בירור | פיתוח נסיוני | ש"ס עם טקסט חי מתוך המסד
-
רבותיי מסכת ברכות מאוד מאוד משובש עקב העובדה שעוד לא עשו לו חיתוך מחדש
העליתי פי די אף יש מתנדב?
https://otzaria.org/forum/post/39024רבותיי מסכת ברכות מאוד מאוד משובש עקב העובדה שעוד לא עשו לו חיתוך מחדש
העליתי פי די אף יש מתנדב?
https://otzaria.org/forum/post/39024עדכון
באמצע OCR מחדש. -
רבותיי תודה על המשוב יש הרבה דפים שיש בהם פאשלות
זה בדיוק המטרה של האתר
נא לא לדווח פה
יצרתי טופס ייעודי עבור דיווחים
https://forms.gle/3gnQQduX3i84Wqh87
תודהכתובת האתר המעודכנת
https://talmud.otzaria.org/שימו לב האתר זמני ונועד עבור דיווח שיבושים - תודה מראש
הפרטים עדוכנו גם כן בפוסט המקור בתחילת השרשור לא צריך לחפש את הפוסט הזה דווקא.
-
עד שלא יסודר קצת על מסכת ברכות אין עניין לדווח
כמו"כ מסכתות שברובם משובשות או שלא קיימות אפשר לדווח כאן לא צריך למלאות את הטופס -
@pcinfogmach
בכוונה לא שמת את המילה האחרונה של כל עמוד? זו שמוזחת, למטה? -
@pcinfogmach
בכוונה לא שמת את המילה האחרונה של כל עמוד? זו שמוזחת, למטה?@pcinfogmach
בכוונה לא שמת את המילה האחרונה של כל עמוד? זו שמוזחת, למטה?זה נצרך?
-
@pcinfogmach
@pcinfogmach
ככה נראה דף גמרא... -
@pcinfogmach
ככה נראה דף גמרא...@pcinfogmach
ככה נראה דף גמרא...בוא נשמע מה עוד אנשים חושבים לפני שאטרח
אני מעדיף לא לעשות את זה יותר קל לי בלי אבל אם ממש צריך וכולם מסכימים פה אחד שתריך אז אעשה את זה בלי נדר בהמשך -
@pcinfogmach
@pcinfogmach
וכך גם יהיה יותר קל לעקוב אחרי פספוסי דפים / מילים וכדו'
-
@pcinfogmach
מתנצל שאני לא מדווח בדף הייעודי: דיווחתי על תמורה ב., אך כעת אני רואה שכל המסכת משובשת בצורה זוועתית...
עריכה: כנ״ל כריתות.
עריכה נוספת: כנ״ל מעילה.האם יתכן שכל קדשים בעייתי?
-
רבותיי תודה על המשוב יש הרבה דפים שיש בהם פאשלות
זה בדיוק המטרה של האתר
נא לא לדווח פה
https://forms.gle/3gnQQduX3i84Wqh87
תודהכתובת האתר המעודכנת
https://talmud.otzaria.org/שימו לב האתר זמני ונועד עבור דיווח שיבושים - תודה מראש
הפרטים עדוכנו גם כן בפוסט המקור בתחילת השרשור לא צריך לחפש את הפוסט הזה דווקא.
מדהים!
מאוד קליל ונוח.
ואם תהיה אפשרות להדביק תמונה במקום לבחור קובץ זה יהיה עוד יותר קל:

-
@pcinfogmach גם אני מצטרף לדעתו של הרב@י.-פל. להוספת המילה האחרונה, בדיוק חשבתי על זה היום כשעברתי על הדפים שם, זה היה חסר
-
@pcinfogmach גם אני חושב שהמילה האחרונה נצרכת ל"צורת הדף", אבל נראה לי שזה צריך להיות שלב ב
-
מדהים!
מאוד קליל ונוח.

ואני אפרש:
כשעושים צילום מסך, להדביק ישירות, זה עשירית עבודה אל מול המצב העכשוי, של: שמירה, (לחפש מיקום השמירה...) ולהוסיף כקובץ.מלבד זאת, אני חוזר על המלצתי:
צדיק-וטוב-לו כתב:
כלומר היהי ניתן בקליק ימני על דף מסוים, או שיהיה כפתור על כל דף - של דיווח.
משער שבעולם הAI והאוטומציה דהיום, אפשר לעשות שזה ישלח לך בצורה מסודרת כמו הטפסים.
-
ואני אפרש:
כשעושים צילום מסך, להדביק ישירות, זה עשירית עבודה אל מול המצב העכשוי, של: שמירה, (לחפש מיקום השמירה...) ולהוסיף כקובץ.מלבד זאת, אני חוזר על המלצתי:
צדיק-וטוב-לו כתב:
משער שבעולם הAI והאוטומציה דהיום, אפשר לעשות שזה ישלח לך בצורה מסודרת כמו הטפסים.
אף פעם לא בדקתי
צריך לבדוק
בלי לבדוק לכאורה זה צורך שרת -
ואני אפרש:
צדיק-וטוב-לו כתב:
@דאנציג כתב:
ואני אפרש:
כשעושים צילום מסך, להדביק ישירות, זה עשירית עבודה אל מול המצב העכשוי, של: שמירה, (לחפש מיקום השמירה...) ולהוסיף כקובץ.מכופיא זה מה שגוגל נותן לי לעשות.....
אם יש למישהו מידע בנושא אשמח לשמוע -
@דאנציג כתב:
ואני אפרש:
כשעושים צילום מסך, להדביק ישירות, זה עשירית עבודה אל מול המצב העכשוי, של: שמירה, (לחפש מיקום השמירה...) ולהוסיף כקובץ.מכופיא זה מה שגוגל נותן לי לעשות.....
אם יש למישהו מידע בנושא אשמח לשמוע@pcinfogmach תעשה טופס באתר שישלח בקשה לגוגל סקריפט ברקע
-
@pcinfogmach תעשה טופס באתר שישלח בקשה לגוגל סקריפט ברקע
@פלמנמוני כמדומה שהגבת על פוסט ב, וכוונתך בעצם על פוסט א.
יתכן? -
@פלמנמוני כמדומה שהגבת על פוסט ב, וכוונתך בעצם על פוסט א.
יתכן?@צדיק-וטוב-לו על שתיהם יחד
-
אף פעם לא בדקתי
צריך לבדוק
בלי לבדוק לכאורה זה צורך שרתמשער שבעולם הAI והאוטומציה דהיום, אפשר לעשות שזה ישלח לך בצורה מסודרת כמו הטפסים.
אף פעם לא בדקתי
צריך לבדוק
בלי לבדוק לכאורה זה צורך שרתהשרת שמריץ את האתר עצמו (דפי קלאודפלייר) יכול גם הוא לשלוח לך ישירות לכאו' אם רק תעשה כמה שורות קוד שישתמשו בפרטי SMTP שתתן לו בשביל לשלוח, וזה אפשרי או ע"י סיסמת אפליקציה לחשבון גוגל שלך, או שאולי אוצריא תסכים לנדב את הפרטים של השליחה מהדומיין של אוצריא (אני לא מוסמך לנדב בשמה כמובן)
-
אף פעם לא בדקתי
צריך לבדוק
בלי לבדוק לכאורה זה צורך שרתהשרת שמריץ את האתר עצמו (דפי קלאודפלייר) יכול גם הוא לשלוח לך ישירות לכאו' אם רק תעשה כמה שורות קוד שישתמשו בפרטי SMTP שתתן לו בשביל לשלוח, וזה אפשרי או ע"י סיסמת אפליקציה לחשבון גוגל שלך, או שאולי אוצריא תסכים לנדב את הפרטים של השליחה מהדומיין של אוצריא (אני לא מוסמך לנדב בשמה כמובן)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות