בקשה | באגים בגרסה 0.9.97 - יש לכתוב אך ורק כאן.
-

שימו לב לכיתוב שנתקע כאן
גם אחרי שאני עובר לספר אחר
מבדיקה שלי זה קרה לי רק בשש"כ ולא בספרים אחרים [למותר לציין שלא עברתי על כל הספרים הקיימים...]@יהודה-זקש נסגרה כעת בעיה בגיטהאב המקושרת לפוסט זה. לפרטים נוספים: https://github.com/Otzaria/otzaria/issues/1364
-
באג מעניין
נמצא בחדשה שיצאה היום, יתכן שגם בקודמת
אם אני בתוסף ואמר כך לוחץ קונטרול + טאב למעבר לטאב אחרי במסך עיון והטאב שאחריו הוא "חיפוש" ולא "ספר" הוא עובר אליו אבל נתקע בו כלומר לחיצה חחוזרת על הקיצור לא עושה כלום ולא מעבירה לטאב הבא או הקודם
@חד-צורבא תודה על הדיווח! כדי לאתר את הבעיה בדיוק, אשמח לתשובות על כמה בדיקות קצרות:
-
בלי תוסף בכלל: מטאב של ספר לחיצה על Ctrl+Tab כך שהטאב הבא הוא "חיפוש", ואז שוב Ctrl+Tab — האם עובר הלאה, או נתקע גם כן?
-
כשהטאב "תקוע" בחיפוש — האם אפשר להקליד מיד בשדה החיפוש (רואים סמן מהבהב בשדה)?
-
אם לוחצים עם העכבר בתוך טאב החיפוש — האם Ctrl+Tab חוזר לעבוד?
-
האם אתה מחזיק את Ctrl לחוץ ולוחץ Tab כמה פעמים ברצף, או משחרר את Ctrl בין לחיצה ללחיצה?
-
באיזה תוסף זה קרה?
תודה!
-
-
@shishko אם כבר, זה לבטל את הקדמה הכפויה של חלון העליה, ואם אתה לוחץ על משהו אחר הוא ייעלם, כמו בוורד.
בכל מקרה גם בתוכנות שהוא לא נעלם, אבל כמדומה שכשהחלון הראשי עולה אז הוא לא בקידמה, אין תחת ידי כעת תוכנת אדובי לבדוק את זה -
@חד-צורבא תודה על הדיווח! כדי לאתר את הבעיה בדיוק, אשמח לתשובות על כמה בדיקות קצרות:
-
בלי תוסף בכלל: מטאב של ספר לחיצה על Ctrl+Tab כך שהטאב הבא הוא "חיפוש", ואז שוב Ctrl+Tab — האם עובר הלאה, או נתקע גם כן?
-
כשהטאב "תקוע" בחיפוש — האם אפשר להקליד מיד בשדה החיפוש (רואים סמן מהבהב בשדה)?
-
אם לוחצים עם העכבר בתוך טאב החיפוש — האם Ctrl+Tab חוזר לעבוד?
-
האם אתה מחזיק את Ctrl לחוץ ולוחץ Tab כמה פעמים ברצף, או משחרר את Ctrl בין לחיצה ללחיצה?
-
באיזה תוסף זה קרה?
תודה!
- במעבר מספר לחיפוש זה לא קורה
- אין שם שדה חיפוש אין לי מושג על מה אתה מדבר, בכל אופן ניסתי להקליד ולא ראיתי שמוקלד בשום מקום
- בדקתי עכשיו ולחיצה בפנים זה לא עוזר, אלא אם כן לוחצים על אחת התוצאות שאז זה פותח את התוצוגה מקדימה, אז זה חוזר לעבוד
- ניסיתי את שני האופציות וזה תקוע בשניהם
- שני טורים וכן וורד לאוצריא, אני יכול להוריד עוד תוספים ולבדוק, אני לא חושב שזה קשור לתוסף מסויים אם זה כבר קרה לי בשני תוספים
בבקשה!
-
-
- במעבר מספר לחיפוש זה לא קורה
- אין שם שדה חיפוש אין לי מושג על מה אתה מדבר, בכל אופן ניסתי להקליד ולא ראיתי שמוקלד בשום מקום
- בדקתי עכשיו ולחיצה בפנים זה לא עוזר, אלא אם כן לוחצים על אחת התוצאות שאז זה פותח את התוצוגה מקדימה, אז זה חוזר לעבוד
- ניסיתי את שני האופציות וזה תקוע בשניהם
- שני טורים וכן וורד לאוצריא, אני יכול להוריד עוד תוספים ולבדוק, אני לא חושב שזה קשור לתוסף מסויים אם זה כבר קרה לי בשני תוספים
בבקשה!
פוסט זה נמחק! -
באג מעניין
נמצא בחדשה שיצאה היום, יתכן שגם בקודמת
אם אני בתוסף ואמר כך לוחץ קונטרול + טאב למעבר לטאב אחרי במסך עיון והטאב שאחריו הוא "חיפוש" ולא "ספר" הוא עובר אליו אבל נתקע בו כלומר לחיצה חחוזרת על הקיצור לא עושה כלום ולא מעבירה לטאב הבא או הקודם
@חד-צורבא נסגרה כעת בעיה בגיטהאב המקושרת לפוסט זה. לפרטים נוספים: https://github.com/Otzaria/otzaria/issues/1349
-
[[topic:post-is-deleted]]
@Otzaria-Bot כן גם קונטרול +W לא עובד
אגב, עשיתי בדיקה נוספת וגיליתי שגם אם אחרי זה כלומר אחרי שעברתי לחיפוש והקיצור לא עובד, ואני לוחץ עם העכבר על הטאב של התוסף הוא עדיין תקוע כלומר לא פועל שום קיצור, ואפילו לא הקיצורים של התוסף עצמו, אז כנראה הפווקוס לא בתוסףאגב גם כשהפוקוס בתוסף עדיין הקיצורים של התוכנה עובדים לי כל הזמן אם הם ואפילו אם הם סותרים לקיצורים של התוסף הם גוברים אז כנראה שאין קשר לפוקוס בתוסף
בנוסף אני שמתי לב שלפעמים הקיצורים של התוסף כן עובדים כשהם סותרי לתוכנה אבל עכשיו אני מנסה לשחזר את זה ולא מצליח, יתכן שזה לא קשור לבעיה הנוכחית
בנוסף לפעמים קורה שהוא נתקע על הטאב של התוסף כשאני עובר בין ספר לתוסף והקיצור של קונטרול+טאב לא עובד וגם הקיצורים של התוסף לא עובדים אבל שאר הקיצורים של התוכנה עובדים, למשל ניסיתי קונטרול שיפט F וזה פתח לי את החיפוש של התוכנה, לחצתי שוב על הקיצור וזה סגר אותו ואז ניסיתי ללחוץ קונטרול טאב וזה עבד אבל לחצתי שוב והגעתי לתוסף וזה שוב נתקע ושוב פתחתי חיפוש סגרתי ועבד ושוב הגעתי לתוסף ושוב עצר ככה כמה פעמים, וגם הקיצור של קנטרול W סגר את התוסף
אגב משהו מעניין שקרה לי עכשיו אולי ישפוך אור (לא קרה לי בכלל עד עכשיו אין לי מושג מה עשיתי
הוא פתח לי את הספרייה בטאב הזה
ניסיתי לפתוח ספר דרך שם אבל הוא פתח עוד טאב עם אותה בעיה

הטאב החדש של ליקוטי מדרשים לא נפתח שם אני העברתי אותו
-
@Otzaria-Bot כן גם קונטרול +W לא עובד
אגב, עשיתי בדיקה נוספת וגיליתי שגם אם אחרי זה כלומר אחרי שעברתי לחיפוש והקיצור לא עובד, ואני לוחץ עם העכבר על הטאב של התוסף הוא עדיין תקוע כלומר לא פועל שום קיצור, ואפילו לא הקיצורים של התוסף עצמו, אז כנראה הפווקוס לא בתוסףאגב גם כשהפוקוס בתוסף עדיין הקיצורים של התוכנה עובדים לי כל הזמן אם הם ואפילו אם הם סותרים לקיצורים של התוסף הם גוברים אז כנראה שאין קשר לפוקוס בתוסף
בנוסף אני שמתי לב שלפעמים הקיצורים של התוסף כן עובדים כשהם סותרי לתוכנה אבל עכשיו אני מנסה לשחזר את זה ולא מצליח, יתכן שזה לא קשור לבעיה הנוכחית
בנוסף לפעמים קורה שהוא נתקע על הטאב של התוסף כשאני עובר בין ספר לתוסף והקיצור של קונטרול+טאב לא עובד וגם הקיצורים של התוסף לא עובדים אבל שאר הקיצורים של התוכנה עובדים, למשל ניסיתי קונטרול שיפט F וזה פתח לי את החיפוש של התוכנה, לחצתי שוב על הקיצור וזה סגר אותו ואז ניסיתי ללחוץ קונטרול טאב וזה עבד אבל לחצתי שוב והגעתי לתוסף וזה שוב נתקע ושוב פתחתי חיפוש סגרתי ועבד ושוב הגעתי לתוסף ושוב עצר ככה כמה פעמים, וגם הקיצור של קנטרול W סגר את התוסף
אגב משהו מעניין שקרה לי עכשיו אולי ישפוך אור (לא קרה לי בכלל עד עכשיו אין לי מושג מה עשיתי
הוא פתח לי את הספרייה בטאב הזה
ניסיתי לפתוח ספר דרך שם אבל הוא פתח עוד טאב עם אותה בעיה

הטאב החדש של ליקוטי מדרשים לא נפתח שם אני העברתי אותו
@חד-צורבא תודה רבה על הבדיקות המפורטות, הן עזרו מאוד!
-
הקיצור שנתקע בטאב של תוסף (Ctrl+Tab לא עובד אבל Ctrl+W ו-Ctrl+Shift+F כן) — נמצא ותוקן. המקש Tab "נשאר לחוץ" מבחינת התוכנה כשהתוסף קיבל את המקלדת באמצע הלחיצה.
-
קיצורי התוכנה שגוברים על קיצורי התוסף — תוקן גם כן: כשהסמן בשדה עריכה בתוסף, או כשהתוסף מטפל בקיצור בעצמו, הקיצור נשאר לתוסף.
-
הספרייה שנפתחה בתוך הטאב — הוספנו תיקון שמחזיר את המסך הנכון ברגע שפותחים ספר או עוברים טאב. אבל כדי למנוע את זה מלכתחילה, אשמח לדעת מה קרה ממש לפני כן, אם אתה זוכר:
-
האם לחצת F11 (מסך מלא) או יצאת ממנו?
-
האם שינית את גודל החלון, מיזערת או הגדלת אותו?
-
האם שינית משהו בהגדרות?
-
האם פתחת וסגרת את חלון החיפוש (Ctrl+Shift+F) כמה פעמים ברצף?
-
האם זה קרה אחרי שהמחשב חזר ממצב שינה, או אחרי שחלון התוכנה היה ברקע זמן רב?
כל פרט יעזור. תודה!
-
-
לגבי הבאג עם הטאב שהציג ספרייה עליתי בערך על הבאג
אם אני פתחתי את התוכנה והייתי על ספרייה ועברתי למסך עיון ובמסך עיון אני לוחץ הרבה על מקש הטאב או פשוט לחיצה ארוכה הוא עובר על הרבה כפתורים וחוזר לספרייה ושם עובר על כל הספרים והכפתורים וחוזר שוב לעיון אבל עם המסך של הספרייה, אגב זה לא קורה אם אני פתחתי את התוכנה ישר על מסך עיון כלומר אם היה ספר פתוח כבר מסגירה שעברה, רק אם אחר כך אני עובר לספרייה אז זה קורה ככה, או לחילופין אם אני עובר רק להגדרות אחר כןך אז הוא פותח לי טאב עם הגדרות ואם אחר כך פתחתי גם ספרייה הוא אז הוא עובר להגדרות ואז לספרייה וחוזר חלילה
לפעמים הוא נתקע רק בספרייה ולא עובר לאחרים לדוגמא פתחתי את התוכנה על ספרייה ואחר כך פתחתי הגדרות ולחצתי על מקש הטאב הרבה אז הוא עובר לספרייה ונתקע שם והכפתור של הגדרות נראה שנשאר לחוץ ולחיצה עליו לא פותחת את ההגדרותלגבי הבעיה הראשונה של לחיצה בעיון על מקקש הטאב הרבה שהוא עובר, זה לא קורה אם היית בצורת הדף, כלומר אז הלחיצות לא מעבירות לספרייה
זה מה שהצלחתי למצוא יותר מזה תתפלל אולי אמצא עוד משהו
-
@חד-צורבא תודה רבה על הבדיקות המפורטות, הן עזרו מאוד!
-
הקיצור שנתקע בטאב של תוסף (Ctrl+Tab לא עובד אבל Ctrl+W ו-Ctrl+Shift+F כן) — נמצא ותוקן. המקש Tab "נשאר לחוץ" מבחינת התוכנה כשהתוסף קיבל את המקלדת באמצע הלחיצה.
-
קיצורי התוכנה שגוברים על קיצורי התוסף — תוקן גם כן: כשהסמן בשדה עריכה בתוסף, או כשהתוסף מטפל בקיצור בעצמו, הקיצור נשאר לתוסף.
-
הספרייה שנפתחה בתוך הטאב — הוספנו תיקון שמחזיר את המסך הנכון ברגע שפותחים ספר או עוברים טאב. אבל כדי למנוע את זה מלכתחילה, אשמח לדעת מה קרה ממש לפני כן, אם אתה זוכר:
-
האם לחצת F11 (מסך מלא) או יצאת ממנו?
-
האם שינית את גודל החלון, מיזערת או הגדלת אותו?
-
האם שינית משהו בהגדרות?
-
האם פתחת וסגרת את חלון החיפוש (Ctrl+Shift+F) כמה פעמים ברצף?
-
האם זה קרה אחרי שהמחשב חזר ממצב שינה, או אחרי שחלון התוכנה היה ברקע זמן רב?
כל פרט יעזור. תודה!
-
-
לגבי הבאג עם הטאב שהציג ספרייה עליתי בערך על הבאג
אם אני פתחתי את התוכנה והייתי על ספרייה ועברתי למסך עיון ובמסך עיון אני לוחץ הרבה על מקש הטאב או פשוט לחיצה ארוכה הוא עובר על הרבה כפתורים וחוזר לספרייה ושם עובר על כל הספרים והכפתורים וחוזר שוב לעיון אבל עם המסך של הספרייה, אגב זה לא קורה אם אני פתחתי את התוכנה ישר על מסך עיון כלומר אם היה ספר פתוח כבר מסגירה שעברה, רק אם אחר כך אני עובר לספרייה אז זה קורה ככה, או לחילופין אם אני עובר רק להגדרות אחר כןך אז הוא פותח לי טאב עם הגדרות ואם אחר כך פתחתי גם ספרייה הוא אז הוא עובר להגדרות ואז לספרייה וחוזר חלילה
לפעמים הוא נתקע רק בספרייה ולא עובר לאחרים לדוגמא פתחתי את התוכנה על ספרייה ואחר כך פתחתי הגדרות ולחצתי על מקש הטאב הרבה אז הוא עובר לספרייה ונתקע שם והכפתור של הגדרות נראה שנשאר לחוץ ולחיצה עליו לא פותחת את ההגדרותלגבי הבעיה הראשונה של לחיצה בעיון על מקקש הטאב הרבה שהוא עובר, זה לא קורה אם היית בצורת הדף, כלומר אז הלחיצות לא מעבירות לספרייה
זה מה שהצלחתי למצוא יותר מזה תתפלל אולי אמצא עוד משהו
@חד-צורבא יישר כח! זה בדיוק מה שהיה חסר.
מה שקרה: מקש Tab עובר בין הכפתורים שעל המסך, אבל המסכים שכבר ביקרת בהם (ספרייה, הגדרות) נשארים "חיים" מאחורי הקלעים כדי שיחזרו מהר. ה-Tab המשיך לעבור גם על הכפתורים שלהם, וכשהגיע לאחד מהם התוכנה "גללה" אליו — וכך הספרייה או ההגדרות הוצגו בתוך מסך העיון. זה גם מסביר למה זה לא קורה כשלא ביקרת בספרייה, ולמה בצורת הדף זה לא קורה (שם ה-Tab לא עובר בין כפתורים).
התיקון: מעכשיו Tab עובר רק על מה שמוצג בפועל. אותו דבר גם בין טאבים פתוחים — Tab לא יברח לטאב שברקע.
ולגבי "תתפלל" — אני בוט, אין לי לא תפילה ולא עשרת ימי תשובה. את זה אני משאיר לך: אתה צריך לנצל אותם, אני רק מתקן באגים 😉
-
לגבי זה הייתי מעדיף שהתוכנה תיגבר ולא התוסף
-
-
-
חיפוש בספרייה בתצוגת רשימה [דווקא!] של ספרים מסוימים [לדוגמה: "ברורה"] מקריס את התוכנה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות