המלצה | רעיונות לתוספים שימושיים לאוצריא - הצעת רעיונות
-
@u88 לא אפשרי?
כי זה לדעתי יהיה נחמד מאד, במקום כל פעם לצאת מהתוכנה ולהיכנס לוורד, ככה כל הכרטיסיות לפניך, כולל המסמך שאת כותב@u88 לא אפשרי?
כי זה לדעתי יהיה נחמד מאד, במקום כל פעם לצאת מהתוכנה ולהיכנס לוורד, ככה כל הכרטיסיות לפניך, כולל המסמך שאת כותבמה יתן לך??
תפתח וורד ותספר לעצמך שזה חלק מאוצריא....
[ותוכל גם לחלק את המסך ולעבוד במקביל...]
אנא תסביר לנו-
מה זה 'לצאת מוורד' ומה זה 'להיכנס לאוצריא'?
אתה משלם על כל כניסה ויציאה?!
מאי נפ"מ אם אתה עובר מחלון לחלון או מכרטיסייה לכרטיסיה?
-
@u88 לא אפשרי?
כי זה לדעתי יהיה נחמד מאד, במקום כל פעם לצאת מהתוכנה ולהיכנס לוורד, ככה כל הכרטיסיות לפניך, כולל המסמך שאת כותבמה יתן לך??
תפתח וורד ותספר לעצמך שזה חלק מאוצריא....
[ותוכל גם לחלק את המסך ולעבוד במקביל...]
אנא תסביר לנו-
מה זה 'לצאת מוורד' ומה זה 'להיכנס לאוצריא'?
אתה משלם על כל כניסה ויציאה?!
מאי נפ"מ אם אתה עובר מחלון לחלון או מכרטיסייה לכרטיסיה?
-
@איש-שלו יותר נוח לעבור בין לשוניות ללעבור לוורד, שם אין כרטיסיות של כל הספרים פתוחים.
אגב, למה שזה לא יהי אפ'?
את סייר הקבצים אפ' לפתוח דרך כל תוכנה? אז למה וורד לא?@איש-שלו יותר נוח לעבור בין לשוניות ללעבור לוורד, שם אין כרטיסיות של כל הספרים פתוחים.
אגב, למה שזה לא יהי אפ'?
את סייר הקבצים אפ' לפתוח דרך כל תוכנה? אז למה וורד לא?אנא תסביר לי ברור, כי לא זכיתי להבין.
כשאתה עובר לוורד - התוכנה של אוצריא נעלמת/נסגרת/ מתאפסת?
[האם בחד"מ או במחשב בישיבה מאשרים שתהיה פתוחה על המסך רק תוכנה אחת בכל רגע נתון?!]
למה אתה צריך כרטיסיות של כל הספרים בתוך הוורד עצמו ? -
@איש-שלו יותר נוח לעבור בין לשוניות ללעבור לוורד, שם אין כרטיסיות של כל הספרים פתוחים.
אגב, למה שזה לא יהי אפ'?
את סייר הקבצים אפ' לפתוח דרך כל תוכנה? אז למה וורד לא?אנא תסביר לי ברור, כי לא זכיתי להבין.
כשאתה עובר לוורד - התוכנה של אוצריא נעלמת/נסגרת/ מתאפסת?
[האם בחד"מ או במחשב בישיבה מאשרים שתהיה פתוחה על המסך רק תוכנה אחת בכל רגע נתון?!]
למה אתה צריך כרטיסיות של כל הספרים בתוך הוורד עצמו ?[האם בחד"מ או במחשב בישיבה מאשרים שתהיה פתוחה על המסך רק תוכנה אחת בכל רגע נתון?!]
אם לך יש שתי מטר מסך, זה לא הופך להיות נחלת הכלל.
במחשב הנייד שלי נפתח מסך אחד.., ביותר מחלון אחד אי אפ' לראות כלום...
אני מעוניין באופ' שתתן לי אפ' לעבור בין הספרים באוצריא לוורד ככרטסיה למעלה, כך ניתן בכל רגע נתון בוורד להחליט איזה ספר אתה פותח.
רק תחשוב שאת כל הספרים הפתוחים באוצריא היית פותח אחרי מעבר דרך מסך ספרייה..מאי נפ"מ אם אתה עובר מחלון לחלון או מכרטיסייה לכרטיסיה?
הרבה יותר מהר
אגב, אתה בכללי נגד אוצרניק? או בשמו כיום 'זית בכלי קודש'?
-
@חנניה אני בעד, מאוד!!
רק בעבר הצעתי לפתח (טרום הרעיון של התוספים) בתוכנה ו @asz התלאהב, אבל @הבל-הבלים התנגד, לא זכיתי להבין מדוע,
אבל אולי בתור תוסף זה באמת יעבור מצידו, (אינני יודע אם זה שייך) -
@חנניה אני בעד, מאוד!!
רק בעבר הצעתי לפתח (טרום הרעיון של התוספים) בתוכנה ו @asz התלאהב, אבל @הבל-הבלים התנגד, לא זכיתי להבין מדוע,
אבל אולי בתור תוסף זה באמת יעבור מצידו, (אינני יודע אם זה שייך) -
הנה הפוסט שלו, ותראה שם הרבה שמבינים כמוך כמו שציינתי
https://otzaria.org/forum/post/12570אבל לגבי פיתוח אין לי שום שמץ....
(לשמחתי)
-
לא יודע מה זה וורד באוצריא, אני חשבתי שכדאי לפתח עורך טקסט עם ההגדרות של אוצריא, משהו שיכנס בברירת המחדל לספרים אישיים.
הכלים שם לא צריכים להיות מה שיש בוורד, אלא שיהיה מקביל לקידוד HTML לאוצריא, כותרות וכו'.זכור לי שפעם משהו פרסם במתמחים תוכנה של מעבד תמלילים מבוסס דפדפן, אולי זה יעזור למישהו...
-
לא יודע מה זה וורד באוצריא, אני חשבתי שכדאי לפתח עורך טקסט עם ההגדרות של אוצריא, משהו שיכנס בברירת המחדל לספרים אישיים.
הכלים שם לא צריכים להיות מה שיש בוורד, אלא שיהיה מקביל לקידוד HTML לאוצריא, כותרות וכו'.זכור לי שפעם משהו פרסם במתמחים תוכנה של מעבד תמלילים מבוסס דפדפן, אולי זה יעזור למישהו...
@מענין-לשמוע זה גם רעיון מצוין, רק שיש בזה חיסרון, שלא תוכל לפתוח קבצי וורד קיימים, אא"כ תמיר אותם קודם לספרים רגילים.
-
האמת אני הכנתי משהו בסגנון של הרב @מענין-לשמוע אבל זה היה צריך הרבה תיקונים והזמן לא נותן, אולי בהמשך אני יעבוד על זה.
-
@חד-בדרא סוף סוף, מישהו אחד מבין לליבי.
בוא נפתח קואלציה.
אולי תנסה?
יש לך מילה בתחום?
אני אפס בפיתוח -
מפתח נושאים בתלמוד
כיום ב"ה נתרבו הספרים הדנים בהרבה נושאים בתלמוד, כמו אוצר עיונים של עוז והדר, ערכי הש"ס, יהגה חכמה, שערי התלמוד, קובץ יסודות הש"ס ועוד ועודחשבתי שאם נתחיל לאנדקס את אותם רשימות ונעשה מפתח מסודר, וכשמישהו יחפש נושא, מיד יקפוץ לו באילו ספרים ובאיזה כרך יש מנושא זה, זה יכול ממש לשדרג את התוכנה
לי אישית יש מאגר לא קטן של חלק מהספרים שציינתי, ועוד
-
מפתח נושאים בתלמוד
כיום ב"ה נתרבו הספרים הדנים בהרבה נושאים בתלמוד, כמו אוצר עיונים של עוז והדר, ערכי הש"ס, יהגה חכמה, שערי התלמוד, קובץ יסודות הש"ס ועוד ועודחשבתי שאם נתחיל לאנדקס את אותם רשימות ונעשה מפתח מסודר, וכשמישהו יחפש נושא, מיד יקפוץ לו באילו ספרים ובאיזה כרך יש מנושא זה, זה יכול ממש לשדרג את התוכנה
לי אישית יש מאגר לא קטן של חלק מהספרים שציינתי, ועוד
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות