הצעת ייעול | הצעת יעול למסך ההגדרות
-
כרגע יש בתוכנה שני לחצנים להגדרות אחד של כל ההגדרות בסרגל הצד והשני בסרגל העליון לכל מסך ההגדרות שלו בפני עצמם
במקום שני כפתורים נפרדים (בצד ולמעלה), אני מציע להשאיר רק את הכפתור בסרגל העליון. לחיצה עליו תפתח את דף ההגדרות הכללי, כשברירת המחדל תהיה הלשונית הספציפית של המסך שבו המשתמש נמצא כרגע.
@asz @י.-פל. -
כרגע יש בתוכנה שני לחצנים להגדרות אחד של כל ההגדרות בסרגל הצד והשני בסרגל העליון לכל מסך ההגדרות שלו בפני עצמם
במקום שני כפתורים נפרדים (בצד ולמעלה), אני מציע להשאיר רק את הכפתור בסרגל העליון. לחיצה עליו תפתח את דף ההגדרות הכללי, כשברירת המחדל תהיה הלשונית הספציפית של המסך שבו המשתמש נמצא כרגע.
@asz @י.-פל.@D9 רעיון יפה
בעצם, יש 2 נושאים ברעיון שלך, אחד, שבמסך הראשי שבתוכנה (עם עוד כמה מסכים) יש 2 כפתורי הגדרות,
והשני, לעבור משם לטאב ההגדרות שמשויך לחלון
עם הראשון אני מסכים, אבל על השני אני מסתפק,
אישית, אני מעדיף להשאיר את זה, רק אני יעביר את זה מקום, אני מקווה בעתיד הקרוב -
@D9 רעיון יפה
בעצם, יש 2 נושאים ברעיון שלך, אחד, שבמסך הראשי שבתוכנה (עם עוד כמה מסכים) יש 2 כפתורי הגדרות,
והשני, לעבור משם לטאב ההגדרות שמשויך לחלון
עם הראשון אני מסכים, אבל על השני אני מסתפק,
אישית, אני מעדיף להשאיר את זה, רק אני יעביר את זה מקום, אני מקווה בעתיד הקרוב -
@asz כתב בהצעת ייעול | הצעת יעול למסך ההגדרות:
אני יעביר את זה מקום, אני מקווה בעתיד הקרוב
לא הבנתי את מה תעביר כל לחצן פותח מסך שונה לחלוטין של הגדרות אי אפשר להעביר בלי לאחד אותם
@D9 היתה אזעקה, ושלחתי בלי לסיים את ההודעה...
אני לא אוהב דיאלוגים מיותרים, ולכן הייתי רוצה שזה יהיה עם מפרשים/הערות
רק שבשביל זה צריך לעשות שינוי בסרגל שם, כדי שזה ייראה הגיוני
יש לי רעיון בראש, רק שעכשיו אני עסוק בדברים אחרים, שיקלו עלי כשאני ירצה לערוך ולהתאים את מסך עיון
והתכוונתי להוסיף בהודעה הקודמת, שיש מעלה מאוד גדולה כשרואים על מה משפיעה ההגדרה ואיך זה נראה בפועל -
@D9 היתה אזעקה, ושלחתי בלי לסיים את ההודעה...
אני לא אוהב דיאלוגים מיותרים, ולכן הייתי רוצה שזה יהיה עם מפרשים/הערות
רק שבשביל זה צריך לעשות שינוי בסרגל שם, כדי שזה ייראה הגיוני
יש לי רעיון בראש, רק שעכשיו אני עסוק בדברים אחרים, שיקלו עלי כשאני ירצה לערוך ולהתאים את מסך עיון
והתכוונתי להוסיף בהודעה הקודמת, שיש מעלה מאוד גדולה כשרואים על מה משפיעה ההגדרה ואיך זה נראה בפועל -
@asz כתב בהצעת ייעול | הצעת יעול למסך ההגדרות:
והתכוונתי להוסיף בהודעה הקודמת, שיש מעלה מאוד גדולה כשרואים על מה משפיעה ההגדרה ואיך זה נראה בפועל
לכן אפשר להעביר את כל דף ההגדרות לחלון קופץ כמו שמקובל בהרבה תוכנות
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות