באג | סרגל הניווט קופץ לאמצע הספר
-
אני היחיד שנתקל בזה?

כמה פעמים קרה לי שפתאום אני פותח את סרגל הניווט והוא אוחז סתם באמצע הספר, עכשיו הצלחתי לתפוס לפחות את אחד הסיטואציות שבהם זה קורה (אין לי מושג אם זה הסיבה היחידה)
-
צ צבי דורש ציון סימן נושא זה כשאלה
-
אני היחיד שנתקל בזה?

כמה פעמים קרה לי שפתאום אני פותח את סרגל הניווט והוא אוחז סתם באמצע הספר, עכשיו הצלחתי לתפוס לפחות את אחד הסיטואציות שבהם זה קורה (אין לי מושג אם זה הסיבה היחידה)
לא מצאתי דיווח רלוונטי זהה לבאג שתיארת, שבו סרגל הניווט קופץ לאמצע הספר בעת פתיחתו, בפורום אוצריא או בפורום מתמחים טופ.
נמצאו דיווחים כלליים יותר על בעיות הקשורות לחלונית הניווט, כמו "חלונית ניווט לא עובד בספרים רבים" לאחר עדכון גרסה, וכן באגים של "קפיצה" כללית בעת אינטראקציה עם הטקסט או המפרשים. עם זאת, התיאור הספציפי שלך, המלווה ב-GIF, מתאר בעיה שונה במעט.
מכיוון שאוצריא היא תוכנת קוד פתוח, הדרך המומלצת לדווח על באגים היא באמצעות פתיחת בעיה (Issue) בגיטהאב של התוכנה.
אתה יכול לפתוח בעיה חדשה בגיטהאב התוכנה: https://github.com/Sivan22/otzaria/issues
אנא ציין בתיאור הבעיה את כל הפרטים שציינת כאן, כולל צילום ה-GIF וכן את הסיטואציה שבה הצלחת לתפוס את התקלה.
-
@צבי-דורש-ציון יש לך את שאר הסימניות או שהם נעלמו?
-
@צבי-דורש-ציון יש לך את שאר הסימניות או שהם נעלמו?
@צפניה אתה שואל אם אני יכול לגלול בחזרה למעלה?
אם כן התשובה היא כן, זה רק עובר משום מה לשם -
אני היחיד שנתקל בזה?

@צבי-דורש-ציון כתב בבאג | סרגל הניווט קופץ לאמצע הספר:
אני היחיד שנתקל בזה?

אכן הבאג קיים לכולם
בכל מקרה שאתה לוחץ על הכותרת ראשית של הספר בחלון הניווט (יתכן שגם כותרות שיש תחתיהם תת כותרות) באופן אוטומטי סרגל הניווט קופץ עשרות כותרות קדימה.
יתכן שהבאג קורה בעוד פעמים. -
אני היחיד שנתקל בזה?

@צבי-דורש-ציון @יהודי-צעיר עדיין קורה למישהו?
-
@פלמנמוני כתב בבאג | סרגל הניווט קופץ לאמצע הספר:
אני כבר לא מעודכן בגירסאות האחרונות מאז שצריך להוריד קובץ DB מוכן.
-
פ פלמנמוני סימן נושא זה כנפתר