להורדה | תוכנת עדכון אופליין
-
@יהודה-זקש
ולמה? -
-
@יהודה-זקש גם אפשרות לעדכון הספריה תתוקן תודה מראש
-
-
2026-10-05T16:18:23.271905 [INFO] checkOnline (ספרייה): latest=31 companions=[תלמוד בבלי]
2026-10-05T16:25:36.670887 [INFO] הורדת הקובץ הנלווה "תלמוד בבלי" נכשלה: TimeoutException after 0:00:30.000000: No stream event
2026-10-05T16:39:31.258566 [ERROR] הורדת עדכוני ספרייה נכשלה
error: TimeoutException after 0:00:30.000000: No stream event
פעם אחר פעם הוא נכשל בהורדה -
שים לב שהוא לא כותב לך עדכון על הספריה אלא רק על הקבצים הנלווים
כן זה אחרי 3 פעמים!!
בנוסף אחרי מה שהעלתי שקרה כמה פעמים עשיתי בדיקת עדכונים והוא החליט שאני כבר לא צריך עדכון על זה
צריך לבדוק את המנגנון שלו -
@צפניה
תבדוק אם יש לך בקבצי העדכון של הספריה עדכון של V31
בנתיב הזה
OtzariaData\mirror\library@יהודה-זקש כן יש
-
@יהודה-זקש כן יש
-
-
לא יודע עדכנתי היה מצויין שמוריד V27 ואז נכשל ניסיתי מחדש והתחיל להוריד V23

-
-
לא יודע עדכנתי היה מצויין שמוריד V27 ואז נכשל ניסיתי מחדש והתחיל להוריד V23

-
@יועץ-תורני
יתוקן בגרסה הבאה
@shishko
ג"כ יתוקן@יהודה-זקש נמתין כבר חשבתי להוריד וליסוע למישהו לעדכן לו מתי לדעתך זה יהיה מתוקן?
-
-
@צפניה
להמשך האבחון צריך את שני הקבצים מהכונן: OtzariaData\mirror\library\releases.json ו־OtzariaData\library_state.json@יהודה-זקש
releases.json
את השני אין לי
עריכה : מצאתי library_state.json -
@יהודה-זקש ההורדה נכשלת שוב ושוב בעת הורדת המילון המקורב לאחר כ 20 אחוז מצורף לוג מלא
launcher.log -
@יהודה-זקש
releases.json
את השני אין לי
עריכה : מצאתי library_state.json -
@צפניה
עכשיו את זה
OtzariaData\mirror\library\assets\v31-20261004170255\patch-v29-v31.db.zst.manifest.json -
-
למה הוא לא מוריד לי db של 31?

תרגום: המאגר המלא הזמין להורדה מגיע רק לגרסה 28, שאינה חדשה יותר מהגרסה שכבר מותקנת (28). התקנתו תחליף את הספרייה בגרסה ישנה יותר, במקום לעדכן אותה לגרסה 31. לכן העדכון לא בוצע. נדרש מאגר מלא חדש יותר, או גרסה חדשה של התוכנה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות