי שכדאי לפתח עורך טקסט עם ההגדרות של אוצריא, משהו שיכנס בברירת המחדל לספרים אישיים.
הכלים שם לא צריכים להיות מה שיש בוורד, אלא שיהיה מקביל לקידוד HTML לאוצריא, כותרות וכו'.זכור לי שפעם משהו פרסם במתמחים תוכנה של מעבד תמלילים מבוסס דפדפן, אולי זה יעזור למישהו...
@מענין-לשמוע זה גם רעיון מצוין, רק שיש בזה חיסרון, שלא תוכל לפתוח קבצי וורד קיימים, אא"כ תמיר אותם קודם לספרים רגילים.
-
האמת אני הכנתי משהו בסגנון של הרב @מענין-לשמוע אבל זה היה צריך הרבה תיקונים והזמן לא נותן, אולי בהמשך אני יעבוד על זה.
-
@חד-בדרא סוף סוף, מישהו אחד מבין לליבי.
בוא נפתח קואלציה.
אולי תנסה?
יש לך מילה בתחום?
אני אפס בפיתוח -
מפתח נושאים בתלמוד
כיום ב"ה נתרבו הספרים הדנים בהרבה נושאים בתלמוד, כמו אוצר עיונים של עוז והדר, ערכי הש"ס, יהגה חכמה, שערי התלמוד, קובץ יסודות הש"ס ועוד ועודחשבתי שאם נתחיל לאנדקס את אותם רשימות ונעשה מפתח מסודר, וכשמישהו יחפש נושא, מיד יקפוץ לו באילו ספרים ובאיזה כרך יש מנושא זה, זה יכול ממש לשדרג את התוכנה
לי אישית יש מאגר לא קטן של חלק מהספרים שציינתי, ועוד
-
מפתח נושאים בתלמוד
כיום ב"ה נתרבו הספרים הדנים בהרבה נושאים בתלמוד, כמו אוצר עיונים של עוז והדר, ערכי הש"ס, יהגה חכמה, שערי התלמוד, קובץ יסודות הש"ס ועוד ועודחשבתי שאם נתחיל לאנדקס את אותם רשימות ונעשה מפתח מסודר, וכשמישהו יחפש נושא, מיד יקפוץ לו באילו ספרים ובאיזה כרך יש מנושא זה, זה יכול ממש לשדרג את התוכנה
לי אישית יש מאגר לא קטן של חלק מהספרים שציינתי, ועוד
-
@יום-חדש-מתחיל לא דיברתי על קובץ יסודות וחקירות אלא על קובץ יסודות הש"ס - משהו אחר
לגבי השימוש החופשי, איך אני יכול לדעת? אני יצרתי חלק מהם השאלה מבחינה חוקית אם מותר להפיץ רשמית?
-
הנה הפוסט שלו, ותראה שם הרבה שמבינים כמוך כמו שציינתי
https://otzaria.org/forum/post/12570אבל לגבי פיתוח אין לי שום שמץ....
(לשמחתי)
אבל לגבי פיתוח אין לי שום שמץ....
לשמחתי
סליחה על המילה , אבל אני מעריך מאוד מי שלומד, כמה שיותר הוא לומד - אני מעריך אותו יותר.
ומי שלא לומד, זה לא משנה לי בכלל האם הוא סתם מסתובב בפורומים, או כותב תוכנות וכדו'.
אם כבר, מי שכותב תוכנות ועוזר ללומדים שלא ע"מ לקבל פרס - אני מעריך אותו יותר ממי שלא כותב ורק משוטט בפורום...
-
@יום-חדש-מתחיל
מצטרף,תודה על ביאור דברי (רואים שאתה מתעסק בהדרת ספרים....
)בלי קשר לו הייתי יכול לכתוב שאני לא מסתובב בפורום גם הייתי כותב לשמחתי כי אותך חייבים כאן בשביל הספריה לא כמוני שלא מועיל הרבה אם בכלל) רק שאני עדין לא אבל בעתיד מקוה לחזור למוטב....
חושבני שאעבור לגיטהאב, שם גם אוכל לענות ישר במייל (אבל כאן לא, כמו שכתב בעבר @פלמנמוני לבקשת @יוסי-כהן) ולא להיכנס סתם לפורום רק חבל שלפתוח שם הערה א"א, -
@יום-חדש-מתחיל
)בלי קשר לו הייתי יכול לכתוב שאני לא מסתובב בפורום גם הייתי כותב לשמחתי כי אותך חייבים כאן בשביל הספריה לא כמוני שלא מועיל הרבה אם בכלל) רק שאני עדין לא אבל בעתיד מקוה לחזור למוטב....
חושבני שאעבור לגיטהאב, שם גם אוכל לענות ישר במייל (אבל כאן לא, כמו שכתב בעבר @פלמנמוני לבקשת @יוסי-כהן) ולא להיכנס סתם לפורום רק חבל שלפתוח שם הערה א"א,@יום-חדש-מתחיל
יש לי עצה טובה בשבילך:
בשביל לחזור למוטב אתה באמת לא חייב לעזוב פה ח"ו,
רק תנסה / תשתדל לא להסתובב בפורום
אלא ללכת ישר וממוקד, ומכוון מטרה....
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות