שיתוף | איזה כיף לחזור לאוצריא
-
כיף לשמוע!
אם הייתם יודעים כמה זמן שורפים ה״מתכנתים״, כמה מאמצים צריך - והכל כדי לבוא לכולל, לרדת לביהמ״ד הקרוב, ולראות מחשבים עם אוצריא... עושה נחת!
יום א׳ הייתי באוטובוס, מחשב פתוח, מנסה לעשות משהו בדוחק... ואז הסתובבבתי, ראיתי אברך יושב עם מחשב, הוא ישב עקום - וראיתי את אוצריא פתוח לו... עשה לי טוב על הלב... -
כיף לשמוע!
אם הייתם יודעים כמה זמן שורפים ה״מתכנתים״, כמה מאמצים צריך - והכל כדי לבוא לכולל, לרדת לביהמ״ד הקרוב, ולראות מחשבים עם אוצריא... עושה נחת!
יום א׳ הייתי באוטובוס, מחשב פתוח, מנסה לעשות משהו בדוחק... ואז הסתובבבתי, ראיתי אברך יושב עם מחשב, הוא ישב עקום - וראיתי את אוצריא פתוח לו... עשה לי טוב על הלב... -
כיף לשמוע!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות