להורדה | תוכנת עדכון אופליין
-
@יהודה-זקש סליחה התכוונתי הוא לא זיהה לי עדכון מה997 לא יציב ל997 יציב
-
@יהודה-זקש סליחה התכוונתי הוא לא זיהה לי עדכון מה997 לא יציב ל997 יציב
-
@יהודה-זקש היה לי בנייד 997 גרסה לא יציבה, הערב עודכן בתוכנת אופליין שיצרת 997 בגרסה יציבה, הכנסתי לנייד והוא רושם שמותקנת לי הגרסה הכי חדשה.
מספיק ארוך?
נ.ב. מה זה היציב הזה? זה פורסם? או שזה ה997 פריוויו 2? -
@יהודה-זקש היה לי בנייד 997 גרסה לא יציבה, הערב עודכן בתוכנת אופליין שיצרת 997 בגרסה יציבה, הכנסתי לנייד והוא רושם שמותקנת לי הגרסה הכי חדשה.
מספיק ארוך?
נ.ב. מה זה היציב הזה? זה פורסם? או שזה ה997 פריוויו 2? -
@eli8565
זה שאוצריא החליטה להפוך את התוכנה ליציבה לא אומר שהתוכנה השתנתה, ומכאן הדרך פשוטה לזה שאין שום עדכון
אני טועה איפה שהוא?@יהודה-זקש אבל יצא פריוויו 2
-
@יהודה-זקש אבל יצא פריוויו 2
@eli8565
בעקרון אין שום דרך לגרום לוינדוס לדווח איזה גירסה הוא מחזיק אחרי ה997, וזה הסיבה שלא היה עדכון מתוך אוצריא עצמה, מה שעשיתי באחת הגרסאות האחרונות שהתוכנה עצמה זוכרת בכל מחשב איזה תוכנה היא התקינה וככה אם יש התקדמות רק במספר שאחרי ה+ הוא יודע לעדכן, מחשב שעודכן קודם לזה פשוט אין שום דרך לדעת שיצא גרסה נוספת, פשוט תלחץ על עדכון חוזר ומכאן והלאה התוכנה תזכור מה בדיוק מותקן לך במחשב
מקווה שאני מספיק ברור -
מצטער, אבל תצא בקרוב גרסה שלישית... בגלל דרישה של @יום-חדש-מתחיל
-
אני מנסה להשתמש בתוכנה לעדכון אישי.
עדכנתי תחילה דרך המחשב שלי את מספר הספריה שלי [27]
כעת אני מתחבר למחשב מקוון והוא כותב "הורדת הספריה כבויה בהגדרות - היא לא תיכלל בהורדה"
אז איך אני מוריד עדכון אישי לספריה שלי שתקפיץ אותי לספריה העדכניתנוסף שש''כ, שווה!
-
@יהודה-זקש
אוקיי.כפתור הורדת ספריה כתוב מתחתיו "הרכיב הכבד", ובגלל שאני רציתי עדכון אישי שהוא רזה, חשבתי שצריך לסגור אותו.
תודה על המענה
-
@יהודה-זקש בתוכנה או גם בספרייה?
-
@יהודה-זקש בתוכנה או גם בספרייה?
-
באג בתוכנה: כשמתקינים את הספרייה מחדש, הוא עולה בברירת מחדל לappdata/roaming/otzaria/books. וכשהתוכנה נפתח אוצריא לא מזהה את מיקום הספרייה, וצריך להגדיר את המיקום ידני, וזה גורם בעייות לטכנופובים שלא מבינים בענין.
נראה שיש שתי אפציות לתקן את זה;- שאוצריא יזהה מיקום הספרייה בעלייה כמו שתוכנת העדכון עושה אוטומטי
- שברירת מחדל של התקנת הספרייה יהיה בprogramdata
@otzaria-bot אם זה קשור לאוצריא תפתח issue לזה
@י.-פל.
-
באג בתוכנה: כשמתקינים את הספרייה מחדש, הוא עולה בברירת מחדל לappdata/roaming/otzaria/books. וכשהתוכנה נפתח אוצריא לא מזהה את מיקום הספרייה, וצריך להגדיר את המיקום ידני, וזה גורם בעייות לטכנופובים שלא מבינים בענין.
נראה שיש שתי אפציות לתקן את זה;- שאוצריא יזהה מיקום הספרייה בעלייה כמו שתוכנת העדכון עושה אוטומטי
@י.-פל.
-
@י.-פל.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות